Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koddhghhacg

Pisal do innej

Polecane posty

Gość koddhghhacg

Mój facet pisał zbereźne smsy do koleżanki która widuje codziennie w pracy. Już wcześniej były takie akcje ale zawsze wybaczalam...nawet przepraszałam, że go sprawdziłam. Powiedziałam mu, że zajrzałam w jego telefon i wiem co robi mimo, że miał już tego nie robić nigdy...Wiem, że nie powinnam była, ale chciałam wiedzieć czy sobie nie marnuje życia. Nawet nie przeprosił, obraził się , że go sprawdzam...choć moim zdaniem zasłużył...co mam zrobić? :(

Gość koddhghhacg
Odpiszcie....jestem załamana ....

Gość Radziecki Kosmonauta.
Nie wiadomo, może to tylko niewinne żarty, chociaż nie wyglądają na niewinne. A jeśli chodzi o sprawdzanie telefonu, jak już masz podejrzenia, to sprawdzaj, tylko nie daj po sobie poznać, że to robisz dopóki nie będziesz miała twardych dowodów że coś jest nie tak.

Gość gość
bezczelny ten Twoj facet. odwraca kota ogonem... yebaniutki :classic_cool: nie możesz go przepraszać wiecznie :O on pewnie dlatego tak sie zachował bo wie, że zara go przeprosisz i znowu będzie "normalnie". manipuluje Tobą, nie widzisz tego? :O

Gość koddhghhacg
Samo to pisanie jest nie tak...Pisał jej meeeega miłe rzeczy, o seksie również...ale nie sypią z nią na 100%...posyłal buziaczki...to boli mnie bardziej niż jakby miał jednorazowy wyskok , za który przynajmniej by pewnie przeprosił...już kiedyś pisał z innymi laskami ...z jedną nawet zdjęcia sobie(bardzo znaczace) posłał...tyle, że z nią codziennie się nie widywal ...

Gość koddhghhacg
Już mu to wykrzyczalam , że o przeprosinach z mojej strony może zapomnieć, bo sobie zasłużył...zresztą i tak od dawna mu nie ufam..

Gość gość
a skąd wiesz, że jej nie puknął? skoro się widują w pracy to mogą to zrobić przecież :O np przed pracą albo po... tudzież w trakcie :classic_cool: skąd takie wnioski że to się nie stało? nie dzieje? po smsach wnioskujesz?

Gość gość
po co jesteś z facetem któremu nie ufasz? pewnie większość czasu jesteś przygnębiona bo obawiasz się tego do kogo pisze, z kim rozmawia, gdzie jest i co robi... jaki to jest sens? zwłaszcza że podejrzenia popierają fakty.

Gość koddhghhacg
Ma wyznaczone godziny pracy...zresztą z nią tam jeździ...zawsze wraca od razu..ma twarde zasady tam więc nie może zrobić wolnego tak bym nie wiedziała...a pracuje w takim miejscu, gdzie jest pełno ludzi więc wiem.

Gość koddhghhacg
Chciałabym to zakończyć...ale nawet nie mam dokąd pójść.

Gość gość
Weź olej tego faceta.Jesli ja przeczytałabym takie sms- y to byłby koniec. Raz można wybaczyc,ale nie ciągle.

Gość gość
to ze to jest juz koniec to mówić Tobie chyba nie trzeba ciekawe jakby zareagował gdyby w Twoim telefonie były podobne esy do innego chłopaka

Gość koddhghhacg
Tylko, że on ma w d***e to moje wybaczenie...ze mnie zrobił najgorszą...

Gość gość
I temu chłopakowi nie zależy na Tobie . Gdyby tak było , to po pierwszym takim incydencie zakończyłby te "igraszki".

Gość kooorfoo
ale jakie zberezne? co on do niej pisze?

Gość gość
wiesz ludzie w małżenstwach sobie takich rzeczy nie wybaczają a ty wolna jesteś w imie czego masz to znosiś?

Gość gość
Tym bardziej weź go olej . Nie daj się poniżać!Ej - przecież znasz swoja wartość jako kobieta ..!

Gość koddhghhacg
Ja jestem z nim już kilka lat...mieszkamy razem.. To wszystko jest skaplikowane , ufalam mu bezgranicznie i dla niego zostawiłam wszystko z hukiem za sobą..

Gość gość
młoda dziewczyna widac on cwany ZA cwany dla ciebie jest

Gość gość
Dokładnie - ludzie w małżeństwie sobie takie rzaczy nie wybaczaja ! Takie pisanie można uznac za "zdradę " Ja na bank nie dałaby sobie ,aby ta facet mnie kantował .

Gość gość
I zrobiłas podstawowy błąd - zaufałaś bezgranicznie . Ja nawet mojemu nie ufam bezgranicznie , bo to gwóźdź do trumny . Czujnym trzeba byc .. i nie dac sie !

Gość gość
wolisz sie z nim rozejsc ja powiecie sobie sakramentalne tak jak on teraz tak robi POTEM nie bedzie miec żadnych hamulców

Gość gość
I zrobiłas też błąd ,ze zostawiłaś dla niego wszytsko ..Ja nie tak nigdy nie zrobie i nie zrobiłam . Musisz teraz bronic swojego honoru kobiety .

Gość gość
Ja również jestem tego zdania ,że jeśli ktoś zdradza przed ślubem , po ślubie to tez bedzie robił . Nie możesz sie tak dawac kantowac. Musisz sie ogarnąc i na przyszłosc sobie zapamiętaj -że masz nie ufac bezgranicznie i nie robic dla faceta za wiele i nie byc za dobra , bo co po niektóre typy facetów , to właśnie wykorzystuja..

Gość koddhghhacg
Ufalam bezgranicznie bo go kocham...tak ,nadal... I to bardzo...ciężko mi z tym wszystkim...on myśli, że to co robi to nic złego

Gość ZDECYDOWANIE  lepiej
wrócić do rodziny i powiedziec sorry nie udało mi sie jest mi przykro ostrzegaliscie mnie niz dac sie pomiatac takiemu

Gość tj chyba prowokacja
autorka nie przyjmuje żadnych argumentów tylko jak mantre powtrza NADAL mu ufam kocham go jak mozna ufac po tym co zrobił po co zakładasz taki temat ty nie przyjmujesz argumentów

Gość koddhghhacg
Nie napisałam, ze mu ufam...a że ufalam...poprostu trudno ot tak się wyprowadzic ...chyba już nigdy z nikim nie będę...:(

Gość gość
Moje zdanie jest takie ,ze masz od niego odejsc . Nie daj sie mu pomiatac . Musisz miec swój honor jako kobieta. Wiem ,ze go kochasz , ja mojego tez ,ale gdybym coś takiego znalazła, to miałby p********e ... nie dałabym mu sie . Tym bardziej ty nie jesteś jego zona... nie wiąże cie przysięga małżenska ..

Gość koddhghhacg
Nawet jeśli się wyprowadze , nie będę na niego narzekać rodzinie, to nie ich sprawa...