Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koddhghhacg

Pisal do innej

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno, jak pisał wcześniej z innymi laskami, teraz z kolejną, to on nie przestanie! On to lubi i będzie to robił, jak z tą przestanie, to z inną zacznie i będzie cię dymał w ten sposób przez całe życie. Wiem, że odejść nie jest łatwo, ale powinnaś to zrobić dla własnego dobra. Przez całe życie będziesz na drugim planie, zawsze sobie gdzieś na boku znajdzie drugą, bo to lubi i jak widać wcale nie żałuje, skoro robi to kolejny raz. I nie próbuj go nawet usprawiedliwiać, pisząc, że z tą wcześniejszą nie widywał się codziennie. Co z tego, dziewczyno, liczy się sam fakt, że z nią miał kontakt i jeszcze te fotki wysyłał... Powinnaś mu wtedy narobić dymu i zagrozić rozstaniem, jeśli to się powtórzy. I słowa dotrzymać...

Gość koddhghhacg
Strasznie się wp******ilam....Wybaczcie przekleństwo...mam wrażenie, że zaraz zemdleje ...najlepsze jest to, że ja zawsze byłam fair...a on się potrafił wsciec, że zadzwoniłam do kolegi z uczelni, kiedy napisał sms z pytaniem o zajęcia..tyle,że ja mam drogie smsy i tanie połączenia...zresztą przy nim dzwoniłam...koorwa...ja naprawdę zawsze byłam lojalna ...

Gość koddhghhacg
Tak sobie myślę...poczekam co on zrobi...może wreszcie się opamieta...może będzie dobrze jeśli tym razem nie powiem przepraszam...

Gość koddhghhacg
Najpierw myślałam,że dobrze wiedzieć co i jak, ale zaczynam żałować, że sprawdziłam ten telefon...pewnie byłoby lepiej gdybym tego nie zrobiła...

Gość Nóxelia
a to chooj :D

Gość koddhghhacg
To nie jest śmieszne, życie mi się posypało...

Gość miałam podobnieee
kochana współczuję Ci, ale byłam w podobnej sytuacji może nie pisał zbereźnych smsów ale pisał czasami z jakimiś koleżaneczkami umawiali się na spotkanie na piwo nie doszło do tego, bo postawiłam sprawę jasno... Ale wcześniej była też taka sytuacja że spotkał się kilka razy z jakąś na piwo, pogadać... Byliśmy razem ponad 7 lat gdybym wtedy go zostawiła to może bym to uratowała a ja właśnie wybaczałam potem ja przestałam być szczęśliwa i szukałam tak jak on wszystko się rozpadło tuż po zaręczynach... Wiesz teraz mi się wydaje (bo szkoda mi tego czasu i tego co przeżyliśmy razem), że gdybym wtedy odeszła to on zacząłby się bardziej starać że prosiłby żebym wróciła i ułożyłoby nam się a tak wszystko wygasło :( i smutno i żal

Gość miałam podobnieee
jak się spakujesz i odejdziesz to będzie Cię prosił żebyś wróciła... Jak będziesz czekała to on będzie wiedział że wszystko mu wolno :(

Gość gość
On nigdy nie poprosiłby żebym wróciła...czuję sie jak nic nie warte zero...boję się, bo już zmanipulowal mnie tak, że myślę, że może wyolbrzymiam...że to ja źle zrobiłam...

Gość gość
No to po wylogowaniu straciłam pseudonim. Dobranoc.

Gość gość
Jak okażesz pazury i odejdziesz -zobaczysz ,ze on wróci .. Ja na Twoim miejscu już dawno bym odeszła .. Mimo ze byłoby mi ciezko i zapewne bym płakała ale zacisłabym zeby i wyprowadziłabym sie ...albo poszukałabym jakiegoś pokojuu do wynajęcia ( nie sa drogie ) skoro boisz sie wrócic do domu ! Dobrze ,że mu sparwdziłas tel . Przynajmniej wiesz jaki jest . ja mojemu co jakis czas tez sprawdzam - jak cos wynajde to kop w d*pe.