Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koddhghhacg

Pisal do innej

Polecane posty

Gość gość
też weź pod uwage fakt ,ze jaki to typ człowieka , który mieszkajac z toba tyle lat nie oświadczył Ci sie , nie myśli o ślubie ..

Gość Moni$16
Kochana mam ten sam problem.. Tak samo było ale u mnie się przyznał, wybaczyłam. Może daj mu ostatnią szansę ale jak zawiedzie to zostaw. Na pewno znajdzie się lepszy. ;) Powodzenia i szczęścia.

Gość gość
a czy nie pracuje on w wojsku czasami

Gość koddhghhacg
Oświadczy się już dawno...ale przy nim zdjęłam pierścionek po tej sytuacji...

Gość bezcenna rada
nie szanujesz siebie samej, to po co on ma cie szanowac?! troche godnosci, kobieto..

Gość gość
Wiem ,ze Co trudno odejsc ,ale zrob to , bo tylko to zwiazek toksyczny ... stac cie na pewno na lepszego faceta !

Gość koddhghhacg
Już pisałam, że on uważa, że to on mi nie wybaczy...nie nie pracuje w wojsku..a dlaczego pytasz?

Gość gość
pytam, bo kumpela ktora pracuje w wojsku ma problem z pewnym kolesiem

Gość gość
A on planował z toba jakiś slub czy tylko sie oswiadczył i tak mieszkaliście ?

Gość koddhghhacg
I co ja mu powiem ? "wiem, że jesteś obrażony i masz to gdzieś, ale odchodzę" Tak? Ja bym to chciała być może naprawić, ale gdyby okazał chociaż troszkę , że mu przykro...a on ze mnie robi ta złą ..boli mnie to jak cholera...

Gość gość
Pisałas ,ze Twoi bliscy Cie ostrzegali przed nim .. ale dlaczego ? wiedzieli cos na jego temat wczesniej ?

Gość gość
nikt ci nie karze narzekac rodzinie ale na bank zapytaja sie co jest powodem rozstania w koncu sama napisałas ze oni wiedza ze jestescie ze soba kilka lat po co masz robic tajemnice jakbys zostawiała sobie furtke do powrotu do niego po co ci ta furtka KOBIETO on ma cie w głebokim powazaniu powiedz rodzinie ze cie zdradził ale bez szczegółów

Gość lepiej przyznac rodzinie
racje ze nie byli mu przychylni niz tkwic w bagnie cały czas mysle ze to PROWOKACJA bo to niemozliwe zeby autorka była az tak sorry (głupiutka)

Gość gość
Ja wiem jedno - gdyby mój nażeczony tak zrobił , to byłby sygnał do tego abym sie zastanowiła czy chce to ciągnac ...skoro on ci wiele razy tak robił ,ze pisał z innymi , to tym bardziej nie ma się nad czym zastanawiac...

Gość koddhghhacg
Parę razy wspomnial o ślubie.. Moi bliscy mnie nie ostrzegali...po awanturze z nimi się wyprowadziłam, ale o co innego poszło...i tak wiedzieli, że mam się wyprowadzic niedługo. Mam wrażenie, że wszyscy bliscy mają mnie w d***e..Jak jesteś za dobra, to tak czasem bywa...a ja naprawdę serce mam dobre..

Gość gość
Ja jestem zdania - smsy sms-ami .. pod warunkiem ze saw normalnej tresci .. np " co słychac " co porabiasz ..jak leci itd . jeśli juz sie pisze smsy jak Twój to znaczy ze to cwaniak i kłamca

Gość koddhghhacg
Jak piszecie, że to prowokacja, to się tylko utwierdzam w przekonaniu, że jestem w sytuacji nienormalnej...to nie jest prowokacja..ale dopiero się niedawno zorientowałam co i jak i jeszcze nie wiem co zrobić..mam ochotę go rozszarpac za bezczelnosc..

Gość koddhghhacg
Byłam młodziutka, nadal jestem..skąd miałam wiedzieć, że ludzie potrafią być tak perfidni?

Gość koddhghhacg
Siedzę i myślę, nie rozmawiam z nim...już mu powiedziałam wcześniej, że się rozstajemy, ale puścił mimo uszu..zrobił że mnie marionetke...

Gość koddhghhacg
Wiecie czego boję się najbardziej? Tego, że nie wytrzymam jego milczenia i pójdę go za kilka dni przeprosić..wiem, że to głupie, ale nieraz miałam go zostawić, a się plaszczylam..sama nie wiem czemu.

Gość gość
Tym bardziej odejdz od niego.

mój były potrafił siedzieć ze mną na ławce w parku i pisać z inną! jak się..okazało jego obecna laska! Wrr....

Gość gość
Nie możesz go przepraszac ! Nie masz za co ! Masz postawic na swoim ! odejsc z godnoscią ! Jeszcze nigdy nie bylo tak zebym ja przepraszala za wszystko faceta ..Jesli znalazłabym cos takiego to on musiałby to zrobic a ja tym bardziej bym go olała i jego pzreprosiny do d**y kazałabym mu wsadzic. Mój wie ,ze jak ja cos takiego znazlałabym to koniec ...

Gość gość
Bobrowniczka- to dlaczego pozwoliłas mu pisac ? jakby mój piał sms w obecnosci mnie to zjeba byłaby i kazałbym mu pokazac tel !

Gość gość
Masakra .. niektórzy faceci sa chuje...

Gość koddhghhacg
Kochani, to jest typ który lubi rządzić, to ja tu jestem pod pantoflem...byłam pewna, że mnie zrugacie,że mu sprawdziłam telefon...a wy piszecie z takim zrozumieniem...ech...brakowało mi tego od lat..

Gość gość
Wiec wiesz na przyszłosc - Nie możesz dac sie facetowi . Tym bardzej nie daj sie mu pod pantofel ..! Mój niby tez ma swoje stanowcze jakieś tam słowka ale ja sie stawiam i mówie ,ze nie zawsze bede mówic tak i przeważnie jest to nie i sie nie zgadzam . Musisz tez tak robic . Tego Ci zabrakło.

Gość koddhghhacg
Bobrowniczka...cieszę się, że się zorientowałas, zanim zaangażowałas się na dobre..

Gość koddhghhacg
Ja nie mogę mieć własnego zdania bo on mnie wyzywa wtedy i czasem niestety bije ....

Gość gość
Facet nie moze może miec przewagi nad kobieta ..!