Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidziuś boży :)

NAWRÓĆCIE SIĘ KRÓLESTWO BOŻE JEST BLISKO!!!!

Polecane posty

"Duch zaś otwarcie mówi1, że w czasach ostatnich niektórzy odpadną od wiary, skłaniając się ku duchom zwodniczym i ku naukom demonów. 2 [Stanie się to] przez takich, którzy obłudnie kłamią, mają własne sumienie napiętnowane2. 3 Zabraniają oni wchodzić w związki małżeńskie, powstrzymywać się od pokarmów, które Bóg stworzył, aby je przyjmowali z dziękczynieniem wierzący i ci, którzy poznali prawdę. 4 Ponieważ wszystko, co Bóg stworzył, jest dobre, i niczego, co jest spożywane z dziękczynieniem, nie należy odrzucać. 5 Staje się bowiem poświęcone przez słowo Boże i przez modlitwę. 6 Przedkładając to braciom, będziesz dobrym sługą Chrystusa Jezusa, karmionym słowami wiary i dobrej nauki, za którą poszedłeś. 7 Odrzucaj natomiast światowe i babskie baśnie! Sam zaś ćwicz się w pobożności! 8 Bo ćwiczenie cielesne nie na wiele się przyda; pobożność zaś przydatna jest do wszystkiego, mając zapewnienie życia obecnego i tego, które ma nadejść. 9 Nauka to zasługująca na wiarę i godna całkowitego uznania. 10 Właśnie o to trudzimy się i walczymy3, ponieważ złożyliśmy nadzieję w Bogu żywym, który jest Zbawcą wszystkich ludzi, zwłaszcza wierzących. 11 To nakazuj i tego nauczaj! "

Bozia nas kocha! 😍

Nazywam się Hubercik :)

w cale nie

Uważam że religia powinna się opierać na bezmyslności oraz infantylizmie takim jak mój :)

Kiedy wszyscy staniemy się jako dzieci i przestaniemy myśleć, to nie będzie żadnych wątpliwości alleluja!

Gość gość
Jak przestaniemy mysleć to bedzie koniec naszej cywilizacji.

Gość koczerka
Kochane jeśli macie ochotę porozmawiać o Bogu to zapraszam na moją stronę:) www.cudaumyslu.pl Znajdziecie tam na pewno coś dla siebie:) Możecie poratować mnie też "lajkiem" ;) bo to dopiero moje początki:) Pozdrawiam Was cieplutko;) Nie traćcie czasu na pisanie sobie niemiłych słów, czasem lepiej coś przemilczeć:)

Gość gość
a dlaczego mamy przemilczeć prawdę? Bóg nie jest żadną miłością. Miłość Boża to fikcja.

ostatnie dwa do podszywy a strona podana przez kogoś jest jak najbardziej szatańska nawróćcie się!!! :)

posłuchaj mnie Bóg jest miłością odwracając się od Boga tracimy go takie brednie jak ty propagujesz to istne nauczanie masońskie

Gość fogg555
gość Jak przestaniemy mysleć to bedzie koniec naszej cywilizacji. v v Ludzie w wiekszości juz od dawna przestali mysleć...szczególnie o cywilizacji do jakiej należeli i w jakiej się kształtowali jako ludzie.Ludzie to w większości banda tępych c*p jakim mainstream może narzucić każdą głupotę.I tymi c****i obecnie rozgrywa się walkę z kościołem również.

Bozia nas kocha 😍

Gość gość
To nie jest niczyje nauczanie tylko doswiadczenie mojego zycia. On sam udowadniał mi przez .. lat że jest moim największym wrogiem.

ciągle trwa walka o nasze dusze nie dajmy się zwieść szatanowi

Gość gość
fogg555 ty sam jesteś tępą c**ą bo nie masz zadnych własnych przemyśleń tylko powtarzasz to co ci każą.

nie rozumiesz że szatan cię zwodzi to jego wieli plan aby wdrążyć swój porządek świata

Gość gość
Nie chcę znać boga który ma jako wyznawców takie tępe, wulgarne i agresywne c**y jak fogg555.

Gość gość
Nie chcę znać boga który ma jako wyznawców takie tępe, wulgarne i agresywne tzipy jak fogg555.

Gość fogg555
30.05.13 gość Moja wiara jest bez znaczenia dla faktu,że zamiast głowy masz wiadro na medialną s*******inę, niedorobiony "buntowniku"za trzy grosze. Jesteś zerem.

Gość gość
Religia reprezentowana przez chamów oraz imbecyli takich jak fogg555 i dzidziuś boży, wkrótce upadnie.

Gość fogg555
Dla tych jacy kształtowali i kształtują twój "światopogląd"również nic nie znaczysz ponad instrument do realizacji pewnych celów.Nic poza tym.Nikt cię nie będzie za to ani kochał ani szanował,że nie wierzysz.Nie licz na to.

Gość koczerka
Cofam to, co napisałam:) Nie wiem po co miałabym dzielić się swoją stroną z tak negatywnie nastawionymi osobami:) Szatan nie istnieje, to samo tyczy się Boga, którego w wyobraźni widzicie na tronie jako siwego dziadka:) To w ogóle nie ten kierunek:) Traćcie dalej czas na bezsensowne gadanie:) Dobranoc :D

Gość gość
Hahaha, zaczął od Królestwa Bożego a teraz tryska swiństwami jak najwiekszy menel. Co za upadek.

i wlasnie takich nawiedzonych ludzi sie boje:Pwlasnie polowa pecjentow w psychiatryku opowiada o rychlym nadejsciu krolestwa bozego:(

Gość gość
mam w doopie twoją miłość i szacunek :D:D:D

Gość fogg555
30.05.13 Wg mnie Dzidziuś Boży powinien iść już spać.A o religą i jej ewentualnym upadkiem nie zajmuj sobie kwadratowej główki szmondaku. A co do mojej wiary.Napiszę ci jedno.G...wiesz o mojej wierze.I tyle.

Gość gość
i nikt mnie nie kształtował oprócz twojego boga który dzień w dzień odpowiadał nienawiscią na moja wierność.

Gość ktoś innyy
wystarczy poczytać takich foggów555 żeby się zorientować kim są ci którzy wycierają sobie brudne i chamskie gęby katolicyzmem.

Gość q2q2q2w3w3w3
koczerka v v [Szatan nie istnieje, to samo tyczy się Boga, którego w wyobraźni widzicie na tronie jako siwego dziadka] v v Może twój stary tak widzi Boga.Ja tak go nie widzę.Imbecylko.:D:D