Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmienić koszt dostawy na Allegro??????

Polecane posty

Gość gość

Wylicytowałam dwie rzeczy u jednego sprzedawcy, zapytałam o koszt wysyłki dwóch przedmiotów, sprzedawca odpisał, że 16zł. Jednak jak chcę wypełnić formularz opcji dostawy to tam mi wyskakuje kwota jakby te dwie rzeczy miały iść oddzielnymi paczkami. CZyli sumuje mi koszty przesyłki po 13zł z każdej aukcji. Gdzie mogę wpisać i jak ten koszt podany przez Sprzedawcę? Pomoże ktoś???

Gość znowu 10 osób, cholera
nie możesz bo nie ma już innego kosztu dostawy a cenniki nie działają prawidłowo. musisz zapłacić normalnym przelewem albo zapłacić za jeden przedmiot a za drugi zapłacić wybierając dopłatę i wtedy możesz wpisac dowolną sumę. a sprzedawcy napisz aby w ustawieniach cenników wybrał sobie jak ma mu łaczyć cenniki być może tego nie ustawił. nawet jeśli ustawił to w specyficznych okolicznościach(jeśli w jednym w cenników są inne przesyłki niż w drugim) cenniki źle zliczają bo projektowali je idioci i ani ty ani on nic na to nie poradzicie.

Gość gość
Musisz zapłacić przelewem Ja ostatnio kupiłam u 15 sprzedawców i wszędzie gdzie był więcej niż 1 przedmiot był problem Cenniki są zj****e i NIE DA SIĘ zapłacić

Gość gość
Raaaany... Kolesia wina też, bo nie wpisał w ten cennik ile kolejna sztuka itd. Tak by wpisał 3zł i z bani by było. Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Zaraz mu wyślę stosowną korespondencję oceniającą przygotowanie aukcji ;/

to nie wina kolesia bo źle łaczy cenniki. gdyby nie wpisał ile kolejna sztuka to nie wystawiłby takiej aukcji bo by się nie dało. gówno wiesz bo pytasz na forum, a obwiniasz kogoś o bład w czymś o czym nie masz bladego pojecia.

Gość gość
Nie ma możliwości wpisać wszystkich opcji w cenniki. Czasem Allegro automatycznie podlicza źle. W przypadku kiedy podlicza róźne przedmioty o różnej wadze z paru aukcji, nie ma możliwości aby cenniki były dobre i to wina Allegro

zobacz ile ludzi zgłasza ten problem na ZBT a tu masz wyjaśnienie http://cafe.allegro.pl/showthread.php?1667811-problem-z-cennikiem-dostawy&p=17630331&viewfull=1#post17630331 linki nie przechodzą bo to forum też projektowali idioci :D cenników nie da się tak ustawić aby liczyły dobrze bo projektowali je idioci na wstępie Ci to napisałem więc czytaj uważnie :O

Gość gość
przeciez wszedl ci link.

jeden tak i to po modyfikacji i przepisaniu kodu z obrazka dwa nie weszly nawet mimo potwierdzenia ze nie jestem robotem. zreszta to forum ma mase niedoróbek ktorych wymieniac mi sie nie chce.

Gość gość
nie musisz, widac te niedorobki.