Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JujkaJujka

Nie dam rady!!!wciąż śledzę błyego męża na nk i facebooku nie mogę patrzeć

Polecane posty

Gość JujkaJujka

na tę szmatę którą wybrał ,na jej uśmiechniętą mordke!Jak pomyślę co robią to mnie krew zalewa!jak się z tego wyleczyć? jestem psychiczna?

Gość wiolkaxx
Nie, nie jesteś psychiczna. Po prostu masz zbyt wiele czasu na myślenie o głupotach :). Usuń fb i nk. Polecam. Będziesz czuła się zdrowiej :). Kiedy był rozwod ? Jak dawno ?

Gość gość
Jezeli on cie z nia zdradzil i z jej powodu od ciebie odszedl, to masz prawo zle o niej myslec i te wszystkie zle emocje sa usprawiedliwione. Ale jezeli rozstaliscie sie z innego powodu, a on ja pozal pozniej, to powinnas wyluzowac. Sledzenie bylego meza na fb jest smieszne w kazdym z tych przypadkow. Ciagle zyjesz jego zyciem, zamiast zajac sie swoim. To zle. Skoro sama nie dajesz sobie radey z ta sytuacja, to zwroc sie o pomoc do terapeuty. Bo inaczej sama sobie szkodzisz. Bez sensu.

Gość Ale to już było
Po co zaglądasz na fb i sledzisz byłego męża?To jakieś chore jest.Olej go, nie zwracaj uwagi, nie interesuj się, bo zwariujesz! Rozumiem Cię że to jest trudne, czas leczy rany i dojdziesz do siebie po rozstaniu.Życzę powodzenia.

Gość gość
Jestes popierdolona i tyle.zajmij sie swoja dupa

Gość gość
Twoje małżeństwo to "koniec filma" i nie wtrącaj się w życie byłego męża bo każdy ma prawo do szczęścia. A ty masz faceta?