Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS NA 1 SPOTKANIU

Polecane posty

Gość mi mała niebieska
nie, nie sadze zeby mnie rzucil, gdyby wiedzial. a jesli by rzucil, to oznacza ze zle wybralam- totalnego frajera, zatem doskonale ze sie go pozbylam. co sie nie zdarza jednakze, bo ja generalnie podejmuje decyzje swiadomie I te wlasciwe:)

Gość gość
jeśli ktoś swoje ciało traktuje instrumantalnie i tak samo postrzega ciało czloweka ,które często pierwszy raz widzi na oczy to w czmy taka osoba jest lepsza od zwierzęcia ?

Gość gość
ponadto jak chcecie panienki sie puszczać i sypiać z kim popadnie to sie puszczajcie . Ale nie liczcie na to , że zwiąże sie z wami ktoś wartościowy , najwyżej taki sam jak wy :)

Gość gość
m

Gość gość
dla ciebie facet co nie chce puszczalskiej to frajer? A no tak przecież kobiety chcą r****czy to wy frajerkami nie jesteście :P

Joanno nie komentuj moich wypowiedzi poslugujac sie moim zdaniem wyrwanym z kontekstu potrzeba potrzeba i napisalam jedynie, ze 16 latki juz takowa posiadaja odnosnie seksu czemu allium zaprzeczala nigdzie natomoast nie napisalam,ze jedynie potrzeba sie maja kierowac wrecz przeciwnie podkreslilam pare razy istotnosc posiadanej wiedzy na temat seksu, zabezpieczenia, gotowosci psychicznej itd jedynie moje zdanie jest takie,ze sa 16-latki ktore sa gotowe na rozpoczecie zycia seksualnego czy komus sie to podoba czy nie tak samo twierdzila ROR i a ty gosc tez chrzanisz, myslisz ze wszyscy faceci mysla w jeden sposob na temat kobiet i ich jak to nazywasz "puszczalstwa" otoz mylisz sie bo sa rozne opinue na ten temat

Gość ja bym nie chcial panny ktora
cnote stracila przed 18tka

Gość ja bym nie chcial panny ktora
facet ma prawo patrzec na przeszlosc kobiety, to logiczne ze porzadnemu facetowi nie marzy sie panna, ktora miala przygody

Gość gość
mi tez dasz??

Gość Seth.666.
To nie ma znaczenia....jesli zakocha sie w owym partnerze lub jesli juz go pokochala ze szczeroscia i jesli koles jest uczciwy i stac ich na wzajemne zaangazowanie to jest szansa na udany zwiazek....lecz jesli tego nie ma to laska jest albo glupia i naiwna albo poprostu latwa.... sex na pierwszym spotkaniu rzuca pewien zly cien na nia ale to tylko teorrtycznie bo tylko owa para wie jakie naprawde sa relacje miedzy nimi........znam to po sobie.....i dzis juz prawie potora roku jestem z partnerka i mamy slicznego dwumiesiecznego syna i kochamy sie bardzo i w zwiazku jestesmy szczesliwi.....

Gość gość
dla ciebie coś może z takiego czegoś być?! laska pierwszy raz widzi na oczy faceta czy pierwszy raz z nim rozmawia i już uprawia seks. Nie oszukujmy się żaden normalny wartościowy mężczyzna nie chce taką

Gość jak facet uprawial z nia ten
seks to lepszy od niej nie jest

/ laska pierwszy raz widzi na oczy faceta czy pierwszy raz z nim rozmawia i już uprawia seks. Nie oszukujmy się żaden normalny wartościowy mężczyzna nie chce taką/ ­ Jak z tobą laska rozmawia to zasypia na stojąco a jak z kimś takim jak w temacie to on ją podnieca. Rozumiesz, patałachu? Popracuj nad sobą.

Gość gość
To ze tacy ludzie jak ty musza korzystac z kazdej okazji kretynie to co innego. zaden normalny mezczyzna takiej kobiety nie chce no ale ty do normalny John nie nalezysz.

Gość dawaj od tyłu
z przodu wypływa z ciebie diabelskie nasienie

"ror widać jest za puszczaniem się, prostytutcją i pedofilią" a zwlaszcza za pedofilia;-) no coz kazdy "widzi" co chce zobaczyc;-) ;-) a warto wyjsc z postawy postrzegania czlowieka przez pryzmat jego zycia seksualnego, I uswiadomic sobie, ze dopoki jest odpowiedzialnosc, I nie krzywdzi sie nikogo - to jest wolnosc do podejmowania decyzji I liczenia sie samodzielnie z konsekwencjami" a dokladnie tak aa tym bardziej, jesli to ma byc seks bez zobowiazan- to po cholere to rozpatrywac w takich filozoficznych kategoriach. nie mowie, ze to dobre czy zle- po prostu kazdy sam decyduje a ludzie ti myla porzyzwolenie do niezobowiazujacej przygody seksulanej - z jakims uzaleznieniem i seksoholizmem;/

"A przyznała byś się swojemu partnerowi przed rozpoczęciem związku, że sypiałaś z kim popadnie na pierwszym spotkaniu?" a a dlaczego zakladaasz ze ona zwiazala sie z jakims niepewnym siebie facetem-szpiegiem, hm?;-) co to w ogole za pomysl zeby wypytywac partnera/partnerke o przeszlosc seksualna;-) a przynalabys sie partnerowi ze dostalas kiedys nieplanowany okres? jedno i drugie to prywatne sprawy ktore nigdy nie powinny ujrzec swiatla dziennego, tak to widze a m proste pytanie a ty już robisz się nerwowa. Ja znam odpowiedź. Nie przyznała byś się bo facet by Cię rzucił." a jasne;-) bo jak nie jestes dziwwica to mowisz facetowi ze mialas wypadek na rowerze, co nie?;-) inaczej cie "rzuci" - musisz sie zadawac z facetami o bardzo niskiej samoocenie;/ a Mężczyźni takich kobiet do związków nie chcą bo takie zachowanie u kobiet nam nie pasuje zaś wam takie zachowanie u mężczyzn bardzo się podoba a nie kazdy mezczyzna jest az tak prymitywny ze ocenia kobiete przez pryzmat jej pochwy, as easy as it is

"gość jeśli ktoś swoje ciało traktuje instrumantalnie i tak samo postrzega ciało czloweka ,które często pierwszy raz widzi na oczy to w czmy taka osoba jest lepsza od zwierzęcia ?" a bo cialo jest instrumentem;-) ludzie sie zapierja tego stad wymyslaja sobie takie banialuki;-) a Ale nie liczcie na to , że zwiąże sie z wami ktoś wartościowy , najwyżej taki sam jak wy a bardzo czesto bywa odwrotnie do tego co napisalas/es, bo nikt nie ma dostepu do naszej sesksualnosci oprocz nas samych (inna rzecz to tzw opinia;-) - ale to akurat proste jest do obejscia;-) a dla ciebie facet co nie chce puszczalskiej to frajer?" a tak, dla mnie facet ltory patrzy na kobiete przez pryzmat jej pochwy to frajer i niepewny meskosci mieczak;-)

"jedynie moje zdanie jest takie,ze sa 16-latki ktore sa gotowe na rozpoczecie zycia seksualnego czy komus sie to podoba czy nie tak samo twierdzila ROR i" a i zdecydowanie te opinie podtrzymuje;-) a ja bym nie chcial panny ktora cnote stracila przed 18tka a tyle ze pewnosci nigdy nie bedziesz mial, wiec radze sie zastanowic skad u ciebie takie kompleksy - bo to one kieruja twoja zaborczascia;/ a facet ma prawo patrzec na przeszlosc kobiety, to logiczne ze porzadnemu facetowi nie marzy sie panna, ktora miala przygody a niech sie wiaze z dziewica - ale tutaj pewnosci tez nie ma - bo mogla uprawiac seks oralny przeciez;-) a Nie oszukujmy się żaden normalny wartościowy mężczyzna nie chce taką a jesli ten facet uprawia z nia ten seks - to jest tak samo "wartosciowy" jak ona co nie?;-) czyli dochodzimy do kwestii zsadaniczej - ze same kobiety daja przywolenie panom a innim paniom juz nie ;-) ;-) ;-)

" John Harrison Jak z tobą laska rozmawia to zasypia na stojąco a jak z kimś takim jak w temacie to on ją podnieca. Rozumiesz, patałachu? Popracuj nad sobą." a sw. racja;-) bo tak naprawde to paniom przyzwolenia na niezobowiazujacy seks glownie nie daja ...inne panie, ktore same nie skorzystalay i teraz nie chca zeby ktos zyl przyjemniej. taka prawda - zgodnie z zasada psa ogrodnika;-)

Gość gość
John śmieciu przeczytaj co napisałeś jeszcze raz tylko tym razem jakieś szkła weź bo już chyba na oczy nie widzisz!

Gość gość
Jak chcecie się puszczać to droga wolna tylko mówcie o swojej przeszłości potencjalnemu chłopakowi. Bo wy puszczalskich nie chcemy na dziewczyny czy żony.

Gość gość
* my nie chcemy

"Jak chcecie się puszczać to droga wolna tylko mówcie o swojej przeszłości potencjalnemu chłopakowi. Bo wy puszczalskich nie chcemy na dziewczyny czy żony" a rozkazywac to mozesz co najwyzej wlasnej matce - a kobieta ci powie o czym bedzie chciala;_0 poza tym az tak bardzo niepewny siebie jestes ze musisz sie wypowiadac w liczbie mnogiej jako "my" - czujesz sie przez to silniejszy, hm?;-)

Gość gość
ty za to nie chcesz mówić facetowi o swojej przeszłości bo wiesz, że by cie nie chciał.

Gość do  	ROR
ror, przestan obrazac facetow ktorzy nie sa jakimis babiarzami, maja skromna przeszlosc i nie chca przez to kobiet z bujna przeszloscia. dlaczego od razu maja byc zakompleksieni? szukaja kobiet, do ktorych pasuja

jakie nazeczenstwo takie małzenstwo małzenstwo oparte na seksie nie przetrwa ale tylko przetrwa oparte na bogu i wzajemnym sobie słuzeniu

Gość vcxcvbn
myślę, ze jest łatwą małolatą i jakoś nie wierzę w "dojrzałość" 16-latki heh oczywiście wyjątki się zdarzają