Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS NA 1 SPOTKANIU

Polecane posty

Gość gość
22-latek spotykający się z taką małolatą? jakiś niedojrzały musi być skoro nie potrafi umówić się z kimś bliższym jego wiekowi

Gość 22 latek moze nie chciec
takiej w swoim wieku, bo taka moze miec zbyt bujna przeszlosc

"ty za to nie chcesz mówić facetowi o swojej przeszłości bo wiesz, że by cie nie chciał" a hahahah ;-) nie, ja sie nie zadaje z prymitywami ktorych tylko kreci historia kobiecej pochwy - as easy as it is;-) a ror, przestan obrazac facetow ktorzy nie sa jakimis babiarzami, maja skromna przeszlosc i nie chca przez to kobiet z bujna przeszloscia. dlaczego od razu maja byc zakompleksieni? szukaja kobiet, do ktorych pasuja a alez ja nikogo nie obrazam - nie kazdy szuka odpowiedniego dla siebie partnera, ja mowilam o ludziach ktorzy maja obsesje i przesadnie interesuja sie zyciem innych - jelsi facet chce dziewice to ok, ale po co caly czas skupia uwage na tych ktore postepuja wprost przeciwnie?;-) po co sie nimi w ogole zajmuje?;-) a małzenstwo oparte na seksie nie przetrwa ale tylko przetrwa oparte na bogu i wzajemnym sobie słuzeniu a pomylilas zabko tematy - to nie ejst temat o malzenstwie;-)

nikogo nie obrazam - to faceci ktorzy pragna dziewic niepotrzebnie sowje mysli kieruja w strone tych nie-dziewic;-) a i to nie ejst topik o malzenstwie;-)

Gość gość
gość 22-latek spotykający się z taką małolatą? jakiś niedojrzały musi być skoro nie potrafi umówić się z kimś bliższym jego wiekowi hhhhhhhhhhhhh Łatwo powiedzieć jak 22 letnie dziewczyny lecą na 30+. Heh wiedziałem, że zaraz będzie gadanie. Same lecicie na starszych a teraz awantura, że facet się bierze za młodsze.

Gość gość
to może mamy się jeszcze cieszyć, że nasze dziewczyny się puszczały co? ROR to, że ty chcesz mieć partnera r****cza nie oznacza, że my chcemy wiązać się z dziwkami!

Gość gość
ROR jesteś już tak upośledzona?! Kto pisze o dziewicach kretynko?! Cały czas piszemy o normalnych kobietach ale dla ciebie od razu mowa o dziewicach. Dla ciebie facet jest prymitywny bo nie chce puszczalskiej to już nawet nie muszę pytać ilu ciebie przestukało.

"to może mamy się jeszcze cieszyć, że nasze dziewczyny się puszczały co?" a jak ci to nie odpowiada to znjadz sobie dzieczyne albo popracuj nad wlasnymi kompleksami;-) a ROR to, że ty chcesz mieć partnera r****cza nie oznacza, że my chcemy wiązać się z dzi**ami! a w ogole mnie nie inetersuja twoje rozterki;-) as easy as it is;-) a co ja chce - to o tym nie masz zielonego pojecia, mozesz jedynie pofantazjowac sobie;-) a ROR jesteś już tak upośledzona?! Kto pisze o dziewicach kretynko?! " a przypominam ze przezywanie jest "bronia" ludzi mialkich ktorzy nie potrafia w sposob rzeczowy wyartykulowac swoich przemyslen;-) bardzo to zabawne;-0 a Dla ciebie facet jest prymitywny bo nie chce puszczalskiej to już nawet nie muszę pytać ilu ciebie przestukało. a a ksad pomysl ze ja sypiam z facetami a nie z kozami, hm?;-) co ma do tego moja osobista sytuacja?;-) ja mowilam o pewnym zjawisku a ty robisz wycieczki personalne, facet ktory ocenia kobiete przez przymat jej krocza jest dla mnie prymitywny, to potwierdzam;-)

Gość gość
ror widać że ma spory przebieg skoro tak zaborczo broni każdego tematu o puszczalskich laskach haha i widać że boli ją to że inni mogą mieć inne poglądy na ten temat 🖐️

"gość ror widać że ma spory przebieg skoro tak zaborczo broni każdego tematu o puszczalskich laskach haha " a i kolejna prosto kategoryzujaca osoba ktora nie rozumie, ze nie trzeba byc alkoholikiem zeby miec poglad na temat alkoholizmu, as easy as it is;-) a i widać że boli ją to że inni mogą mieć inne poglądy na ten temat a boli? ze zlosci puszcza az pare uszami;-)

Gość gość
nie chodzi o to żeby wogóle mieć poglądy, tylko po której stronie stoisz tępaku

banda gimnazjalistów i prawików pisze na tym topiku, wiec w ogole szkoda podnosic temat. zwlaszcza, ze polowa wpisow to prowokacje. dla nich są tylko dwie skrajnosci: dziewica Matka Boska, albo dziwka. podobnie ma sie rzecz z mentaloscia w stylu: jak ma kase i mu sie powiodło, to na pewno ukradł swinia jedna;) jak biedny, to na pewno uczciwy i porzadny;) i jedno, i drugie myslenie niestety bardzo polskie. trzeba wykorzeniac:) albo ignorowac, jak sie nie da.

"gość nie chodzi o to żeby wogóle mieć poglądy, tylko po której stronie stoisz tępaku" a przezwiska to domena mialkich i zastaraszonych ludzi, as easy as it is;-) a

Gość do  	mi mała
a jak dziewczyna miala 15 partnerow, to facet ma sie k. cieszyc?

a co mnie to obchodzi, ile dziewczyna miała partnerów, i czy facet ma sie cieszyc czy popełnic samobójstwo z tego powodu? każdy jest w zwiazku z tym, z kim jest szczęsliwy i z kim się uzupełnia - wolny świadomy wybór. to twoja sprawa, z kim sie wiazesz i jakie stosujesz kryteria doboru. ja moge zwracac uwage głownie np na intelekt, kulture osobista, wykształcenie, zainteresowania, światopoglad ty możesz zwracać uwagę głownie na to, komu ktos kiedys robil loda;) kwestia indywidualna

"do mi mała a jak dziewczyna miala 15 partnerow, to facet ma sie k. cieszyc?" a facet nigdy nie bedzie wiedzial czy laska miala wczesniej 1 czy 32 ;-) wybor jest jego - moze plakac i rozpamietaywac te liczbe w nieskonczonosc;-)

Gość do  	mi mała
wszystko sie liczy. podejscie do seksu tez. kobiety po wielu partnerach sa dobre dla rownie doswiadczonych facetow

Gość gość
to ja jestem prymitywny i puszczalskiej nie chcę a moim celem jest porządna normalna kobieta z zasadami

oczywiscie, ze wszystko sie liczy- ale nie wszystko liczy sie tak samo, i nie wszystko przesadza o decyzji. ktos moze nie chciec zwiazac sie z kims, kto korzystal z uslug prostytutki - ale juz ta sama osoba nie ma problemu z faktem, ze ktos mial np 4 powazne zwiazki, ktore po prostu nie wypalily. swoja droga, wezcie tez pod uwage ze popadacie totalnie w skrajnosci. wiekszosc ludzi, zwlaszcza w kraju takim jak Polska (a rozumiem ze o tym piszecie, o lokalnych potencjalnych partnerach do zwiazku), naprawde nie miewa w swoim zyciu setek, tysiecy partnerow seksualnych na koncie;) rozwodzicie sie wiec nad problemem, ktory tak naprawde nie istnieje, albo istnieje marginalnie.

Gość do mi mała
ale sporo lasek ma za soba: przygode z dresem z dyskoteki, ktory skonczyl tylko podstawkowke zdrade romans z zonatym seks z arabem

Gość gość
a ty byś pewnie chciała faceta co miał 32 kobiety bo przecież taki świetny w łóżku r****cz jest no nie?! I tu się właśnie różnią kobiety i mężczyźni.

[zgłoś do usunięcia] do mi mała ale sporo lasek ma za soba: przygode z dresem z dyskoteki, ktory skonczyl tylko podstawkowke zdrade romans z zonatym seks z arabem a to chyba nie w moim srodowisku w takim razie, wiec ciezko mi sie ustosunkowac. co wiecej, mieszkalam w kilku krajach poza Polska, i tam rowniez nie mam przyjaciol/ znajomych o podobnych doswiadczeniach. sa to raczej doswiadczenia patologiczne, zwlaszcza zdrada i rozbijanie czyjejs rodziny. radze zmienic otoczenie, tak na poczatek.

"kobiety po wielu partnerach sa dobre dla rownie doswiadczonych facetow" a to nie ejst kwestia "bycia dobrym" tylko wyboru;-) a to ja jestem prymitywny i puszczalskiej nie chcę a moim celem jest porządna normalna kobieta z zasadami a skoro klasyfikujesz siebie jako prymitywa to pozostaje mi wspolczuc ;-)

Gość do mi mała
niejedna dziewczyna jeszcze na studiach prowadzala sie z dresem, a potem sie oczywiscie juz tego wstydzi

"ale sporo lasek ma za soba: przygode z dresem z dyskoteki, ktory skonczyl tylko podstawkowke zdrade romans z zonatym seks z arabem" a a ci i te ich uprzedzenia;-) ale przeciez nikt ci sie nie kaze z taka kobieta wiazac;-) zmien kryteria a znajdziesz to czego szukasz;-) a a ty byś pewnie chciała faceta co miał 32 kobiety bo przecież taki świetny w łóżku r****cz jest no nie?! I tu się właśnie różnią kobiety i mężczyźni" a nie wiesz kogo bym chciala - ale liczba przeszlych partnerek nie robi na mnie zadnego wrazenie i o nia nie pytam, as easy as it is;-)

Gość gość
a ta dalej nie rozumie, że ktoś nie chce puszczalskiej kobiety.

" sa to raczej doswiadczenia patologiczne, zwlaszcza zdrada i rozbijanie czyjejs rodziny. radze zmienic otoczenie, tak na poczatek." a rodziny nie da sie rozbic nie bedac jej czlonkiem;-)

Gość do mi mała
zaraz uprzedzenia - po prostu oblesne dla mnie jest sypanie z troglodytami - i prymitywnym dresem bez szkoly i jakims arabskim recznikowym

Gość gość
dla ciebie facet ma zaakceptować bujną przeszłość kobiety i jej puszczalstwo a czy ty zaakceptowała byś puszczalstwo faceta i jego częste wizyty w burdelu?

"gość a ta dalej nie rozumie, że ktoś nie chce puszczalskiej kobiety." a ale gdzie tu problem?;-) zmuszam kogos?;-) mowie tylko ze pewnosci z kim ma do czynienia nigdy miec nie bedzie - a obsesje nalezy leczyc, alternatywnie poszukac kobiety ktora mysli podobnie i tyle. amen