Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS NA 1 SPOTKANIU

Polecane posty

"jesli ktos rozpoczyna swiadomie zysie seks nawet majac lat 16 to nie ma w tym nic zlego 16 latki to juz nie dzieci nawet jezeli ciezko Ci to zaakceptowac" aa dokladnie tak;-) a trening czyni mistrza ;-) wystarczy spojrzec kto najczesciej zalicza wpadki kolo 20+ wieku;-)

a jesli mowa o frustracjach i księzu - to nie twoje słowa ?:D asne i tlumic potrzeby seksualne - do 25 roku zycia, albo chociaz az dostanie blogoslaiwnstwo, co nie? najlpiej od jakiegos starszego pana w czarnej sukience :D:D:D

"allium a ty wiesz , że każe działanie wiążę sie z konsekwencjami ? " a ot tego jest antykoncepcja - tylko sie nie czerwien czytajac to slowo na glos, ok?;-) a seks nie jest dla dzieci - a 16 latka to dziecko - w każdym aspekcie . a zwlaszcza w aspekcie plodnosci ;-) istne dziecko;-) powinna sie siedziec w piaskownicy ;-) rzeczywiscie nie ma zadnej roznicy miedzy 5 i 15-latka - obie sie bawia w babki z piasku, as easy as it is;-)

allium uwazaj sobie co chcesz mnie seks 16-latki nie bulwersuje przypominam ze w innych rejonach swiata matkami i zonami zostaja 14-15 latki nie twierdze, ze to dobre, chodzi jedynie o to ze nie ma zadnej dobrej granicy, ale Ty na sile chcesz taka ustalic moja kolezanka przykladowo byla w zwiazku 2 lata, zycie seksualne rozpoczela majac lat 15 ze swoim chlopakiem zadne na tym nie ucierpialo, zadne nie wywieralo presji byla potrzeba, bylo zaufanie, gotowosc, znali konsekwencje, wiec umieli sie zabzpieczyc moje pytanie: czy cos sie zlego stalo w zwiazku z tym, ze zrobili to tak wczesnie? ( on rok starszy) bo szczerze mowiac ja tago nie widze czemu wiec oceniasz kazdy seks osoby powoedzmyt ponizej 18 z gory negatywnie? moze czas spojrzec na cos z szerszej perspektywy

Gość gość
Widocznie Miala ochote przespac sie z nim na pierwszym spotkaniu w czym Problem?dla mnie nie jest Ani latwa Ani k***a,kazdy robi to Kiedy ma ochote proste

"i to wszystko co masz do powiedzenia ? cóż za merytoryczny argument ...." a stram sie dostosowac poziom do mozliwosci intelektualnych interlokutora, nie musisz dziekowac;-) a godzien gimnazjalistki a a ta wszedzie widzi gimnazjum;-) ty - moze to jakis kompleks, hm?;-) jesli ci cos nie poszlo w gimnazjum to nie poddawaj sie - sa jeszcze wieczorowki, warto prowac;-)

to ,ze coś jest mozliwe do zrobienia - nie znaczy , że koniecznie trzeba to robić . bo dojrzałość ciała , szczególnie w młodym wieku rzadko wiąże sie z dojrzałością psychiczną . No ,ale wy wiecie lepiej , i pewnie z powodu tej wiedzy i tego uświadomienia i dojrzałości tyle samotnych młodych matek dookoła ...

"allium a jesli mowa o frustracjach i księzu - to nie twoje słowa ?" a juz ci mowilam - straj sie skupic na walsnych slowach, wstydzisz sie mowic w swoim imieniu i dlatego podpierasz sie mna? oj, nieladnie, nialdnie zabko;-)

"mnie seks 16-latki nie bulwersuje" aa nikogo bez zaburzen seksulanych nie bulwesruje, as easy as it is;-) a przypominam ze w innych rejonach swiata matkami i zonami zostaja 14-15 latki a bo ten podzial na doroslosc jest umowny - w cywilizacji zachodu zwlaszcza, a natura idzie swoja droga, taka prawda. aa allium trenuj sie ror , trenuj a juz ci mowilam zabko - sprobuj cos od siebie - a nie tylko parafrazujesz moje slowa, choc dobrzez ze sie czegos przynajmniej uczysz;-)

Gość gość
dla mnie to normalne dziś każda dziewczyna i kobieta uprawia seks na pierwszym spotkaniu

"allium to ,ze coś jest mozliwe do zrobienia - nie znaczy , że koniecznie trzeba to robić . bo dojrzałość ciała , szczególnie w młodym wieku rzadko wiąże sie z dojrzałością psychiczną" a do seksu potrzebna jest dojrzalosc plciowa przede wszystkim, a te przecietna 16-latka juz osiaga. Niekiedy do konsekwencji potrzebna jest dojrzalosc spoleczna - ale od tego jest - uwaga! "straszne slowo";-) - antykoncepcja;-) a No ,ale wy wiecie lepiej , i pewnie z powodu tej wiedzy i tego uświadomienia i dojrzałości tyle samotnych młodych matek dookoła .. a zmien towarzycho - bo najwyrazniej obracasz sie wsrod patologii wypierajacej seksualnosc - ktora czesto konczy sromotnie;/

Gość gość
co za różnica czy seks uprawia 20 latka 16 latka czy 10 latka? wiek nie gra roli

ror - ty masę mówisz :) niestety , nic z tej mowy trawy nie wynika :) ani błyskotliwa , ani inteligentna , ani nawet interesująco złośliwa :) ot , zwykły kafeteryjny troll . Słuszną więc była moja linia obrana wobec ciebie , żeby po prostu cię ignorować ,no ale chciałam dać ci szansę. Nie pokazałaś sie z interesującej strony , bo o ile rozumiem , ze ktoś może mieć inne zdanie i je prezentować to spodziewam sie ,ze będzie potrafił je merytorycznie przedstawić a nie uciekać sie do " argumentów " typu - powiedziała co wiedziała :D wracaj więc ror do równych sobie - u mnie masz bana :)

" gość dla mnie to normalne dziś każda dziewczyna i kobieta uprawia seks na pierwszym spotkaniu" a a jak to roznica czy jest to pierwsze czy 4 spotkanie, hm?;-) rozumiem ze ta ktora uprawia na 20-stym to chodzacy ideal, tak?;-)

Gość gość
a jak to roznica czy jest to pierwsze czy 4 spotkanie, hm? rozumiem ze ta ktora uprawia na 20-stym to chodzacy ideal, tak? h ROR nie zrozumiesz tego bo jesteś kobietą. Dla Ciebie to może nie ma różnicy ale dla mężczyzn ma i to znaczącą!

"allium ror - ty masę mówisz niestety , nic z tej mowy trawy nie wynika " aa nie denerwuj sie ze nie rozumiesz, nikt tego od ciebie nie oczekuje;-) a ani błyskotliwa , ani inteligentna , ani nawet interesująco złośliwa ot , zwykły kafeteryjny troll a ot, i powiedziala - nisfrustrowana, seksualnie spelniona, intersujaca, inteligentna i blyskotliwa;-) jak przekupka z bazaru - allium nie ma nic do powiedzenia to se choc zrobi wycieczke personalna;-) dla ciebie moge byc i wielka ropucha z krosta na jezyku, lata mi kolo kija twoja opinia, as easy as it is;-) a Słuszną więc była moja linia obrana wobec ciebie , żeby po prostu cię ignorować ,no ale chciałam dać ci szansę. a to bylo silniejsze od ciebie zabko;-) to zabieganie o moja uwage;-) a Nie pokazałaś sie z interesującej strony , bo o ile rozumiem , ze ktoś może mieć inne zdanie i je prezentować to spodziewam sie ,ze będzie potrafił je merytorycznie przedstawić a nie uciekać sie do " argumentów " typu - powiedziała co wiedziała a bo zeby prezentowac argumenty - to trzeba miec przed soba kogos na chociaz zblizonym poziomie, a ja takiej osoby nie widze - as easy as it is;-) a wracaj więc ror do równych sobie - u mnie masz bana a jak 5-letnie dziecko ktore tupie nozkami i "musi" obwiescic calemu swiatu co za chwile zrobi;-) typowa cecha ludzi niepsnych siebie oraz zagubionych, slonko;-)

"ROR nie zrozumiesz tego bo jesteś kobietą. Dla Ciebie to może nie ma różnicy ale dla mężczyzn ma i to znaczącą!" a dla mezczyzn zastarszonych - na pewno;-)

Gość gość
ROR "ROR nie zrozumiesz tego bo jesteś kobietą. Dla Ciebie to może nie ma różnicy ale dla mężczyzn ma i to znaczącą!" a dla mezczyzn zastarszonych - na pewno ggggggggg Jak ktoś nie chce puszczalskiej to już jest Be :P

Gość Joanna z siedlca
"TY sama siebie czytasz? mowa o potrzebie a nie o konsekwencjah itd" aaa Jak czytam takie wypowiedzi to sie nie dziwie ze mamy tyle mlodych dziewczyn w ciazy albo mlodziezy robiacej co chce bez zastanawiania sie nad konsekwencjami.. Jak mozna tak wogole mowic.. Sex zawsze jest zwiazany z konsekwencjami tak jak kazdy nasz czyn a potrzeba - potrzebe mozna miec ale czasami trzeba umiec sie opanowac. Jak mam potrzebe napicia sie a nie mam ze soba pieniedzy to nie kradne tylko sie powstrzymuje a jesli to zrobie to licze sie z konsekwencjami.. Jak wychowujecie swoje dzieci skoro wypowiadacie sie w taki sposob.. A I uwazam tak jak allium - 16 latka to dziecko i nie powinna tak szybko zaczynac go uprawiac, zwlaszcza na 1 randce.. Przerazajacy jest aktualnie poziom wychowania dzieci..

Gość Joanna z siedlca
Ror - brawo, juz wszyscy wiemy jakie piekne i inteligentne slowa znasz, szkoda tylko ze umiesz tylko atakowac a nie grzecznie rozmawiac. Rozumiem ze uwazasz sie za najmadrzejsza wiec nie przyjmujesz do wiadomosci zdania innych, a zwlaszcza tego ze mozesz sie mylic..

Gość jutro bedzie lepiej
no nie wierze kurde .....facet jak puści się szybko to ok bo przecież facet testosteron no nie, a kobieta to łatwa i puszczalska zdzira ........ kurde dla mnie sex to coś istotnego w życiu przyjemnego i nie wyobrażam sobie życia bez niego ale nie będę dawała d**y bo mam na to ochotę , bo takie czasy czy nic w tym złego nie jest. dla mnie moje ciało to coś co szanuję i nie będę "częstować" nim wszystkich bo akurat mam chwilowy kaprys. i czy to facet czy kobieta powinien tak samo być potraktowany. dla mnie bez różnicy chcesz lubisz twoje ciało twoja decyzja ale nie pierdziel ze 16 lata która ci dała tak łatwo może być nie wierna bo ty tez nie jesteś dobrym materiałem na wiernisia w takim razie.

"Jak czytam takie wypowiedzi to sie nie dziwie ze mamy tyle mlodych dziewczyn w ciazy albo mlodziezy robiacej co chce bez zastanawiania sie nad konsekwencjami.." a to konsekwencje braku edukacji seksualnej i zastepowania jej czyms co sie nazywa zycie w rodzinie czy inne bzdury;-) a Jak mozna tak wogole mowic.. Sex zawsze jest zwiazany z konsekwencjami tak jak kazdy nasz czyn a potrzeba - potrzebe mozna miec ale czasami trzeba umiec sie opanowac a dlatego tak wazna jest edukacja i antykoncepcja a 16 latka to dziecko i nie powinna tak szybko zaczynac go uprawiac, zwlaszcza na 1 randce.. Przerazajacy jest aktualnie poziom wychowania dzieci.." a taka, tak - 16-latka i 6 -latka i 10-latka to dzieci - na takim samym etapie;-) zapomnial wol jak cieleciem byl;-) a Ror - brawo, juz wszyscy wiemy jakie piekne i inteligentne slowa znasz, szkoda tylko ze umiesz tylko atakowac a nie grzecznie rozmawiac" a ja jestem pacyfistka - wspolczuje ze postrzegasz swiat w kategoriach "ataku";-) a Rozumiem ze uwazasz sie za najmadrzejsza wiec nie przyjmujesz do wiadomosci zdania innych, a zwlaszcza tego ze mozesz sie mylic..' a jesli mowa o opiniach - nikt sie nie myli, a kazdy ma swoja opinie, myslic mozna sie co do faktow jedynie;-) i tak walsnie uwazam;-) a ty nic nie rozumiesz z moich wypowiedzi najwyazniej, pomimo ze o tym zapewniasz;-)

Gość gość
ror widać jest za puszczaniem się, prostytutcją i pedofilią

Gość mi mała niebieska
tez tak kiedys myslalam, ze gdzie tam, seks na 1 spotkaniu, to dno I upadek obyczajow;) tymczasem warto wyjsc z postawy postrzegania czlowieka przez pryzmat jego zycia seksualnego, I uswiadomic sobie, ze dopoki jest odpowiedzialnosc, I nie krzywdzi sie nikogo - to jest wolnosc do podejmowania decyzji I liczenia sie samodzielnie z konsekwencjami. jestem zdania, ze warto najpierw kogos poznac, zwyczajnie jako czlowieka zanim wpusci sie go do sypialni, kuchni, czy mniej doslownie po prostu do wlasnego zycia - z drugiej strony, czasem juz pod koniec pierwszego spotkania pojawia sie taka chemia, porozumienie I poczucie bliskosci, ze dochodzi do zblizenia;) a tym bardziej, jesli to ma byc seks bez zobowiazan- to po cholere to rozpatrywac w takich filozoficznych kategoriach. nie mowie, ze to dobre czy zle- po prostu kazdy sam decyduje.

Gość gość
warto wyjsc z postawy postrzegania czlowieka przez pryzmat jego zycia seksualnego, I uswiadomic sobie, ze dopoki jest odpowiedzialnosc, I nie krzywdzi sie nikogo - to jest wolnosc do podejmowania decyzji gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg A przyznała byś się swojemu partnerowi przed rozpoczęciem związku, że sypiałaś z kim popadnie na pierwszym spotkaniu?

Gość mi mała niebieska
a to sie przyznawac trzeba? jak do kradziezy albo morderstwa?:D I moze jeszcze przepraszac za to? puknij sie w glowe

Gość gość
zadałem proste pytanie a ty już robisz się nerwowa. Ja znam odpowiedź. Nie przyznała byś się bo facet by Cię rzucił. Mężczyźni takich kobiet do związków nie chcą bo takie zachowanie u kobiet nam nie pasuje zaś wam takie zachowanie u mężczyzn bardzo się podoba.