Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inglesina Trip. Posiada ktos ?

Polecane posty

Gość gość

Posiada ktos wozek spacerowy Inglesina Trip ? Podzielcie sie prosze opiniami na jego temat. Dzieki.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Ja posiadam.jest lekki,zwinny bardzo dobrze sie pdowadzi.ma regulowany podnozek i obszerna budke.mozna ja naciagnac w razie wiatru/deszczu do samego siedziska.

Ja mam i uwielbiam tą parasolkę. Głównie za lekkość, zwinność i budkę którą można naciągnąć aż po pałąk. Do tego pozycja do spania, uchwyt na kubek z piciem też są fajne. Dziecko ma 14 miesięcy - poprzednio jeździła mutsy transporterem (na zimę znowu się przesiądzie).

Gość gość
Ja mam ten wózek od miesiaca. Kupilam go zeby na niektore okazje miec cos lzejszego od mury 4 ,ktora jezdzimy na co dzien. Poki co sprawdza mi sie doskonale, jest leciutki, stabilny, ma duza budke, sprawdza sie nawet w nieco wertepiastym terenie. Dziecku (10 mies) jest wygodnie, spi w nim bez problemu. Do tego plusem jest duzy i fajny koszyk na zakupy, na ktory narzekam w drugim wozku. Osobiscie polecam szczerze ten wózek - jest super.

Gość gość
Wielkie dzieki Dziewczyny za Wasze opinie. Zastanawiam sie nad kupnem. Mysle, ze zdecyduje sie na ten wozek.