Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łóżko wysokie (drabinka, zjeżdżalnia) od szóstego r.ż dla dwulatka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy kupiłybyście łóżko (np. Ikea) jak w temacie , dla dwu i pół latka? Te łóżka są od szóstego roku życia. Dziś byliśmy w Ikei , córka wypróbowała łóżko, sprawnie wchodziła i zjeżdżała. Łóżko ma mocowany baldachim osłaniający boki , wąskie wejście (z drabinki), nie jest bardzo wysokie i ogólnie wygląda nieźle a pod nim jest dużo miejsca . Łóżko mozna też montować tak by poziom wysoki był praktycznie na ziemi (przebudowa - odwrotność). Macie takie łóżka dla dzieci młodszych niż cztery latka?

Gość gość
Ja byłam w takiej samej sytuacji. I nie kupiliśmy. Kupiliśmy takie auto. Teraz żałuje bo jak chodzimy po sklepach to synek ciagle sie bawi na tych łóżkach. Za to auto daliśmy 1000zl. Jak mi sie uda je sprzedać za 600 zł. To kupimy to piętrowe.

Gość gość
My mamy takie łóżko od pół roku (córka ma 3 latka) i jesteśmy bardzo zadowoleni. Z łóżeczka niemowlęcego potrafiła sobie sama wyciagać szczebelki więc i uciekała z niego podczas popołudniowych drzemek a z takiego ma przynajmniej wielka frajdę. My też dokupilismy baldachim i dodatkowo mąż zrobił taką blokadę (zapadkę) w miejscu wejścia (tylko na noc) i jeszcze się nie zdarzyło by córka wypadła z niego. My dalismy za niego 470 zł bo tyle wychodzi po przeliczniku tu gdzie mieszkamy. Łóżko wygląda świetnie a pod nie dalismy materac (do ćwiczeń) i zamontowaliśmy zasłonkę oraz lampkę naścienną więc wchodzę tam czasem z córką i oglądamy książeczki wieczorem. Bardzo trafiony zakup i u nas sprawdził się pomimo młodszego wieku córki.

Gość weronikask
Też kupiliśmy synowi piętrowe łóżko, ma 2 lata, więc póki co śpi na dole. Po prostu spodobał nam się jego wygląd - w sklepie epinokio.pl znaleźliśmy takie na wzór londyńskiego autobusu ;)