Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie interesuje mnie wasze zd.

A ja jestem zaaaa macierzyńskim. Nawet do lat trzech!

Polecane posty

Gość jak tu milionerki i kupe
kasy zarabiają albo ich mąż a one gówno to z czego się dziwić że dla nich sprzątaczka czy tam jakaś kasjerka powinna zarabiać 1000 zł i zyć. To trudne zjawisko i dość często spotykane u tego bydła. Dobrze że w Polsce nie mieszkam oj Polaczki zacofani. A w h-j z waszym wykształceniem,można i bez dobrze zarabiać a wy papier w tyłek potrzecie nara

Gość te krowy dalej
tu widzę swoje mądrości wypisują ,jakie to one świetne ambitne i zaradne :O a zarazem żałosne są.

Gość gość
kasy zarabiają albo ich mąż a one gówno to z czego się dziwić że dla nich sprzątaczka czy tam jakaś kasjerka powinna zarabiać 1000 zł i zyć. To trudne zjawisko i dość często spotykane u tego bydła. Dobrze że w Polsce nie mieszkam oj Polaczki zacofani. A w h-j z waszym wykształceniem,można i bez dobrze zarabiać a wy papier w tyłek potrzecie nara xxx przykład prostaczki ze słownictwem z rynsztoka. Dobrze że tacy ludzie powyjeżdzali z kraju, bo od razu milej na ulicach. ps. a bydło to masz w rodzinie

Gość hahahaha9839232
z tego co tu widzę to od krów i bydła wyzywają te co to ledwo zawodówki pokończyły i myślały ze będa miliony na kasie w tesco trzepac. chciałoby to to zarabiać krocie, ale jak jape otworzy do drugiego człowieka to aż wstyd.

Gość te krowy dalej
Wy takie cwane w internecie jesteście,a tak prostaczki z was

Gość gość
Ło matko afera na kafe;) ja jestem tego zdania co autorka;). Śmieszy mnie tylko wypowiedź pani ,która twierdzi jakie to państwo biedne. Zastanów się ile ten j****y rząd zarabia,Tuska to bym wystrzelila w kosmos. Autorko gratuluję wywołania wojny ;) pozdrawiam Cię;) i to jest normalna kobieta ,brawo!

Gość hahahaha9839232
dobrze że w polsce nie mieszkam oj polaczki zacofani. a w h-j z waszym wykształceniem,można i bez dobrze zarabiać a wy papier w tyłek potrzecie nara jakim trzeba być zerem żeby swój naród wyzywać, sama jestes tą nędzną polczyną co to wyjechała myć angielskie kible. taka cwana jesteś? i kim ty jesteś dla przeciętnego brytyjczyka? nikim! nędznym przybyszem ze wschodu którego trzeba było przygarnąć z racji członkostwa w ue. gdyby nie ci politycy ty bys w kraju worki po cemencie trzepała albo stała na a4. raz do roku do polski przyjedziesz połatac spróchniałe siekacze i pochwalić się szmatami z posezonowej ywprzedaży, potem wracasz do tego swojego zawilgoconego angielskiego domku i dalej śnisz swój sen na jawie. ciao

Gość hahahaha9839232
jakim trzeba być zerem żeby swój naród wyzywać, sama jestes tą nędzną polczyną co to wyjechała myć angielskie kible. taka cwana jesteś? i kim ty jesteś dla przeciętnego brytyjczyka? nikim! nędznym przybyszem ze wschodu którego trzeba było przygarnąć z racji członkostwa w ue. gdyby nie ci politycy ty bys w kraju worki po cemencie trzepała albo stała na a4. raz do roku do polski przyjedziesz połatac spróchniałe siekacze i pochwalić się szmatami z posezonowej WYprzedaży, potem wracasz do tego swojego zawilgoconego angielskiego domku i dalej śnisz swój sen na jawie. ciao

Gość Nie interesuje mnie wasze zd.
gość 2013-05-31 22:47:27 Hehe dziękuje :P :) I zgadzam się z Tobą. W stosunku do nie miłych Pań lepiej się nie odnosić wcale ;)

Gość gość
zapewniam cie ze nawet gdyby rzad sie zrzekl pensji to kraj i tak bylby biedny

Gość gość
a ja się nie zgadzam z autorką, Polski nie stać na długoletnie urlopy macierzyńskie, czy to płatne czy też nie. ale jak widać ten argument do niej nie trafia, bo ona widzi tylko siebie.

Gość do: jak tu milionerki i kupe
w pierwszym poście dałas popis swojej elokwencji. do buraka takiego jak ty trzeba się zwracac w buraczany spoosb bo inaczej nie zrozumie.

Gość gość
Pomyśl sobie jakby je teraz wpuścić do jednej klatki ;) Ehh brak słów ,jadowite żmije. Hehe poprawiłas mi humor tym tematem;) dobrej nocki!

To ze Polacy bidują z takiej emerytury to tez gdzieś mają. Tak samo że Ty w sklepie zarabiasz 1200 i ledwo chleb tani kupisz :) Dlatego tam nie mieszkam,tam żyć się nie da. I te Polactwo co się czepiają że siedzisz z dzieckiem w domu rok :O Masakra. K***a zajmijscie się sobą a nie kimś.

Ja mam piczo gdzieś co sobie myślisz. Bido Ty kanałowa. Rób karierę bo nie zdążysz,w sumie do ilu tam lat pracować trzeba do 65 czy 67? jeszcze troche i zasuwać będziecie na Tuska do 80 :D

a czepiają się bo na jej lenistwo idą moje podatki!!

Niech Cię w duę za to całują co? Za te Twoje podatki piczo :D Ona też pracowała i to ciężko,i też miała podatki. Więc 3 lata za ciężko harówę to nic przy z********aniu i podawaniu wam pietruszki niemiłe babska

ale ja w swoim kraju siedzę wsrod swoich i nie musiałam emigrować nie wiadomo gdzie żeby móc utrzymać rodzinę, a ty jestes wsrod obcych i zawsze obca dla nich pozostaniesz. zawsze będziesz tam obywatelem drugiej kategorii bo tak tam widzą Polaków i polskie beneficiary

Niech Cię w duę za to całują co? Za te Twoje podatki piczo :D Ona też pracowała i to ciężko,i też miała podatki. Więc 3 lata za ciężko harówę to nic przy z********aniu i podawaniu wam pietruszki niemiłe babska

A Ty zmień kulę a nie od ruskich czy cyganow pociągnęłaś,źle Ci pokazuje :D Benefitów tu pobierać nie musżę,bo za niskie pensje żyć można. Ale wiesz lepiej przecież,kula nie zawodzi. Czaruj dalej i smarkaj pod nosem :)

weź napisz coś więcej i bardziej konkretnie bo do tego bełkotu i nonsensu trudno mi się ustosunkowac :) niskie płace w Anglii? hahhaa to już widze jakie tam masz luksusy

Nie napisałam ile zarabiam ja albo mąż. Ale masz od ruskiej kule(pewnie Twoj zawód,albo od teściowej) to wyczarujesz i wszystko jasne. ;)

W czym masz prostaku problem z macierzyńskim? W d*pkę cię mają całować za podatki :D W obleśną :P Podatki? Co takiego? A to jak wróżysz z teściową pod stadionem to też taka typowa legalna praca? Nie wiedziałam.

cały czas bredzisz o tej niskiej pensji to musisz tyle zarabiać, zresztą po poziomie intelgencji wnoszę że na wiecej nie masz szans. 15letnia honda i zawilgocony domek u ciapaka gdzies na Hounslow :)

A to jak wróżysz z teściową pod stadionem to też taka typowa legalna praca? Nie wiedziałam. xxxx hahaha a to się ubawiłam po pachy :) :) :) niezła z ciebie fantastka i mitomanka w jednym, nie znasz faktów to je sobie dorabiasz, nieźle :)

Gość gość
W d****h Wam się popżewracało

Kula Ci się zawiesiła? Ty wróżko od ruskiej teściowej :D Piszę że można normalnie żyć sprzątając czy sprzedawając. A co ja robię to niech Cię głowa nie boli piczo. W d*pkę mąż całuje? Bo picza poszła do pracy,to chwalić trzeba co piczo

Gość gość
A ja myślę że macieżyński tak dłógi to dobry pomysł

Picza teraz sika ze szczęścia i smarka pod nosem bo ktoś jej uwagę poświęcił. A tak mąż ruski nosem kręci :D

a co ty możesz w anglii robić bez wykształcenia i języka (bo w zawodowie pewnie uczą ale na niskim poziomie): - myć kible - sprzątać w woolmarku - pracować na taśmie - wykładać w tesco - obrabiać ciapaków i murzynów