Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie interesuje mnie wasze zd.

A ja jestem zaaaa macierzyńskim. Nawet do lat trzech!

Polecane posty

Gość jak tu milionerki i kupe
Picza kisiel w majtach. Spać idź,bo jutro 5.00 pod stadionem z teściową zbierać na piwo dla ruskiego męża:) Oto kariera piczy :D

Gość do: jak tu milionerki i kupe
tak ładnie i pieszczotliwie się do mnie zwracasz :) :) :) pewnie tatuś do mamusi sie tak zwracał w dzieciństwie i się nauczyłas? ;)

A to kula konkretu nie pokaże? Tylko domyślać się piczo musisz? Zrobię Ci satysfakcję i nie zdradzę. Zmień kulę to pokaże ci lepiej. Piczo Żal i żal mi Cię.Czuję się świetnie,mam się ok,nie muszę pisać więcej o sobie aby to udowodnić piczo :) Nie muszę obrażać autorki,czy gadać oj idź pracuj,skoro jej lepiej tak. Ale ty przejmuj sie innymi i wróż im życie przu Tusku w luksusach :)

Ruski tak często pewnie do Ciebie nie mówi. Won i spać,bo pod stadion jutro. Ruska teściowa czekać będzie na picze. I zmień kule pamiętaj,albo zawód bo hujowo ci idzie.

Gość gość
Ją p*****le jaka dyskusja:D aż już nie wiem o co chodzi. Ale na noc mam ubaw. :D rodem z harlequina.

Piczo ja się śmieję,milo ze picza taka inteligentna to pośmiać się można. Hahahahahahaha A gdzie ruski? Polazł do innej,czy miejsce pod stadionem ogarnia? Kula naprawiona? Czy nadal wadliwa? Bo zaraz świt i do pracy.

idź już spać bo zaśpisz a ciapaki od 4 będą czekały na polczyne :) :) :) spoźnisz sie to z pensji 200 funtów tygodniowo utną jakieś 20%

Chyba wadliwa,albo z autopsji piszesz,leją tam pod stadionem piczę? To nie dobrze,no,pokaż im piczo,nie daj się. Mnie tam nikt nie leje,ale miło że się martwisz :) :* :* :*

z autopsji to ty wyciągasz fakty od samego początku :) może cię tam w tej anglii od ruskich wyzywają to się chociaż anonimowo na necie wyżyjesz. dawaj, dawaj, ulżyj sobie. :) no śmiało :)

Gość gość
jak tu milionerki i kupe to zalogowana pod nickiem Żółty bananek:D Debilka widze, ze szaleje. Nic dziwnego, ze mowi kupywac jak w jukej siedzi i klining kibla robi:D

chyba ci się płyta zacięła polczyno albo choroba dwubiegunowa daje o sobie znać :) pewnie się tam jeszcze z ciapakiem związałaś albo albanem w najlepszym wypadku

Gość gość
swoja droga slowo "picza" jest dla mnie oblesne, rzadko, podejrzewam, ze tylko menele i patologia go uzywa, a ta cala kobieta (tak, dziecko istnieje takie okreslenie na kogos ktop ma pochwe, a nie jak wg ciebie picze) pewnie slyszala jak tato do mamy tak mowil. Albo brat czy tez kolega z podworka do niej i inaczej wyslowic sie nie umie

Gość gość
picza:O Naprawde nie wiem jakie dno uzywa tego slowa:O Juz c*pka nawet brzmi bardziej kulturalnie.

Gość gość
powinna byc ustalona stawka za godzine taka zeby straczyla na podstawowe sprawy, a nie ustalona 1500 brutto please w irlandi mamy. 8.65 i jakos jak opracujesz nawet za najnizsza wystarczy na wszystko ov czywiscie ze zawody jak lekarz , nauczuciel powinny byc i sa tu wyzej premiowane, ale o co wam chodzi ze ekspedientka czy sprztaczka czy stroz nie powinni godnie zarabiac?

o gościna się oburzyła :) Pozdro gościna spokojnie,to tylko forum. A picz a no picza. Dla ludzi wiejskich jak picza to im nie przeszkadza. Ma ruską teściową to pewnie na codzień ją tak woła.

Gość gość
jak tu milionerki i kupe i dziwnym trafem na temacie bananka sie pojawilas:D Ten sam styl, ten sam brak spacji i w dwoch tematach, gdzie bananek z kilku nickow pisala i zostala zdemaskowana:D Dziwne, ale ok. Slowo "picza" jest tak obrzydliwe, ze dziwi mnie, iz kobieta moze go az tak naduzywac. Widac, ze z kultura osobista cie mama nie zapoznala, ale za to pewnie wiesz jak uzywac Domestosa:) Mam co prawda pania do sprzatania, ale jakbym od niej uslyszala slowo picza to bylabym bardzo zniesmaczona. Ty pewnie dlatego myjesz kible w UK. bo w Polsce twojego slownictwa, chamstwa, buractwa i koltunstwa zniesc ludzie nie mogli. I ja sie nie dziwie.

Gość gość
co do kasjerek, sprzataczek i pracownikow fizycznych to uwazam, ze powinni zarabiac godnie, uwazam ze w ogole najnizsza krajowa w Polsce powinno byc 2000zl na reke, a dlaczego? Dlatego, ze zycie jest drogie, a pani z miotla czy na kasie zasluguje tez na to by nie tylko wegetowac w 4 scianach, ale tez cos zjesc lepszego, cos zobaczyc. To taki sam czlowiek jak prezydent czy premier, moze bez studiow, ale czlowiek. A kazdy czlowiek powinien zyc na przyzwoitym poziomie. Panie jednak uzywajace slowa "Picza" to wciaz ludzie, nisko wyksztalceni, czesto prostaccy i glupi, ale bez wzgledu na to ile taka osoba "picz" w zdaniu wypowie godnie zyc powinna.

Gość gość
nie wiem co masz do rosjan, podejrzewam, ze Rosje znasz z mapy, a rosjan z filmow w tv. Co ty sie tak tych ruskich czepilas? Powiem ci szczerze, ze czesto sa to bardziej pomocni i uczciwsi ludzie niz rodacy. Jestes bardzo ograniczona skoro nazywanie kogos "ruskim" jest dla ciebie obelga. Nie wiem czy wiesz, ale w wielu krajach UE nazwanie czlowieka "polakiem" to tez obelga. Dobrze ci z tym?

Gość Współczuję ruskiej wróżce.
Picza nazwiemy Cię ruska wróżka co Ty na to :) A żebyś nie była sama ze zmianą to ja zmienię nick na współczuje ruskiej wróżce :) trzymaj się.

Ruska wóżko ponownie błędnie wywróżyłaś. Wp*****l już był? Nie gniewaj się,ale tak,niektórzy Polacy to bydło. Tak samo jak niektrzy Polacy to pijacy. Tak samo jak i niektórzy Anglicy to pijacy. Ale ruska wróżka każdego stara się chwalić,nie pomijając że chce aby ją w d*pkę za macierzyńskie calować,poniżasz swoich ;) a przepraszam Ty związana z ruskimi to już nie czujesz się jak Polka,a jak ruska ścierka :)

Gość gość
mozesz kogos nazwac hipokryta, ignorantem, prostakiem, ciemnota. Musisz naprawde uzywac slowa obrzydliwego jakiego nawet mezczyzni unikaja, bo wola mowic c**a niz picza. Wiesz dlaczego? Bo nawet dla glupiego menela spod budy to jest strasznie oblesne i chamskie. I tak, bylam pod buda z menelem rozmawialam. To taki sam czlowiek jak kazdy i tez moze miec wlasne zdanie.

Ne mam nic do ruskich,ale przeważnie w Polsce wróżyć chcą cyganki i ruskie :) Więc akurat przyszła mi do głowy ruska,z którą skojarzyłam wróżenie :)

gosć przestań,bo się załamie :(

To była ściema,w Anglii nie mieszkam :) To tak na koniec bo spać idę. Fajnie się bawiłam . Ale Ty pewnie z ruską teściową na prawdę wróżysz,i to prawda :) Trzymaj się piczoooooooo.. Idę spać bo jutro jadę na wycieczkę,zrelaksować się do spa. Buźki mała :* gość czasami pisałas od rzeczy. Pozdr

Gość gość
nie bardzo rozumiem twoj belkot i nawet nie wiem czy do mnie byl skierowany. Ja czuje sie polka i nia jestem, nawet patriotka, ale duzo podruzuje, poznalam wielu ludzi i wiem, ze polacy na emigracji sa bardziej jak wrzod na d***e niz pomocna dlon. A z kolei hiszpanie, wlosi, rosjanie sa bardzo mili, pomocni, predzej polak ci zrobi swinstwo niz ruski. Malo wiesz widocznie o swiecie i ograniczasz pewnie swoje poglady do jednej nacji, bo taka tylko znasz. Jakbys znala inne to byc takich bzdur nie produkowala. A teraz nazwij mnie picza, ruska, wrozka czy putinem. Jestes tak przewidywalna, ze nie ma sensu czytac twoich wypocin. Potrafisz tylko obrazac i operowac slownictwem z rynsztoka- nie jestes partnerem do dyskusji.

Gość Kobiety  z kafe czepiające się
o wszystko to jednak pustaki :O Jak tak można się w******ć tylko dlatego,bo ktoś inaczej zadecydował o swoim życiu ? Ta awantura extra. A Pani od podatków? Mamy Ci dziękować za to,że siedzimy na macierzyńskim za Twoje pidatki? Współczuję toku myślenia. Dobranoc.

Gość gość
rosjanki nie wroza, jestes glupia ignorantka, bo wroza cyganki, rumunki, czeczenki, ale nie rosjanki:O Nawet tak prostych rzeczy nie wiesz i chyba nie odrozniasz cyganki od rosjanki. Troche wstyd:O

Gość Kobiety  z kafe czepiające się
Tej Pani współczującej rusce,to w słowach niektórych się zgadzam,ale ujęłabym to bardziej kulturalniej.

Gość gość
podrozuje* za szybko pisalam, wiem, ze jak pisze sie poprawnie:)

Gość gość
k***a bananek jak chcesz byc nierozpoznawalna to naucz sie uzywac spacji:O Wiadomo, ze to ty caly czas i tylko nicki zmieniasz:O