Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mwmwmwmwmwmw

U ginekologa-co byscie pomysleli?

Polecane posty

Gość mwmwmwmwmwmw

Wiec tak,leze na lezance,lekarz robi usg dopochwowe. Rutynowa kontrola,Robije Ddosc dlugo(choc juz wiadomo,ze wszystko OK),w trakcie rozmawia,zartuje.W trakcie badania weszła pielegniarka,ktora u niego pracuje- to normalne,bo czesto wchodzi.Jak wyjał aparat no wiadomo skad to szybko wstałam z lezanki i chciałam jak najszybciej wejsc do lazienki sie ubrac,bo choc juz dlugo chodze do tego lekarza to wiadomo wstyd zawsze jest paradowac z gołym tyłkiem.A on do mnie mowi:Gdzie mi takszybko uciekasz?Ale jestes dzika.wstydzisz sie,ze ktos wejdzie?A,ze pielegniarka wchodzi?Musi pilnowac,bo jeszcze by mnie ktos zg****ił...I sie tak na mnie gołą popatrzył,...Zatkało mnie i nic nie odp.tylko sie zasmiałam,Poszłam sie ubrac,potem jeszcze chwile pogadalismy przy biurku i jak wychodziłam to powiedział:M...wyg;adasz jak zwykle odjazd...Co byscie pomysleli o czyms takim?Dodam,ze jestem młoda,a on przed 50 gdzies tak,nie wiembo sie dosc trzyma,ale gdzies tak okolo.Wiem,ze moga mu sie jakies pacjentki podobac,ale chyba nie powinien tak siewypowiadac?Czesto mnie komplementuje.

Gość mwmwmwmwmwmw
To nie jest prowo

Gość nie doszukuj się głebii
chciał być miły i wprowadzić miłe relacje

Gość yhmyhm
hmmm niezle lekarz

Gość gość
Porostu jest mily a wolalabys gbura? Jest ok ja mam podobnego:) zawsze opowiada dowcipy na temat mojego imienia i gada dziwne rzeczy:)

Gość gość
pewnie sie napaliłaś, bo to lekarz

Gość mwmwmwmwmw
Ja sie nie napalilam,no moze faktycznie chce byc mily.NO w sumie ogolnie jest mily,ale niektore jego teksty...

Gość mwmwmwmwmwmw
tak mnie to zawsze podjara, że ręce mu od mojego śluzu ociekają. myślcie, że to może mieć wpływ na jego swobodne zachowanie?

Gość mwmwmwmwmw
osttani podszyw oczywiscie

Gość gość
Takie komentarze przyokazji wizyty u ginekologa i kazdego innego lekarza sa nie na miejscu! Lekarz zachowuje sie nie profesjonalnie i troche jak burak myslac, ze kobieta przychodzi sie do ginekologa dowartosciowac. A tym gorzej wygladajacym co mowi?? Ja jak ide do lekarza to chce zeby mnie zbadal i zdiagnozowal jak trzeba, a nie sie jaral, czy nie jaral tym, jak wygladam!

Gość mwmwmwmwmwmw
ostatnio wziernik był jakiś taki ciepły i mięsisty, ale twardy. jak nie metal. też tak macie?

Gość gość
Zeby uznac go za zboka to musialabym przy tym byc i slyszec w jaki sposób to mowi:D Moze ma gadke taka... chociaz uwazam, ze nie powinien w taki sposob mowic do swojej pacjentki nawet zartem.

Gość mwmwmwmwmw
Rozne ma teksty do mnietzn.nie wiem moze innym tez tak mowi,choc moja przyjaciolka tez do niego chodzi i nigdy nic nie wspominała...Moglabym wiecej przykladow podac...

Gość albo... albo...
albo wyjal aparat , bo weszla pielegniarka , a on chcial jeszcze kontynuowac i dlatego spytal czemu juz uciekasz , albo mu sie podobasz i pociagasz .

Gość albo... albo...
podaj wiecej przykladow

Gość mwmwmwmwmwmw
"Jesteś ciaśniejsza od mojej żony" "C*pka jak miód, partner na pewno ma sporo uciechy" itd.

Gość gość
trafiłas na zboka tyle myslał ze tymi tekstami cie zwabi i co zwabił? o takim tekscie pójdziesz jeszcze do niego? odp

Gość mwmwmwmwmw
nie wyjał wziernika jak weszła,dalej kontynuował normalnie,i jeszcze chwilke jak wyszła,ona tam byla nie wiem moze z 10 sekund/?Jakbym sie miala sugeowac jego tekstami to juz dawno musiałabym sie u niego nie leczyc.Chodze tam,bo jest bardzo dobrym specjalista i tyle.Napisałam wiecej jego tekstow,ale wiadomo jak to jest z forum,nie jest sie do konca anonimowym...Choc moj gin chyba raczej tego nie przeczyta;)

Gość mwmwmwmw
Wypowie sie jeszcze ktos/?Co byscie pomysleli po takich tekstach?