Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahnrood

Poszukuje porady specjalistek od spraw biżuteri- Kobiet

Polecane posty

Gość jahnrood

Juz kolejna noc korzystajac z faktu ze moja Wymazona Kobieta ma sen Twardszy od stali, przeszukuje witryny z pierscionkami szukajac tego ktory bylby odpowiedni dla Niej na zareczyny . Ze oprócz talentu utrudniania egzystencji mojej kobiecie nie posiadlem zadnych innych uczuc estetycznych, prosze Was dziewczyny o pomoc. Bo mi juz sie mieni to wsystko przed oczyma, po tych godzinach jedyne co wiem napewno to to ze pierscionek wnien byc okrągly.. Niektore z Was czekaja tez na zareczyny albo sa juz dawno po. W kazdym razie rozumiecie sytuacje sto razy lepiej. i napewno czasem przeladacie strony z pierscionkami. prosze o podpowiedz jaki piersconek kupic. napewno wiem ze w moja Ukochana chcialaby zeby : pierscionek : -byc z bialego zlota -jak normalnie jest waski to tam gdzie kamien zeby byl szerszy(nie wiem jak to fachowo sie mowi) i tak ode mnie: zeby gorna granica ceny to bylo 2000zl z gor dziekuje bardzo za pomoc dodatowe spostrzezenia mozecie na mail smialo wysylac, napewno mi pomoga

Gość jahnrood
bardzo prosze o pomoc w czercwcu mija nasza juz druga rocznica, wiem ze bardzo na to czeka, licze na Was dziewczyny bardzo. Zapomnialem dodac co do Jej gustu, zeby tam gdzie kamien nie byl w ksztalcie serca ani nie pzypominal kwiatu jak czesto kamien obtoczony mniejszymi brylancikami

Gość gość
zapraszam tutaj: www.karmelo.pl

Gość gość
a ja proponuję abyś najzwyczajniej w świecie udał się do jubilera, napewno znajdzie się jakaś miła pani, która naprawdę zna się na biżuterii i gustach najbardziej wymagających klientek, i z pewnością pomoże ci wybrac idealny pierścionek dla twojej ukochanej.

Gość gość
mi sie podoba ten http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,43,6783 moze nie wyglada jak zareczynowy ale jest piekny! mi sie podobaja z kolorowym kamieniem i dookola diamenty. piekne sa!