Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lostmyself457923

Prawda jest taka- Mężczyźni wolą kobiety z makijażem

Polecane posty

Heniu - ale jednak mają makijaż na co dzień. Lekki, ale mają :) I o tym jest tu mowa.

Gość uuuooo
Zamiast wymagac od kobiet cudow na kiju, sami wreszcie sie za siebie wredne samce. Wy ogolnie wygladacie tragicznie, wiec morda w kubel! I kogo obchodzi, co takie pseudo-faceciki mysla o makijarzu. Ja mam to w doopie....no ale rozumiem, ze jest tyle zakompleksionych lasek z zanizona zasoocena, ze one naloza sobie nawet goowno w desperacji, zeby sie tylko jakiemus frajerowi spodobac. Dobrze ze nie mieszkam juz w PL, bo faktycznie jak tam jade, to same zmalowane lale. Poza Polska dziewczyny sa bardziej naturalne I b mi sie to podoba.

Gość gość
Heniu piecze Cie ryba? Pewnie masz góra 20 lat , ja jestem w wieku 30 lat i moi kumplę ostatnio zachwycali się moją kobietą bo zawsze robi wrażenie i słyszę ze mam ładną ,piękną dziewczynę. USMIECHNIETĄ A te biedne chłopaki z tym żonami wiecznie zaborcze , zrzędzą i ciągną kasę jak tusk

Gość gość
popatrzcie sie na siebie zlamasy na te suche ryje mam was w dooopie i wasze zdanie

Gość gość
Ha, moj powiedzial, ze mu sie podoba Cheryl Cole, bo jest naturalna:D Dlatego smieszy mnie jak faceci mowia, ze lubia naturalne kobiety, bo to czy ktos jest naturalny jest widocznie kwestia wzgledna:D

Gość gość
o ku r w a aż oplułam monitor cheryl cole to najbardziej zmalowana sucz showbiznesu :D ona to ma zawsze oczy jak panda zmalowane hahaha