Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura2232323

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość laura2232323

facet z którym sie kiedys spotykałam ( niezobowiązująco choć ja sie w nim zakochałam) nadal chce sie umowić ,ale tylko po to pisze , nie pyta sie co u mnie i nie jest jakby mna zainteresowany chce się tylko spotkać w wiadomym celu...dzieli nas duza odległość (400 km) wiec nie widujemy się na codzien... Warto sie ludzic ,że cos z tego moze bedzie jeszcze czy lepiej żeby w ogóle nie przyjeżdzał? byłam w nim bardzo zakochana ,ale on wtedy dał mi do zrozumienia ,że nie bedzie z tego nic poważnego tylko takie spotykanie sie do łozka

Gość gość
widać mu pasuje tembre Twojego jęczenia gdy Cię dopycha no i widać lepiej od innych jego dziewczyn wierzgasz na penisie

Gość laura2232323
w wtedy (rok temu) te nasze spotkania wygladały tak ,że traktował mnie bardzo instrumantalnie niby było trzymaie sie za rece , jakieś romantyczne gesty z jego strony ,ale to było takie udawane .. kiedyś pisał codziennie ,ale potem coraz mniej i mniej ,az w koncu sie ograniczył tylko do umawiania sie na spotkanie i ewentualnie pisania ,że za mna teskni

Nie warto się łudzić. Sądze że na początku znajomości jasno określiliście cel i zasady, tylko jak to bywa z kobietami nagle emocje wzięły górę. Zdecydowaliście się na układ f**k-friends a teraz nagle oczekujesz czegoś więcej. Więc albo mu wyłóż kawę na ławę albo zerwij z nim kontakt. Ja tez miałem kiedyś taką sytuację i skończyło się nie tak jak planowalem

Gość laura2232323
A najgorsze ,że nawet nie ma ochoty ze mna zwyczajnie pogadac jak kiedys przez gg czy telefon tylko umowienie sie na spotkanie go interesuje...ja od poczatku sie ludzilam ,ze bedziemy razem ,ale chyba nigdy nie bedziemy.. choc z drugiej strony przez jakis czas chyba mu troche bardziej na mnie zalezalo kiedy pisalismy ze soba calymi dniami , jak gadalam z innymi facetami to widac bylo ze byl troche zazdrosny itd...

Gość aniczka009o
nie łudź się nic z tego nie bedzie.. Tez mialam roznie znajomosci i wiem ze faceci w tym przypadku nie zadowalają się jednym razem, on do ciebie bedzie pisał dopoki bedziesz mu odpisywać i jeszcze troche dłuzej.. Facet ma nadzieje na jeszcze jeden raz i uwierz że gdyby mial inna chetna blizej do wyboru to nawet by czesc nie napisal.

Gość laura2232323
my sie spotykalismy pare razy , nie zaluje tego mimo wszystko ... potem chcial sie spotykac dalej ,ale ja nie chcialam bo sie zakochalam i teraz on nadal proponuje spotkania... tesknie za nim ,ale jemu chodzi chyba tylko o jedno ja go nie interesuje jako osoba

Gość laura2232323
up

ja już ci napisałem. sam spotykałem się z kobietami w takich układach i wiem jak to działa.