Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flirciara

Niewinny flirt

Polecane posty

Gość flirciara

Czy jest w tym coś złego mimo posiadania drugiej połówki ?

Gość Gość6456464646
I tak i nie, zależy od sytuacji i tego jak ten flirt wygląda. Jak jednorazowy i bez przeginania to nie ma w tym nic złego, ale ciąłe flirtowanie z jednym facetem i za każdym razem coraz śmielsze jest troche nie teges. Ze mną swojego czasu flirtowała koleżanka z uczelni mimo, że ma chłopaka i ja o tym doskonale wiem. Początkowo traktowałem to tak jak ona, jako zabawe ale potem zaczynało mnie to coraz bardziej irytować. Poza tym nigdy nie wiesz czy facet z którym flirujesz nie pomyśli sobie czegoś wiecej i po co Ci takie problemy...

Gość Heniu
"niewinny flirt" - to jak "uczciwe przestępstwo". Gdy kobieta flirtuje za moimi plecami ma mnie za nic, pogardza mną i mówi mi, że jestem dla niej nikim - jak na razie, po 10 związkach i kilkunastu romansach sprawdzone na 100%. Co innego, jeśli obie strony to akceptują i godzą się na to - znam takich którzy lubią, jak ich dziewczyny innych owijają sobie wokół palca.

Gość gość
Flirtowanie występuje wtedy gdy chcemy uwieść kogoś. A więc jak wynika z definicji jeżeli nie uwodzimy swojego partnera ( flirtowanie ) dopuszczamy się zdrady. Jest to zdrada z premedytacją, a więc resztę dopisz sobie sama.

tak, szmato. jest w tym dużo złego. chciałabyś aby twój facet sobie flirtował, z z***bista d**ą? taką dwa, trzy, sześć razy lepszą od ciebie? tak , wiem że to nie trudne być sześć razy lepszą d**ą od ciebie

Gość gość
Skoro masz wątpliwości to najlepiej sobie odpowiedziałaś. Ty pewnie nie chciałabyś być w takiej sytuacji. Jeśli jednak chcesz mieć 100% pewność, że twoja druga połówka nie poczuje się oszukana to go o to zapytaj wprost. Wtedy naprawdę zachowasz się fair i pewnie facet da ci przyzwolenie :D

Gość gość
ja jestem sama obecnie i sobie pozwalam na niewinne flirciki z różnymi facetami, bardzo to lubię... ale jak mówię o niewinnym flircie to myślę również o NIEWINNYM flircie ;-) czyli bez przesady znowu, bez podtekstów, raczej jakieś przekomarzania, usmieszki, rozmowa ;-) mam znajomego w pracy i tak sobie baardzo delikatnie flirtujemy cały czas bo świetnie się ze sobą czujemy i nic miedzy nami nie ma (już będzie 5 lat ) ;-) on ma dziewczynę, ja miałam faceta ;-0 , ja inaczej z nim nie umiem rozmawiać ;-) I właściwie najczęściej jak poznaję jakichś facetów to często też z nimi sobie flirtuję, właściwie nie umiem inaczej rozmawiać z facetami jak delikatnie z nimi flirtując...tak już mam ;-) I nie uważam żeby to było coś złego, bo nie ma tu żadnych podtekstów, skojarzeń...wszystko ze smakiem ;-) * * * bo już jestem mistrzynią flirtowania i sobie nawet nie wyobrażam że można inaczej, ja sie fajnie bawię i lubię to, szczególnie, że pomiedzy mną a osobami z którymi flirtuję do niczego nie doszło, po prostu flirtuję dla zabawy, dla sportu ;-) ćwiczę, uzyskuję perfekcję w tym i tyle... więc bez przesady z tymi facetami którzy sie obrażają że ich dziewczyny z kimś flirtują !!! Bo ja lubię taką luźna bezstresową zabawną rozmowę a nie chodzi tu o seks. Z resztą do dziewczyn też się często tak odnoszę jakbym z nimi sie przekomarzała, więc ja flirtuję ze wszystkimi ;) Starymi, młodymi, kolegami, wykładowcami, znajomymi, obcymi i nikt się na mnie za to nie obraża bo wiedzą, że taka jestem, lubię tak prowadzić dyskusję, może to dziwne, ale tak jest ;-)

Gość gość
Jeżeli kogoś masz to jest to świństwo. jak już zresztą stwierdzili przedmówcy. Obserwowałam taki filrt w pracy (mężatka). Tak fajnie im się gadało w nadgodzinach a biedny mąż myślał, że ona taka zapracowana. Pozostaje zadać sobie pytanie dlaczego nie powiedziała mężowi o tym przyjacielu w pracy. jeśli jesteś wolna i flirtujesz z kimś zajętym to też jest świństwo. Oczywiście jeśli wiesz, że to zajęta osoba. Raz, że ranicie tamtą drugą połówkę, która pewnie nie zaakceptowałaby takiego zachowania partnera. Dwa, że możesz obudzić w drugiej stronie uczucia, których nie chcesz i wtedy ta druga strona będzie cierpieć. Tak właśnie było ze znaną mi mężatką. Kiedy kolega zadeklarował uczucia i chciał czegoś więcej ona stwierdziła, że mu coś nie styka bo nigdy mu nic nie dawala do zrozumienia. Dla mnie flirt jeśli się kogoś ma lub z kimś zajętym ZAWSZE jest świństwem.