Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety na tym forum są przeciętne a myslą, że osięgneły sukces, młodo wyglądają

Polecane posty

Gość gość

Przyklad tematu: - Młodo wygladam ,to moj problem, nie traktują mnie powaznie - zlatują się same młodo wyglądajace, 30lat i proszą je o dowod, rzekomo gimnazjalisci i studenci je podrywają ... takie ściemy mozecie opowiadac dzieciom :) Jesli nawet tak się stało to widocznie kasjer był zaspany i z rozpędu poprosil o dowod bo np mialyscie bluze z kapturem, tylu on ludzi dziennie widzi ze hoho. Młodziak podrywający starszą ? Na 99% dla jaj

Gość gość
- Osiągnełam sukces - czyli chwali się taka autem średniej klasy lub przy dobrych wiatrach czyms extra np Lexusem (ktory kupil facet) , domem ktory wyglada jak setki tysiecy innych lub mieszkaniem ( czytaj: mieszkaniem do 100metrow kwadratowych, na ''nowoczesnym'' blokowisku...oj przepraszam W APARTAMENTOWCU ! :D), jezdze na wakacje zagranice ( Egipt, Turcja, Hiszpania - podrozniczka :) ) no i zapomniała dodać, że jest tak szczesliwa ze kisi d*pe na kafe w kazdej wolnej chwili

Gość gość
Hmmm..sukcesu nie osiągnęłam póki co, ale młodo wyglądam i to chyba oczywiste, że to ja pochwalę się, że wyglądam młodo, a nie koleżanka, która wygląda staro :P Chociaż wcale nie ma się czym chwalić, że sami gówniarze do mnie podbijają, bo ci w moim wieku i starsi raczej mnie olewają, a to nie zbyt fajnie. Poza tym muszę już kończyć, bo mój mąż milioner zabiera mnie właśnie na wycieczkę naszym odrzutowcem.