Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombelkowa 19

nie ma co wypić

Polecane posty

Gość bombelkowa 19

wypilam dzisiaj piwo i pół butelki wódki z której robiłam sobie drinki i mam ochotę jeszcze wypić ale nie mam żadnego alko w domu . aż mnie korci żeby wsiąść w auto i pojechać do sklepu po więcej

a jesteś pewna że możesz jechać? ja generalnie z rana wypiłem 4 piwa, teraz kupiłem jeszcze 4

Gość bombelkowa..19
ogólnie niedawno skończyłam pić więc nie bardzo ale tak mam ochotę na więcej

Gość bombelkowa..19
i wiem że to bardzo głupie by było jak bym teraz wsiadła . chęć wypicia walczy z rozsądkiem

Rozsądek zawsze ma pierwszeństwo. Tym się różnimy od INNYCH zwierząt

Gość Bolek Zdun
w piwnicy chłodnej mam dwie skrzynki ŻYWCA , barek się ugina pod butelkami alko i tak się zastanawiam , czy otworzyć ŻYWCA , czy japońskie wino śliwkowe albo żubrówkę , wybór ogromny a mnie jakoś nie ciągnie aby wypić

Gość bombelkowa..19
w takim razie muszę obyć się smakiem bo to głupie ryzykować prawko dla kilku piw . tylko martwię się czy nie zaczynam wpadać w alkoholizm od poniedziałku ciągle coś pije i mam ochotę na jeszcze

Gość bombelkowa..19
no fajny masz wybór . ja też miałam zapasy ale skończyły się bo siorka z mężem wpadła i się wypilo a poza tym zabrała mi ostatnia butelkę miodu a on taki dobry

Gość gość
a nie możesz pójść na piechotę albo rowerem czy busem ?

Gość Bolek Zdun
bardzo dobre są miody firmy APIS , kasztelan, piastowski , jest kilka butelek miodu pitnego w piwnicy , zawsze dbam o to aby korki były zamoczone w miodzie , winie i butelki są ustawione na regałach pod kątem

Gość bombelkowa..19
za daleko . malutka wieś u nas już zamknięte . najbliższy większy sklep jest 5 km i w dodatku pada

Gość bombelkowa..19
bolek ja miód i inne nalewki kupuje za symboliczną sumę (tyle co składniki) od dziadka koleżanki są zajebiste ale niestety jemu też się zapasy skończyły trzeba poczekać do lata aż będą świeże owoce