Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawiak2013

Spotkałem dzisiaj kobiete dziwoląga

Polecane posty

Gość warszawiak2013

Myślałem że to będzie fajna sobota najpierw coś zjemy na mieście,piwko,drinki skoczymy na imprezę. Poznałem niedawno wirtualnie dziewczynę. Zaczeliśmy ze sobą pisać , delikatny flirt i ona wpadła mi w oko na zdjęciu prezentowała się znakomicie , brunetka idealne proporcje duże brązowe oczy no malinka normalnie. Pytałem jak taka laska jest sama? Ona bardzo skromnie odpowiadała yy nie mam szczęścia w miłości itp.. I tak pisaliśmy eski , facebook.. I dzisiaj właśnie miał być ten przełomowy krok w naszej znajomości umówiliśmy się postanowiliśmy się poznać i poszaleć . Nasze spotkanie trwało mniej więcej godzinę z kawałkiem.. Ja byłem oczywiście pierwszy obserwowałem teren z boku czy nadchodzi panna no i przyszła.. Zdjęcie odbiegało nieco od rzeczywistości chodziło głownie o cere , krosty jakby świeżo wyciskane no ogólnie całokształt nie było tak wyśmienicie jak na focie teraz już wiem i ostrzegam facetów zeby uważali na zachwyt fotami :D Ale nie to było moim najwiekszym strapieniem Dziewcze się krępowało próbowałem nieco zażartować, rozkręcić gadkę ona tylko śmiała się z tego co powiem i cisza.. mówię usmieszek i cisza..zaproponowałem coś do picia Laska była jakaś maksymalnie spięta , zasłaniała się jak do mnie mówiła ( !? ) patrzyła niewiadomo gdzie eh... No i buszowała po komie a ja nawijałem.. Moje sokole oko spostrzegło również niedociągnięcia w nałożeniu pudru w jednym miejscu była tak bardziej przybrązowiona a w drugim jakby biała plama . Trzeba przyznać że figurka była niezła pupcia w leginsach jakaś bluzka z motywem lwa podkreślała jej biuścik w rozmiarze maksymalnie B Ale ogólnie to jej spięcie udzielało się również mi i nie mogłem się skoncentrować na podrywie. Postanowiłem przerwać tą dretwą gehennę zwykłą wymówką że muszę uciekać improwizowałem że muszę tylko na godzinkę uciekać haha i pytałem kochana ale wieczorem się widzimy prawda? !! jesteś ładna itp :D a ona podjarana będzie teraz czekać na odzew ode mnie i juz pewnie się wygina przed lustrem w gotowości Najgorsze spotkanie ever Dzisiaj idę na drineczka do klubu

Gość gość
poka swojego ryja

Gość gość
hahhahaa Fajny jesteś :D Ale większość kobiet jest zestresowanych na 1 randce :P

Gość gość
o kurcze, nie sądziłam, że spotkam cie na kafe, ale jaja. fakt, miłe to spotkanie nie było, byłeś jakiś niedomyty, śmierdziało ci z ust na kilometr, pazury brudne, co ty, świeżo z warsztatu samochodowego przyszedłeś? a te ciuchy, ale jaja, chyba od własnego dziadka pozyczyłeś? jednym słowem totalny obciach, jak mogłeś mi przysłać fotkę sprzed 10 lat? żenada. idę z koleżankami do klubu, mam nadzieje, że tam cie nie będzie, bo na samo wspomnienie mam torsje :(

Gość gość
Ja cie rozumiem. Po co dziewczyny się tak obkładacie makijażem i robicie zdjecia a potem wiadomo wychodzi wszystko na jaw... Wiadomo kobieta chce i musi ładnie wygladac ale wystarczy tylko ciut tego makijazu a nie tapeta grubosci 1cm. A potem sie dziwicie ze nikt nie zwraca na was uwagi. P.S. warszawiak a na tego drinka to idziesz z nią czy sam ???

Gość gość
Zbyt długo myslałes nad ta historyjka ile razy zwaliłes konia ????Nie dopierzony prawiku

Gość warszawiak2013
Panienki musicie stronić od programów do obróbki zdjęć Ja nie wiem , że wam niewstyd wogóle tak sobie przyjśc na luzaka jeżeli wysyłacie zdjęcie na którym jestescie niepodobne do siebie? Ja bym wolał już wogóle nie wychodzić z domu niż iść i ośmieszac się i zrobić tak liche wrażenie.. A do klubu oczywiście sam muszę odreagować to marne spotkanie :D Ja byłem wręcz zaszokowany i musiałem zapytać TO TY??

Gość gość
pokaż swoje ryja to ocenimy :P

Gość warszawiak2013
ja przed wyjsciem stosownie sie przygotowalem. od dwoch dni samoopalacz, i kremy nawilzajace. poranne golenie odpuscielm bo jednodniowy zarost podobno podnieca laski:p prysznic wzialem i uzylem korektora, celem zatuszowania opuchlizny ocznej, spowodowanej codziennym nadmiernym spozywaniem napojow wyskokowyc

Gość gość
f**k... zabiłabym mojego faceta gdyby uzywal samoopalacza i korektora ... mowisz ze ona miala tapete a ty nie ? facet to musi byc facet a nie lala ... nie musze widziec zdj by powiedziec ze jestes typowa męska pindą ... pozatym moze laska nie byla spięta tylko nie zainteresowana Toba ? nie przyszlo ci to do glowy ? na 1 randce bawila sie telefonem ... przykro mi albo masz 13 lat i to dla ciebie jest objaw nerwow albo jak juz pisalam to ONA olala ciebie

Gość goscinnieee
wiekszosc Warszawiakow to buraki i Ty jestes tego przykładem:)

Gość warszawiak2013
samoaopalacz i orektor to nie tapeta. wyluzuj kobietko bo ci zmarszczki, nie te co uroku dodaja, sie ujawnia. Skoro byla znudzona to nie wie co stracila. i mogla sie tak nie glazurowac bo prawda i tak wyszla na jaw.

Gość ale jaja ha ha
ja też kiedyś się nadziałam... mój randkowicz był gruby, bez zębów i miał brudne spodnie i spoconą koszulkę...

Gość gość
o moje zmarszczki to sie nie martw :) na szczescie wyjda za kilka lat dopiero :) wyluzowana jestem calkowicie , poprostu chcialam ci uswiadomic ze skarbie swiat nie kreci sie wokol ciebie i najprawdopodobniej nie ty ją wyrolowałeś tylko ona ciebie a ze dziewczyna byla mila siedziala cicho jestes typowym burakiem zadufanym w sobie ... ale cuz miejsca duzo bez takich jak ty drogerie by upadly :)