Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boso przez europę

Badanie nasienia mężczyzny jest upokarzające.

Polecane posty

Gość gość
Nie ,naprawde na tym forum siedza bystre inaczej..Jakas laska sobie robi jaja ze pielwgniarka mezowi pomogla w waleniu konia a te oburzone"ale jak to","ojej"...Nie wierze ze mozna byc takim betonem. Chyba ze to prowo na prowo Mimo to niezle sie ubawilam A upokarzajace to moze byc dla kobiety bo facet sobie trzepie do innej sztucznej lali

Gość gość
Ha ha ha ale się uśmiałam, bardzo poprawiłyście mi humor, dzięki :-D

Gość gość
I no cóż jak żona oddaje swój interes w delikatne rączki czułego kompetentnego pana ginekologa to czemu mąż nie moze oddać swojego delikatnym rączkom pani piguły ?!

Gość gość
O jejku jacy biedni ci mężczyźni. Ale badanie ginekologiczne dla kobiety, poród, często obdarcie z wszelkiej godności i intymności w szpitalu, wszelkie procedury przy sztucznym zapłodnieniu to nie jest upokarzające dla kobiety? Nie rozśmieszaj mnie autorko.

Gość gość
nie wierze że pielęgniarka strzepała facetowi interes nawet w tak szczytnym celu a jak tu ktoś pisze że facet ma problemy ze wzwodem i musiała mu pomoc to mógł wsiąść żonę czy partnerkę, jeszcze może striptiz mu zrobiła bo biedny nie umiał się podniecić żenada choć to pewnie prawo a my daliśmy się wkręcić

Gość gość
gość10.03 popieram prowo

Gość gość
Ale zabawne prowo. :D

Gość mommy to be
Czytam te niektóre opisy i własnym oczom nie wierzę. Z moim mężem leczymy się w invimedzie, nie doświadczyli czegoś takiego. Wszystkie badania, rozmowy, procedury odbywają się w bardzo intymnej atmosferze, nie ma mowy o żadnym upokorzeniu.

Gość gość
9.04 ? a na czym to "leczenie " polega ;;) ? Że ci wstrzykną wydzieliny męża czy jak ? Płodni potem chyba nie będziecie więc co to za leczenie ?

Gość mommy to be
W naszym przypadku leczenie hormonalne. Zakładam, ze nigdy nie byłaś/eś w takiej sytuacji, więc nie masz pojęcia, co przeżywają takie osoby jak my. Możesz się wyśmiewać, nie sprowokujesz mnie. Dla nas to ostatnia szansa i nie zamierzamy jej zmarnować, bo komuś się nazewnictwo nie podoba.

Gość legalnablondi1
mam 54 lata, pracuję jako pielęgniarka w gabinecie zabiegowym od 30 lat, przy pobieraniu krwi, wymazów z pochwy, nasienia itd, od 10 lat jak jest młody przystojny facet to osobiscie sie nim zajmuje, owszem mam też pisemka na taką okoliczność ale rzadko ich potrzebuję, facet do pobrania nasienia musi mieć 4-5 dni postu, więc z reguły wystarczy jak mu ściagnę napletek i ucisnę prostatę, z żonatymi raczej nie ma problemu, prawiczki się bardzo krepują i często nie maja wzwodu ze zdenerwowania, ale takich traktuje bardzo łagodnie, mówię żeby przyszli troche później jak się upokoja, kiedys nawet taki 17-latek przyszedł z matką, męczyłysmy się chyba z godzinę ,jajpierw poszły w ruch gazetki ale na nic, mama tego chłopca nawet poprosiła mnie żebym mu pokazała swoje ciacho, w końcu doszedł ale było bardzo mało nasienia, potem się przyznał że się sam poprzedniego wieczoru zaspokajał ze 4 razy....

Gość gość
żeby nie było grzechu to pielegniarka musi to zrobić sama, my bylismy u takiej bardzo wprawionej ( to gabinet in vitro), ona taka koło 60-tki pulchnawa, mi kazała usiąść obok, mężowi kazała opuścić spodnie i kleknąc na leżance z łokciami blisko siebie i wypiąć wysoko pupę (normalnie jak Ja na pieska), założyła rekawiczki , nasmarowała lubrikantem, włożyła mężowi dwa palce w o***t, a drugą dłonią ściągnęła mu skórkę i zaczęła uciskać nasadę penisa, najpierw pojawił sie preejakulat który nakapała do jednego pojemnika, a następnie podsunęła większy pojemnik do którego mąz wytrysnął, w życiu nie widziałam u Niego tyle spermy, z pół pojemnika takiego na mocz zapełnił, potem mi mówił że nigdy w zyciu nie był taki podniecony, teraz robimy sobie taka zabawę w doktora przynajmniej raz w miesiacu...

Gość gośćgość54
Czy ktoś z dostępnych tu osób wie coś na temat bezpłatnego badania nasienia w invimedzie we wrocławiu ?? Kliknęłam w coś i mi się pojawiło. Kurde, skorzystalibyśmy. Staramy się już 1,5 roku i nic. Ile w ogóle normalnie kosztuje takie badanie ?

Gość gość
To fakt badane nasienia dla faceta to męka i upodlenie , tak mnie się wydaje nigdy nie przechodziłem takich badań. Co do oddania nasienia , moim zdaniem powinna być do tego kobieta , bo nie każdy facet reaguje na zdjęcia .A kobieta to naturalna rzecz jak sciąga spermę

Gość gość zrezygnowany
dlaczego po stosunku jak oddam spermę w muszelkę staję się leniwy nic się nie chce a wacek staje się malutki jak zapałka prawie , co w postaci stojącej ma blisko 17 cm .

Gość gość
Zaj e bi sta prowokacja hahaha ubaw po pachy ale was wkrecila ta z pielęgniarka hahah a wy durni lykacie jak pelikany