Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krok do szczęścia??

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Chciałabym podzielić się swoim problemem w nadziei, że jakaś poważna osoba będzie chciała spróbować mi podpowiedzieć co robić. Mam 22 lata. Jestem sama. Dawno nie miałam nikogo. Doszłam do wniosku jakiś czas temu, że mam problem z kontaktem z płcią przeciwną. Ciężko mi się nawiązuje nowe znajomości. Nie skłamię jak powiem, że szukam swojej drugiej połówki. Proszę o radę, jak nawiązać kontakt z osobą, z którą się znam od wielu lat z widzenia - mieszkamy w sąsiedniej miejscowości. Widujemy się raz na jakiś czas przypadkiem. Nigdy nie rozmawialiśmy... Wspólnych znajomych mamy niewielu.

Gość gość
nie ma tu pomocnych duszyczek????

Gość gość
ale co chcesz nawiązac z nim kontakt? tylko nie wiesz jak

Gość gość
Moze poszukaj na portalach spolecznosciowych

Gość gość
A te przypadki, w których się widujecie, można przewidzieć? Mam na myśli, czy jest jakieś np konkretne miejsce, w którym możesz go z dużym prawdopodobieństwem spotkać, gdzie zazwyczaj się widzicie przypadkiem. Jeśli tak to pół biedy, można coś zdziałać, jakoś zagadać, tylko potrzebny jest dobry pretekst. Albo tak jak ktoś napisał, można próbować przez portale społecznościowe, tylko tez jakoś tak to rozegrać, żeby nie wyjść na desperatkę.