Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odważna_ale_nieśmiała

Nowa zabaweczka

Polecane posty

Gość bellaMi
Emilio twoja c*pka jest taka młodziutka, świeża i malutka... zaprasza mnie. Włoże Ci jeden paluszek mały w pupcię jesli tylko ją rozchylisz i na to pozwolisz. Ustami będe piesciła twoją gotową i otwartą łechtaczkę, a paluszkiem drugiej ręki będę piesciła Cię w srodku... Najpierw jednym, potem delikatnie drugim. Mmm wijesz sie z rozkoszy moja droga...

Panom dziękujemy . Wystarczy nasz trójkąt o ile nieśmiała się przyłączy

Drogie panie jestem po trzech dość mocnych orgazmach, musicie spróbować mnie najpierw rozbudzić ponownie, mam 19 lat jestem blondynką, szczupłą i chetna na nowe doświadczenia. Oh ale mi sie dzien szykuje. Wszyscy z domu wyjechali i wracają dopiero poznym wieczorem, mam zatem czas dla naszego trio :)

Już rozchylam , włoż tylko proszę powoli bo to dla mnie nowe doświadczenie . Och jak przyjemie . Piesc mnie proszę . Chce żebyśmy obie wlozyly sobie paluszki i zaczęły troszkę ostrzej .

Gość marek8899
Emilio... Twoja niedostępność sprawiła, że moje zwieracze zaświergotały.

Bella zajmijmy się koleżanka . Tak mnie podniecilas że chyba długo nie wytrzymam . Chce dojść razem z tobą kochanie

Gość zaniepokojony_on
Przepraszam was dziewczyny ze wam przeszkadzam, proszę tylko o poradę czy mam sie czym martwić czy przesadzam oczywiscie! Widziałem że pisałyście o wibratorach dlatego napisałem tutaj. Ostatnio z moja dziewczyną kupilismy sobie taki dla urozmaicenia naszego zycia seksualnego. ostatnio podczas pieszczot, moja dziewczyna siedziała na łózka tylem do mnie miedzy moimi nogami, a ja piesciłem jej reka piersi a druga wibratorem jeździłem po c*pce... po chwili była już tak rozpalona ze wzieła wibrator z mojej dłoni i zaczela sama sie nim piescic. Po chwili włozyła go do środka i zaczeła zblizac sie do orgazmu. W ogole przestala zwrcac na mnie uwage albo tylko mnie sie tak wydawało. po chwili miała orgazm. Dodam ze wczesniej sie nie masturbowala ( tak twierdzila przynajmniej). Nie widzialem jej nigdy w takiej sytuacji, mam sie czym przejmowac czy przestac i klorzystac z zycia? Pomóżcie dziewczyny!

Gość marek8899
Obserwuje was siedząc na skorzanym, zimnym fotelu w rogu pokoju. Światło jakie dają palące się aromatyczne świece igra po waszych nagich ciałach. W powietrzu unosi się woń pożądania przeplatającą się z opium i wanilią. Napinam mięśnie aby wstać z fotela... ojjj... uciekł mi bąk... cholera.. z kleksem.

Gość bellaMi
Emilko wytrzymaj proszę! nie kończ jeszcze, wiesz że im dłużej tym bardziej sie w nas zagotuje... Wkładam je powolutku, w obie dziurki, słysze jak zaczynasz szybciej oddychac, ale nie pozwole Ci już dojść w tej pozycji! Odważna podejdz do nas, połóż sie obok. Usiądę na Tobie na jeźdźca i zacznę Cię całować po piersiach i szyi...

Gość justyna  olsztyn
ja tez za chwile musze zrobic se dobrze

Gość bellaMi
Emilia, co miałabyś ochotę zafundować koleżance odważnej? Ehh wytrzymujesz tam jeszcze?

Gość MOH1
Ale się nabrało na kafeterii,kobiet bi:-):-):-). No i dobrze,ja bym chciał żeby każda była bi:-).

Dziewczyny, co tak przystopowałyście czekam na dalsze instrukcje - nie jestem doświadczona w sprawach damsko damskich, chce zrobić sobie z wami dobrze! Zaniepokojony, mysle ze nie musisz się martwić, ja też kiedys sie nie masturbowalam, kobieta to czuje i szybko sie tego uczy! Było to dla niej nowe doznanie, straciła nad sobą kontrolę i wzieła sprawy w swoje ręce! W koncu po to kupiliscie te wibrator zeby było jej i Tobie dobrze! powiedz mi ze nie podniecał Cie widok odlatującej dziewczyny w twoich ramionach z wibratorem w c*pce, w dodatku samej robiącej sobie dobrze...

Gość bellaMi
Miłych panów prosze o niekomentowanie naszych poczynań - jak chcecie to czytajcie, ale dajcie nam w spokoju dokończyć. Emilio, coś mi się wydaje, że szczytowałaś? Może nam opowiesz jak naprawde to zrobiłaś?

Bello, chyba nie doczekamy się na Emilii,gdzieś nam zwiała! masz jakąś swoją zabaweczkę? Mnie znowu ciągnie do tej mojej, chce ją znowu mieć w sobie!

Gość bellaMi
Odważna mam, ale muszę przyznać że dawno jej nie uzywałam! wyciągnęłam ją własnie z garderoby... mmm ale jest dużyyyy!

Uwielbiam duże penisy, tak mnie podniecają!!! Opowiedz mi o nim, jaki jest...

Gość bellaMi
Ma naturalny kolor skóry, różne poziomy wibracji, jakieś 20cm długości i 5,5cm średnicy! Mam dwie zabaweczki ta jest największa, ale jestem tak rozpalona ze chyba nie będę miała problemów jej włożyć... pieszcze nim łechtaczkę powolutku... Opisz swojego odwazna?

Mój jest mniejszy, ma 16cm dlugości i 4,5cm średnicy, ale jak dla mnie i tak jest ogromny! jestem wąska w środku, mój poprzedni chłopak miał penisa 13cm we wzwodzie tak na oko i bardzo cienkiego a potrafił mnie nim zadowolic.. Teraz chce dużego, ohh pragne go! wkładam do środka... Wybacz bello ale zaraz będe krzyczeć z rozkoszy...!!!!

Gość bellaMi
Mmmm, mój mimo że ma 5,5 średnicy nie stawiał żadnego oporu i wszedł we mnie prawie cały!!! Teraz położę go na łózku i usiądę na niego w pozycji na jeźdźca, Ohhh 20 centymentrów w środkku naprawde robi wrażenie.......

Gość bellaMi
tak mi błogo teraz, mam nadzieje ze Emilia wejdzie tu jeszcze dzisiaj i opowie nam jak sie skonczyły jej fantazje...

Dziekuje wam dziewczyny za te reklaksujące chwile! Jakbyście miały jakieś fajne pomysły na urozmaicenie tych samotnych pieszczot piszcie!!!

Gość zaniepokojony_on
Widzę, że dziewczęta skończyły, panowie czy wasze kobiety tez maja wibratory i potrafia sie nimi tak sprytnie obslugiwać? Martwie się troche o moja dziewczynę, że teraz bedzie wolała zabawić sie sama z wibratorem niz ze mną... Przyznała się że miała przeszywający orgazm i nie wie nawet co robiła...