Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odważna_ale_nieśmiała

Nowa zabaweczka

Polecane posty

W związku z tym, że od kilku miesięcy jestem singielką a temperament mam spory postanowiłam zakupić sobie coś co pomoże mi wyładować emocje - nie jestem jeszcze gotowa na stały związek, a przypadkowy seks nie wchodzi w grę! Kupiłam wibrator, który można w każdą strone regulowąc, różowy z cyber skóry. Kobietki boję się, że nie poradze sobie z nim! jest znacznie większy od członka mojego poprzedniego partnera. Właśnie jestem sama w domu, zaraz leje wodę do wanny i robię próbe :)

Gość MOH1
Po wszystkim,powiedz jak było:-)

Już po wszystkim! Wprawdzie nie można porównać sztucznego penisa z prawdziwym, jednak ten różowy przyjaciel zafundował mi dwa niezłe orgazmy. Czy jest możliwe że odczuwałam lekki dyskomfort z powodu jego wielkości? Na początku nie chciał w ogóle wejść, ma 4,5cm średnicy. Czy wasze wibratory są podobnych wielkości, czy jednak kupiłam za duży?

Gość MOH1
Akurat.Mój ma 4cm średnicy.

Gość bellaMi
Odważna_ale_nieśmiała też mam podobną sytuację jestem już sama od roku! My kobiety musimy trzymać się razem i radzić sobie w takich sytuacjach:) Zabawa z jak to nazwałas z różowym przyjacielem wcale nie musi dawac Ci dyskomfortu. Może wielkość na początku wydaje Ci się duża, ale daj sobie troche czasu na wypracowanie techniki pieszczot. Polecam jakieś intymne żele nawilżające....

Doświadczona koleżanko może przekazałabyś mi cennych rad w tym temacie... mogą być nawet pikantne szczegóły, może nabiore jeszcze raz ochoty na małą próbę :)

Też chętnie poczytam . Od kilku dni mam na to ochotę ale ciągle ktoś mi przeszkodzi

Gość bellaMi
Jeśli twoja mała nie wydziela wystarczająco dużo soczków to zaopatrz sie w jakiś żelik...jeśli jestes wystarczajaco mokra nie ma potrzeby. Podobno przy pierwszych razach korzystania z wibratora dobrze jest się oswoić z wibracjami, możesz sobie safundować taki masaż ciała i się troche podotykać nim w różnych miejscach... Ja to robie tak że najpierw funduje sobie małą rozgrzewkę i pieszczę się rączką, dopiero po pewnym czasie jak czuje żę zaczynają powoli ze mna moje soczki uchodzić włączam wibrator. Pieszczę powoli najpierw łechtaczkę, aż sam bez problemów wślizguje się do środka. Ohhhhh uwielbiam to uczucie!!!!!! PS. aż się zrobiłam mokra! Odważna_ale_nieśmiała ile masz lat????

bella - masz dar przekonywania! Pieszczę się już od kilku minut czytając twojego posta... Spróbuje go zaraz włożyć Jaki duzy jest Twój przyjaciel? zawsze mnie podniecały duże penisy, ale boje się ze przesadziłam jednak z rozmiarem i pieniądze wydane w błoto - ahh tak to jest jak kupuje sie oczami...

Emilia2 na co masz ochote, opowiedz nam o tym!

Odważna wejdzie . Tylko musisz zrobić się bardziej mokra . Też tak miałam .

Gość bellaMi
Odważna napisz jak było! Mam przeczucie że teraz Ci sie uda, sądząc po twoim poście byłaś bardzo podniecona! Emilia2 też tak czasami mam. Zawsze jak miałam partnerów zastanawiałam się nad czy jestem biseksualna, nawet z moim ex śmialliśmy się z tego czasami, bo kobiety zawsze mi się bardzo podobały. czasami podczas seksu nawet fantazjowalam o kobiecie... Mmm dziewczyny zaczynacie mnie rozpalać :D

Bella ja robię się naprawdę mokra . Czytam cię i nie zauważyłam kiedy zaczęłam się masować przez majteczki . Dobrze że nikogo w domu nie ma . Oj żebyś była tu przy mnie .

Gość bellaMi
Emilia2 ja to już robię od kilku minut! muszę sie przyznać że z niecierpliwoscia czekałam na twoje odpowiedź!!!! ja też jestem sama mmmm może pójdziemy w ślady odważnej? napisz mi co chciałabyś zrobić ze mną albo beze mnie.... ojjj nie każ długo na siebie czekac

Chciałabym żebyś stanęła do mnie tyłem . Ja bym powoli podeszła , objęła cię i zaczęła całować kark i szyjkę . Moje dłonie wędrowały by po twoim rozgrzamym ciele , wsunęla bym jedną rękę pod bluzkę a druga w majteczki mi przestając całować .

Gość bellaMi
Nawet nie musiałabyś mnie długo zachęcać... Ruszałabym swoją pupcią w twoich objęciach i masowała cię nia po łonie... moje rączki zawędrowałyby do tyłu na twoje krągłości...... Emilia czujesz te dreszcze co jaa???

Zdjęła bym ci bluzkę , stanik , obróciła w moja stronę i zaczęła pięścić piesi , ssać sutki , trzymając cię mocno za pupe . Zjeżdżala bym językie niżej . Do pempka. Oh

Gość bellaMi
Dla Ciebie Emilia stanęłabym z szerzej rozstawionymi nóżkami... Masowałabym Cię po główce trzymając dlonie w twoich włosach. Emilko opisz się, chce to sobie wyobrazić. Ja mam 25 lat, jestem brunetką, niecałe 170cm wzrostu, siengielka, szczupła, mówią że ładna i seksowna... siedzę już w samych stringach z ręką na mojej myszce i ruszam paluszkiem...

Gość gość
i pewnie na pępku by się skończyło :P

Boże jak jestem podniecona . Zdejmę ci majteczki . Mm jaki widok . Masuje palcem twój guziczek który jest nabrzniały . Całuje twoje uda , c*pke . Widzę twoja twarz . Maluje się na niej podniecenie

Ja 19 lat brunetka , włosy długie za ramiona , biust 75b , c*pka ogolona z paseczkiem(bardzo mokra) a twoja ?

Gość bellaMi
Oh nawet mi nie mów, jak tak piszesz to czuje jak cala pulsuje w środku i zaczynam moczyć wszystko czego dotykam... Może pozwolisz się teraz odwdzięczyć... Położyłabym Cię powoli na miękkim dywanie obok miejsca w którym stałyśmy dotychczas, delikatnie zaczęłabym z Ciebei sciagać wszystko co masz na sobie pieszcząc przy tym twoją szyję, suteczki i brzuszek, masując twoje uda... Nie pozwalajac Ci zareagować ani wstać uklękłabym nad Tobą w pozycji 69 i zaczeła delikatnie całować Cię dookoła... tam gdzie tego pragniesz

Gość bellaMi
Włosy do ramion, 75b, c*pka wygolona całkowicie (lubie tak). Emilko cały czas stopniowo wyciekają ze mnie płyny, majteczki mam do prania, krzesło lekko mokre - przenoszę się na łóżko z lapciakiem

Ooo Bella rób tak . Chce czuć twój oddech na mojej c*pce -jest taka mokra i pulsuje . Pragnę dojść z tobą . Wypnij pupe włoże ci paluszek do środka i będę lizac twoje gorące gniazdko

Widze dziewczęta ze rozbudziłam wasze zmysły cudownie sie was czyta! Jesli moge wam wejsc w slowo/czyny i przeszkodzic to chcialam sie tylko pochwalic ze drugi raz byl zdecydowanie lepszy orgazm przyszedl bardzo szybko skrocze byly ogromne. Czulam takie wielkie wypelnienie w srodku jakiego nie czulam przy seksie z facetem (nie mialam chojnie obdarzonych facetow), to uczucie wypelnienia wielkiego penisa jest cudowne. bello i Emilio będę was czytała!!!

Gość gość
dziewczyny a gdyby dołączył do was w tej sytuacji facet? :)

Cieszę się ci się udało . A może przyłączysz się . Może być super .

Gość marek8899
Brunet 25 lat, włosy dość krótkie,na pleckach troszkę dłuższe i się skręcają. Brzuszek lekko wspiera sie na bladych udkach. Tłusciutki penis cały czas sterczy jak szczypior na wietrze.