Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyleczona z wiary w miłość

hipokryzja facetów nie ma granic

Polecane posty

Narzekacie, że kobiety interesują się tylko bogatymi facetami. A co wy macie do zaoferowania? Swojego ptaszka i kłamstwa? Udajecie, że szukacie "związku" a to przecież chodzi wam tylko o bzykanie i ciepłe obiadki. Gratuluję hipokryzji i szukania darmowego bzykanka pod płaszczykiem "miłości" Kiedyś wierzyłam w tzw miłość ale dzięki facetom przekonałam się o co chodzi, wiec teraz może mnie zainteresować tylko facet, który ma do zaoferowania coś poza tanim bajerowaniem i jeszcze tańszymi spacerami po parku mimo że jest ciemno i zimno. Bajerujcie i zdradzajcie inne dziewczyny

Gość gość
a cos sie spodziewala?

Gość gość
Masz racje. Większość facetów myśli tylko o jednym.

niesttey widzę że wszyscy faceci sa tacy. dziwi mnie tylko że żaden się tutaj nie odezwie :D w sumie na pewno są tacy, którzy nie zdradzają ale to tylko dlatego że żadna ich nie chce

Gość jakiego związku?
jesteś bez zasad,na bakier z moralnością,kłamstwa na dzień dobry to czego sie spodziewasz po facecie? facet musi kochać a nie grać wtedy nie odpuści tej wybrance

jakiego związku? jakbys czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że kiedyś ufałam facetom, debilu :o przecież faceci się nie zakoc**ją. twój argument jest inwalidą