Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marka farka

najbardziej upokarzajace sytuacje w seksie

Polecane posty

Gość cicia papa
Chłopak robił mi mistrzowską minetkę w pinkcie kulminacyjnym taką pulę strzeliłam a smrod istne jajo! Ze takiego spojzenia jego jeszcze w zyciu nie widzialem w oczach mial szok zniesmaczenie haha dobrze dziadowi

Gość gość
dlaczego dziewuchy sie tak upokarzaja....dlaczego jestescie takie latwe, ngdy nie bedziecie mialy szacuncku....NIGDY

Gość gość
do wszystkich co robia oral, anal itp.....za pare lat okarze sie ile jest chorych na raka (Michael Duglas) przyznal ze z powodu oralu ma raka gardla!!!

Gość gość
Dla mnie najbardziej upokarzające było, jak chłopak z którym chodziłam powiedział, że ma dla mnie piękny prezent. Gadał o nim jak najęty, jak to specjalnie chodził po mieście czegoś, co jest godne, żebym to miała, jak się starał i wykosztował. Normalnie, jakbym miała kolię z brylantów dostać. No dobra, poszliśmy do niego, było nawet fajnie, a po wszystkim on przyniósł pudełko zawinięte w szary papier i z dumą mi je wręczył i powiedział, że w środku jest właśnie prezent dla mnie. Że jest tak wspaniały jak nasza miłość fizyczna i że chce, żebym się czuła u niego jak u siebie i dlatego daje mi ten podarunek. Żebym wiedziała, jak mnie kocha. Wewnątrz były BAMBOSZE filcowe, coś mniej więcej takiego jak to: http://photos04.istore.pl/18514/photos/big/16475449.jpg tylko w kratkę. Takie jak noszą stare babcie w szpitalach :(

Gość gość
romantyk z niego :classic_cool:

Gość no to teraz jaaa
nigdy o tym nikomu nie powiem: 1. moj 1 anal- pojechalismy z chlopakiem na komunie,ze byli tam praktycznie sami dorosli to szybko sie zmylismy. uprawialismy anal a jak on wyjal penisa to ............ myslalam,ze zapadne sie pod ziemie,ale byl burdny z kupy! na dodatek on nie sciagnal koszuli wiec i koszula byla lekko uciapkana. jako ze ten anal byl tam dla nie meczacy to zaraz po , polozyl sie na plecach, ja wtedu zauwazylam ta kupe i niby ze sie bawilam jego penisem to po prsotu zebralam ja w palcach (bleee) potem powiedzialam mu; oj kurde twoja koszula jest brudna, to chyba z tego tortu czekoladowego (na komunii) daj to ci ja szybko wypiore.\\ na szczescie on nawet nie spojrzal (taki zmeczony) ,sciagnal koszule a ja szybko do lazienki pobieglam umyc rece i ta koszule. 2. raz uprawialam seks w kiblu, facet mi niespodziewanie wsadzil palec w tylek ,ja mu zaraz wyciagnelam a pozniej czulam jak ten palec smierdzial (np.gdy mnie gladzil po wlosach) i bylo mi taaaaaaaaaaak wstyd. i tylko sobie myslalam,czy on tez czuje ten smrod...

Gość gość
do kolezanki powyzej na pewno nie czul tego palca bo by poszedl umyc :D

Gość no to teraz jaaa
ach,no dzieki. ale sama mialam ochote mu powiedziec- wez umyj tego palca i bedziemy kontynuowac. dodam za uprawiam z nim seks regularnie i od tamtej pory juz mu paluszek tam nie zawedrowal- no moze kilka razy byl blisko ale zawsze mu zabieram, tylko mnie na anal namawia, a ja w sumie mam ochote,ale sie boje ze to zakonczy sie jak w historii nr.1 -a okres komunijny juz sie przeciez skonczyl :-D

Gość gość
U mnie jak powyzej, problem z analem, przygotowalam sie ale maz ma pokazny sprzet zapakowal gleboko i wyciagnal wacka z kupa na glowce , wystrzelil do lazienki jak szalony , zrobilo mi sie wstyd i przykro , od tamtej pory juz dwa lata minely maz mojego tylka sie nie tyka , szkoda bo lubie seksanalny i troche zuje sie upokorzona

Gość gość
slabe w wiekszosci

Gość afujfujafuj!
Stosunki analne prowadzą do uszkodzeń ścianek odbyty przez penetracje penisem, dłonią lub przedmiotami. Uszkodzone ścianki odbytu mają kontakt z zarażoną krwią, śliną, nasieniem, krwią, w wyniku czego dochodzi do częstych zakażeń i zachorowań na zapalenie wątroby typu B, HIV, syfilis, choroby przenoszone przez krew. Lizanie odbytu praktykowane prowadzi do zapaleń wątroby typu A, zakażeń pasożytami jelit (syndrom Gaya Bowela), durem brzusznym, opryszczką, zakażeń prowadzących do raka.

Gość upokorzona laleczka
Kiedyś o świcie chciałam obudzić mojego chłopaka seksem. Żeby go przygotować, postanowiłam najpierw zająć się jego penisem. Kiedy powoli odkryłam kołdrę i zaczęłam muskać go językiem, on obudził się, nazwał mnie "zboczoną świnią, która nie pozwala mu nawet się wyspać", przewrócił się na drugi bok, pierdnął i zasnął.

Gość gość
ale głupol,ja marze o takim przebudzeniu

Gość gość
Nie mam takich, seks jest wspaniały i relaksujący.

Gość Lub

Ja bardzo lubie seks więc czasami w kilka osób sie spotykamy. Raz dołączyła do nas nowa kobieta i facet. Facet był nowy a kobieta okazało się że to sąsiadka z bloku w którym kiedyś mieszkałam. Na szczęście widac było że  jej się bardzo podobało i lubi seks w wiekszym gronie.

1.raz mi chłopak wjechał w odbyt jak byłam pijana, zapytałam, dlaczego to zrobił, a on na to, że nigdy wczesniej tego nie robił i chciał spróbować. Na drugi dzien bardzo mnie bolało.

2.Jak się bzykałam z facetem u niego, kiedy chcialam wrócic do domu, a on tak jak obiecał na swój koszt zamówił taksi dla mnie, tyle, że seks był nie planowany i miałam wrazenie, że płaci mi za sex, kiedy dawał mi na taksi. Niedobrze mi było z tego wszystkiego w drodze powrotnej. Na drugi dzien znalazłam jego facebooka i się okazało, że za tydzien się żeni. 

3. On kilka razy wszedł we mnie i skonczył i poszedł spać, a ja taka niezaspokojona i sfrustrowana, wyszłam z pokoju hotelowego i wróciłam do domu, gdzie przy kompieli zauwazylam dużo siniaków na piersiach. Za mocno się nimi bawił. 

Gość gość

Baby to jednak ... są!!!

to faceci traktują kobiety podle. O nich źle to świadczy. 

Gość bolo
Dnia 3.06.2013 o 00:21, Gość monia864 napisał:

Tamtego lata poszłam z koleżankami na dyske. Ubrana byłam w czarną ...enkę obcisla bez ramiaczek. Poznałam tam fajnego faceta, bawilismy się razem, calowalismy, zaproponował abylmy wyszli się przejsc. Usiedlismy na ławce, byłam trochę pijana, calowalismy się, on zaczol mnie głaskać po udach no i zaczęliśmy się kochać. Gdy wchodził we mnie od tylu, szybko doszlam, po czym on powiedział żebym usiadła i mu wzięła do ust. Nie trwało to długo jak doszedł mi na usta. Jak wróciłam na dyske koleżanki mnie spytaly co mam na ...ence i dekoldzie. Nawet nie zauważyłam że całą ...enkę i piersi mam ufajdane w spermie. Wszystko się odbijało pod wpływem neonow. Było mi strasznie głupio :-/

fajna sprawa monia.jesteś dyskotekową obciągarą .godność,jest głęboko zakopana pod płotem..powodzenia monia...wolałbym taką jak typopstrykać nieżle w kakao tak głęboko żebyś poczuła strawionego schabowego w ustach pomieszanego ze spermą.