Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówna

Spotyka się ze mną, ale szuka sobie innych :(

Polecane posty

Gość karollllllllaka
to ja jestem z dolnosląskiego. Nie wiem skąd oni sie biorą hehe. Pewnie pewność siebie, dużo dziewczyn nimisię interesuje i stąd to wszystko. Mój mówił takie rzeczy ze czuje do mnie cos co tylko wczesniej w ksiazkach lub w filmach widzial hehe i takiego typu teksty, byłam pewna ze to cos wiecej z jego strony. Jak sie pożniej okazalo mówił tak do wielu dziewczyn. Takicgh sytuacji było pełno, mogłabym bez konca wymieniac. Zakochac się w nim bardzo łatwo, jak to zauwazy zaczyna się olewka, sprawdzanie na ile sobie moze pozwolić itd. Wspolczuje Ci, ale bądz mądrzejsza ode mnie, ja stracilam za duzo czasu na tego chłopczyka, bądz mądrzejsza.

dzieki gosciowna,,,,,,to wszystko boli bardzo i jest bardzo swieze....napiszcie skad sa wasi moze to ten sam ;)ja juz nikomu nie ufam,,,,a tylko chcialam byc szczesliwa.to samo stalo sie z poprzednim...pobawil sie i uciekl......ale juz nie bede naiwna.jakis facet dobrze tutaj powiedzial,,,,,,ze same zle wybieramy a normalni faceci sa sami:( cos w tym jest.....tylko, ze jak sie kogos poznaje to sie jeszcez nie wie ze jest takim "bawidamkiem " a pozniej gdy juz to wiemy jest za pozno bo czlowiek sie zakoc***e i jest juz w czarnej d.... ;) zartuje sobie ale nie jest mi wesolo :(

bo ich jest pelno jakas plaga.ja nastolatka nie jestem on tym bardziej ale jak widac wiek nie ma znaczenia.uwazajce,,,,,bo cierpienie pozniej jest niewyobrazalne,,gdy czlowiek budzi sie z niczym,,,,i czuje jakby w srodku go rozrywalo......a on sie bawi w najlepsze.......ja stracilam duzo czasu,,,,nerwow,lez,schudlam z 7kg. i to wszystko po to by na koniec czuc sie tak.ale czlowiek sie uczy na swoich bledach. gosciowna dziekuje

Gość gościówna
karolllllka, a ile łącznie czasu straciłaś na tamtego?

kurcze jak robic by sie strona zmieniala,,chce przeczytac wasze posty a strona sie nie zmienia,wy tez tak macie czasem?

i dalej nie widze nastepnej strony.............dziewczyny tak bardzo mi zle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :(

i dalej nie widze co jest na nastepnej stronie,,od wczoraj....

a nie mozesz po prostu z nim porozmawiać i zapytać sie na czym stoisz? w zawieszeniu tak nie można tkwić bo takie bycie-niebycie razem jest bezsensu. zapytaj się o co mu chodzi, jak on was widzi. chyba chciałby mieć ciastko i zjeść ciastko. bo tak to nie możesz narzekać że ci się nie podoba sytuacja bo oficjalnie razem nie jesteście, jest to bardzo wygodne dla niego dla ciebie już mniej. A lepiej chyba wiedzieć czy jest sznasa na zwiazek czy nie bedziesz wtedy wiedziala co robic

Gość Świąteczna Miłość

Niestety ja również poznałam takiego faceta. Przyjechał z Australii do dziewczyny poznanej przez interent ale wiedział, że im się zaczęło psuć a jednak zawalczył o ten związek. Ona już spotykała się z innym. My się poznaliśmy i wszystko spadło na nas jak grom z jasnego nieba. Dawno niktmnie tak sobą nie zauroczył. WIem, że on mną jest zachwycony ale....nadal nie wychorował się po byłej a w dodatku ta dziewczyna , która wynajmuje mieszkanie ze swoim eks nagadali mu, że powinien wejść w fazę randowania i zobaczyć sobie. Więc w ramach bycia zachwyconym mną postanowił z "szacunku" poinformować mnie, że póki co jestem dziewczyną nr 1 w jego życiu, chce mnie poznać i jest cudownie ale przez to, że się spażył to chce chodzić na randki i sypiać z innymi dziewczynami i wybrać najlepiej pasującą do niego by mógł stworzyć związek i mieć rodzinę.....próbowałam na wszystkie sposoby ale in podjął taką decyzję....a ja nie mogę sobie pozwolić na myśli, że jak się z nim nie widzę, to on może jest teraz z inną bo by mnie to wykońćzyło. A on z życzliwości by mnei informował o swoich randkach....bo przecież mu na mnie"zależy".....i mógłby zdecydować, że jesteśmy parą ale gdzieś w środku by nie wiedział, czy to była decyzja jego serca czy mój przymus....a on sie tak szybko nie zachokuje...potrzeba mu czasu....ale by mnie tulić, całować, chodzić za rękę, troszczyć sie o mnie, gotować, poprawiać ubranie i robić wszystko jak typowa para to on nie czuję się nie w porządku względem mnie...boli go, że nie umiem dać mu czasu i tej cierplowści by mógł to zrobić tak  jak on potrzebuje to przeprowadzić....a ja mu powiedziałam, że nie mogę się zgodzić by sypiał z innymi, bo mnie to zabije bo ja już wiem, że on jest dla mnie wyjątkowy...po 3 tygodniach, gdzie prawie cały czas bylismy razem...jak w jakiejś bajce....i płakaliśmy oboje....bo mu powiedziałam, że najlepsze co mogę zrobić to puścić go wolno bo nie chcę na to patrzeć....bo mi już serce pęka na tą myśl a co dopiero jakby to zrobił czułabym się zdradzona.. kazałam mu dopóki nie będzie gotowy nie pisać....ale i tak mi serduszka wysyła...dopóki ta strata go nie zaboli to nie mam co liczyć, że on się ocknie i musze być twarda i dać czasowi czas....z nadzieją, że on zobaczy co stracił....

Gość goscc

Trzeba odciac sie i im szybciej tym lepiej. Szkoda czasu na takich sciemniaczy i manipulantow:/ Tego kwiat pol swiata:)