Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie ogrzewanie jest tańsze miejskie czy gazowe?

Polecane posty

Gość gość

Mam stary 150 m dom, ocieplony, właśnie zepsuł mi się piec gazowy. I tak się zastanawiam czy kupować nowy piec gazowy czy podłączyć się do miejskiego ( sąsiedzi mają miejskie). Tylko nie wiem czy to się opłaci?

Gość minnie288
zapytaj sasiadow ile płacą i już

Gość olekkk89
jak chcesz tanio to tylko węgiel, ale musisz pakować do kotłą co drugi dzień i to zajmuje jakieś 10 minut :P

Gość gość
Sąsiadów mam dziwnych i nie bardzo chcą rozmawiać z innymi

Gość minnie288
to juz nie nasz problem :P

Gość gość
Do minnie288 - chamska być nie musisz, jak nie masz nic ciekawego do napisania w temacie to spadaj.

Gość terree
Chyba wszystkie możliwe systemy do ogrzewania domu masz w sklepie internetowym na stronie www.technikagrzewcza.sklep.pl . Są odnawialne źródła energii – kolektory słoneczne, są kotły gazowe, na eko groszek i węgiel. Także dla każdego coś.

Gość salsita
Jeśli zainwestujesz w kocioł kondensacyjny to chyba lepiej pozostać przy gazowym, będziesz niezależny. Zauważ zresztą, że w przyszłości do takiej instalacji bez problemu dołączysz panele solarne, jak ich ceny spadną. Przy takiej powierzchni do ogrzania ich zakup może być opłacalny stosunkowo niedługo.

Gość gość
Jeśli zainwestujesz w odpowiedni kocioł i będziesz go regularnie serwisował powinno Cię to wyjść stosunkowo tanio. Wszystkim swoim znajomym polecam kotły de detrich i http://serwis-ddoe.pl/