Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że nie czuję jeszcze ruchów?

Polecane posty

Gość gość

Zaczęłam 15 tydzień ciąży. Wiem, że to wcześnie i jest czas ale to moja 4 ciąża. W 1 ruchy poczułam po 20 tyg w 2 koło 16 a w trzeciej już w 13 tygodniu czułam delikatne ruchy dziecka a teraz 15 tydzień i nic. Nie czuję się zupełnie jak w ciąży. Niby mam już trochę widoczny brzuch ale no nie wiem jak to napisać ale czuje się dziwnie. Ale przecież nie pójdę na pogotowie i nie powiem ze czuje się dziwnie i żeby mi zrobili USG, a wizytę mam dopiero za 2 tygodnie.

Gość gość
Proszę o jakieś porady

hmmm, dziwne, ale podobno każda ciąża jest inna, może to kwestia ułożenia łożyska. Ja co prawda tylko raz byłam w ciąży, ale ruchy poczułam w 26-27 tygodniu.

Gość gość
To dziwne że chyba w pierwszej ciąży byłaś mądrzejsza niż teraz, w tej czwartej.

Gość gość
A dlaczego nie możesz pójść na wizytę wcześniej?

Gość gość
w pierwszej wiedziałam ze ruchy mogą się pojawić po 20 tyg bo to pierwsza ciąża. Ale te w 3 ciąży w 13 tygodniu mnie zaskoczyły że tak szybko więc spodziewałam się że w kolejnej pojawią się równie szybko. Nie wiem czemu jestem niemądra? Bo dziwnie się czuje? Tak mam jakieś dziwne przeczucia których nigdy wcześniej nie miałam ale nie potrafię ich precyzyjnie opisać.

Gość gość
wszystko zależy od ułożenia łożyska i dziecka, ja nie miałam łożyska na przedniej ścianie ale za to ciągle był tyłkiem obrócony kopniaków prawie nie czułam.