Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne sny.

Polecane posty

Gość gość

Hej :) mam pytanie . Otóż wczoraj śnił mi się były chłopak , tzn dostałam od niego smsa : Tęsknisz ? Wahałam się czy mu odpisać. A dziś kolejny sen : Był u mnie (? ) w domu i strasznie mnie przytulał, całował , nie chciał mnie puścić , wiedział,że jak wyjdzie nie będziemy znowu razem, bo tam jest jego obecna dziewczyna, z którą mnie zdradził ,,,, To były tak realne sny , że aż boję się . Nie jesteśmy ze soba już jakiś czas , więc skąd takie sny ? Nie śniłam już o nim od dawna. Kiedyś miałam z nim proroczy sen , znowu to samo ?! Mieliście kiedyś tak ?

Gość ja tak miałam...
jak mi snił co noc przez jakiś czas, a potem sie do mnie odezwał :p

Gość gość
Cholera , ja już odchorowałam ten związek , byłam z nim kilka lat a tu znowuuu ! A mieliście kontakt wcześniej czy po prostu odezwał się ? :P

Gość gość
Znowu mi się dziś śnił , tym razem to ja go chciałam a on nie bardzo . Śniła mi się nawet Mama jego dziewczyny , która miała pretensje do mnie,że mieszam w ich życiu ... Nie ogarniam tego ,

Gość gość
up

Też mi się śni mój były chłopak i to bardzo często. Mimo ,że teraz jestem w nowym związku( ale nie jestem zbyt szczęśliwa). Przez to porównuje sobie obecnego z tamtym.

Gość gość
każdy sen potrafi przetłumaczyć na ludzki jezyk wrózka Judyta. Pisz : wrozkajudytawierzbicka@wp.pl odpisuje bardzo szybko,na kazdy email. Zapytaj takz eo przyszlosc,zwroc sie z problemem gdy nie wiesz jaka podjac decyzje

Gość aśkaaa
za darmo ? :)

Gość gość
czyli mam nie brać do siebie to co mi się śni ? Czysty przypadek ?