Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamajwt

Tekst mamy.

Polecane posty

Gość przyszła mamajwt

Wczoraj pojechaliśmy do moich rodziców. Jestem w 5 msc ciąży zagrożonej i mam zakaz współżycia. Po kłóciłam się z mężem trochę no i mama zauważyła, że coś jest nie tak i się mnie pyta co się stało ja że po kłóciliśmy się, a moja mama z pytaniem do mnie kiedy ostatnio się kochaliśmy ja że przecież jestem w zagrożonej ciąży, a moja mama do mnie a ty nie wiesz jak mężowi loda zrobić, żeby mu dobrze było. Nie spodziewałam się tego po mojej mamie. Masakra.

Gość gość
Twoja mama to madra kobieta.

Gość przyszła mamajwt
Myślałam że padne w życiu bym się nie spodziewała po niej.

Gość przyszła mamajwt
I później do mnie że zobaczę jaki będzie zadowolony chodził i wszystkie zgrzyty miną. Mówiła do mnie tak jakbym loda nigdy mężowi nie robiła.

Gość gość
szykuj tornister do szkoły :D:D:D 2/10 na zachętę

Gość gość
No cóż, mama dość bezpośrednia, ale wierzę, że chciała dobrze ;)

Gość taka tam stokrotka
ciesz się że masz taką równą mamę, moja raczej żyje w innej epoce, ostatnio przyłapała nas jak sie kochaliśmy z mężem, ma klucze od naszego domu i rano zrobiła nam niespodziankę- szkoda tylko że nie weszła po wszystkim tylko w trakcie...

Gość gość
Juz taki sam temat gdzieś czytałam...identyczny.

Gość gość
Ty w zagrozonej ciazy , a mezusiowi trzeba dobrze robic??? No sorry, ale skoro Ty nie mozesz miec seksu i na dodatek chodzisz z brzuche (i pewnie innymi niedogodnosciami) , to on tez powinien sie chaby jakos powstrzyac. To chyba tez jego dziecko.

Gość por00o
Ja jestem w 5 tyg ciąży i seksu nie uprawiam wogóle.

Gość gość
Oczywiście, a później lament, bo mężuś w ramionach innej. Sama jestem w ciąży, nie jest to ciąża zagrożona, ale nie zmienia to faktu, że się nie martwię i nie jestem ostrożna o siebie, ale sorry...

Też zgadzam sie z Twoją mamą. Chociaż zaskakuje mnie jej otwartość, chciałabym móc tak rozmawiać ze swoją. Faceci gorzej znosza brak seksu. Ja o swojego dbałam ;-p

Gość przyszła mamajwt
Wiem że mama ma trochę racji. Robiłam mu loda miesiąc temu, a teraz mu nie robię, bo jakiś czas źle się czułam. Mi też brakuje seksu, ale daje radę. Staram się, żeby miał jak najlepiej.

Gość przyszła mamajwt
Moja mama zawsze rozmawiała ze mną otwarcie o wszystkim.

Gość gość
Jaaasne nie dość że jesteś w ciaży którą kiepsko znosisz to jeszcze masz mężowi loda robić. A co ty służąca? Kochający mąż i nie może sam sobie poradzić? Kilka miesięcy bez seksu przeżyje, a jak zdradzi żonę w zagrożone ciąży to zwykły f.i.u.t. z niego. NIe możesz sie do niczego zmuszać, bo mu ciężko bez seksu. A tobie w ciąży lekko?

Gość gość
Twój mąż chyba lubi teściową:D

Gość gość
fiut nie fiut jak zaciążyła to musi faceta utrzymać, by miało ojca. więc jako dobra matka powinna być w łóżku aktywna nawet podwójnie, nie trzeba tego robić waginalnie.

Gość yukki
Jakie musi utrzymac? POwtarzam za gościem wyzej: kochający mąż MUSI sobie radzić, a jak zdradza, to kawał c...h.....u z niego i tyle w temacie

Gość przyszła mamajwt
Jak chciałam zrobić mężowi pierwszy raz loda w ciąży to powiedział mi, żebym się nie zmuszała i nie muszę tego robić.

tak robcie loda facetowi mimo zagrozonej ciazy mimo bolu i tego ze jestescie cale opuchniete.bo przeciez facet jak dziecko jak nie dostanie czego chce to pojdzie do innej i bedzie to wasza wina.a szacunek do symych siebie?hmm no chyba ze mowimy o relacji Pan i suka.bo zaden przyzwoity facet nie bedzie od was tego wymagal w takiej sytuacji.sex to branie i dawanie,a nie tylko chec ulzenia sobie.

Gość magdalenka gosc
Zal mi was. Bardzo dobre okreslenie : Pan i suka. To znaczy , ze jak jest w malzenstwie rozlaka (np. wyjazd za granice do pracy) to po malzenstwie, bo facet nie wytrzymy? Zal mi Was , ze macie takich H+++jow, a nie mezeow, ze nawet podtczas ciazy trzeba sie zmuszac , zeby nie uciekli. Czyli caly wasz zwiazek oparty jest na seksie??? No ale tu wlasnie widac wychowanie autroki. Jesli mama juz takimi tekstami wali... Jakies sredniowieczne poglady.