Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana mama135

jestem zalamana

Polecane posty

Gość zalamana mama135

Jestem zalamana... Dzieko 9 miesieczne wciaz budzi mi sie kilka razy noca i wstaje o...5. A dzis np o 4...:( Wkrotce musze wracac co pracy... Sie wykoncze...

Gość kwasna mirabelka
moja ma skończone 11 m-cy i budzi sie kilka razy w nocy, nawet hydroksizina nie pomaga, lekarz nam kazał spróbować, ja jestem cień cienia, taki model mi się trafił.

Gość gość
Nie wiem czy wierzysz w takie rzeczy ale może na początek spróbuj przestawić łóżeczko dziecka w inne miejsce w pokoju?

Gość gość
zrezygnuj z pracy,bo rzeczywiscie sie wykończysz. maz niech zarobi wiecej

Gość gość
cycek dajesz penwie.

Gość szpindlerowy mlyn
moj 11miesieczny syn budzi sie w nocy bardzo czesto, i do tego nie chce zasypiac, starsza corka byla dokladnie taka sama, albo jeszcze gorsza pod wzgledem spania, takie mam dzieci, zadno nie przespalo calej nocy nawet raz przed ukonczeniem 1,5roku, do tego pracuje na pelny etat, maz tez, zwyczajnie wymieniamy sie opieka w nocy, jak widze, ze maz jest bardzo zmeczony to ja sie malym zajmuje, a jak ja jestem zmeczona to maz do niego wstaje, dasz rade a malemu przejdzie, nie ma co panikowac

Gość no to super,
moj ma 6,5m-ca i czekam już kiedy zacznie przesypiać noce. Ale widzę że nie prędko. jest tak jak u ciebie.

Gość gość
Myslalam, ze zasnie,ale skad, do tej pory nic. A ja juz sie nie poloze, bo musze ogarnac, zrobic jej sniadanie i obiad, a pozniej spacer... Wiec tak to, zaraz strzele kawe. Tak, karmie piersia, ale na noc dostala najpierw kolacje, a przed samym snem 150 ml mm zageszczonego kasza.

Gość gość
Wez nie strasz... A wrocilas juz do pracy?

Gość gość
Hey, Moj ma 3,5 roku a sa tylko czasem noce ze przesypia cale....budzi sie srednia 1-2 razy i jeszcze mleczko w nocy chce, na butli od 8mc potem bylo mleko...do pracy wrocilam jak mial 13 mc wiec lekko nie jest, corka ma 10 lat i czasem wola bo ma koszmary jak maly spi ona potrafi :) a 3 w drodze wiec glowa do gory

Gość mama dwóch dziewczynek
Moja budziła się kilka razy w nocy dokąd karmiłam piersią, czyli całe 16 miesięcy. Rano pobudka o 4-5 i wieczorem dopiero po 21 zasypiała i to ze mną... Ciężko z nią było. Jak odstawiłam od piersi /m.in. z powodu zmęczenia i niewyspania/ zaczęła przesypiać noce. Ja wróciłam do pracy, jak mała miała 8 m-cy, ciężko bywało, ale przeżyłam ;-) Nie masz wyjścia. Niektóre metody można testować, ale dzieci są różne i to, co u jednego pomoże, u drugiego się nie sprawdzi. Moja starsza córka od urodzenia prawie spała bez przerwy 20-6, a mała dawała w kość...

Gość koletf
Jak jest w nocy cycek to będzie dalej się budzić, albo ząbkowanie. Ja syna odstawiłam od cycka jak miał 6 miesięcy i w ciągu tygodnia nauczył się spać całą noc, jadł mleko nad ranem ok 4 a potem coraz później aż przestał i przesypiał do 7-8. Ale często było w nocy wiercenie i płacz przy ząbkowaniu ok roczku to się skończyło jak wszystkie zęby wyszły, teraz ma prawie dwa latka i śpi jak zabity do 7-8 czasem się przebudzi z płaczem ale to rzadko. Moja znajoma ma syna w tym samym wieku i dalej jej źle sypia od urodzenia z nim ma problem taki model ;)

moja ma 12 miesiecy, na palcach 1 reki moge policzyc noce kiedy spala bez pobudki. zazwyczaj budzi sie po 2-3 razxy i musze ja usypiac na rekach bo inaczej nie zasnie, albo polozyc do mojego lozka. w nocy nie je mleka, wiec albo pic, albo sie przytulic, albo ja cos boli, sie sni itp itd... syn mojej kolezanki ma 3 lata i nadal budzi sie w nocy po kilka razy, najczesciej na jedzenie

Gość gość
Dzisiaj wstawala... 9 razy. I bynajmniej nie z glodu. Szuka mnie, Gdy wchodze do jej pokoju to zastaje ja niespiaca przy szczebelkach lozeczka kolo drzwi. Lamie sie i jak tak bedzie to wkrotce ja wezme do swojego lozka...

Gość gość
niektóre dzieci taka mają. mój też budził sie do roku po kilka razy, nawet i pięc sześć potem było ciut lepiej ale nieprzerwana noc to było wydarzenie że hej. dopiero po trzecich urodzinach się zmieniło, przesypia ładnie całe noce.

Gość gość
Ja chyba w tygodniu pojde do lekarza, niech da jakies leki uspokajajace bo to nienormalnem dzisiaj budzila sie co 15-45 min... wyszlo jakies 10-12 razy :/

Gość gość
moja stosowała hydroksizinę, leku homeopatyczne, przeciwbólowe, nawet miała luminal malusieńką dawkę. I nic nie pomogło. Też się budzi ma 12 m-cy. Taka jest.