Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci to tchórze?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Dlaczego facetów nie stać na zwykłą przyzwoitą szczerość typu "przepraszam, ale nic z tego nie będzie" albo "poznałem kogoś, wybacz"? Po co to całe unikania, udawanie, że nic nie było? Rozumie to któraś? Bo ja za diabła nie mogę!

Gość gość
Żadna nie ma pomysłu? A może jakiś "gentelmen" się wypowie?

Gość gość
Żadna nie ma pomysłu? A może jakiś "gentelman" sie wypowie?

Gość gość
Up

Gość żętelmę
kobitki robią dokładnie to samo

Gość gość
Facet to prosta istota która nie potrafi rozmawiać o uczuciach. Im jest łatwiej olać sprawe, nie odzywać się , nie pisać , nie dzwonić niż żeby miał opowiadać czemu tak a nie inaczej się stało.

Gość gość
To samo? Nie zauważyłam. Ja zawszę mówię jak stoja sprawy, nie unikam. A olewanie to zwykłe tchorzostwo! Co to za rozmowa o uczuciach? Tak ciężko powiedzieć sorry nic z tego nie będzie i wyjść? No fakt, to rozmowa na najwyższym poziomie emocjonalnym...

Gość gość
bo nie maja boga w sercu

Gość jdjkjkljkkk
spotkałaś się kilka razy , widać , że nic z tego nie będzie i po co mam jeszcze to obwieszczać ?

Gość gość
mozesz dziekowac ze cie zostawil bo to nie facet, zero klasy, zwykla meska pomyja. dziekuj Bogu ze juz nie ejstescie razem:)

Gość żętelmę
Nie zauważyłaś, a za przykład podajesz tylko siebie. Ja natomiast nie raz i nie dziesięć spotkałem się z takim zachowaniem kobiet. Olewanie, wymawianie się brakiem czasu, nieodpisywanie na smsy, albo odpisywanie po trzech dniach, a w treści: OK. Z tym, że dla mnie są to wtedy czytelne sygnały i przestaję się narzucać.

Gość cool story, bro
Czasami to zwykłe żałosne tchórzostwo, ale czasami to cwaniactwo, bo w ten sposób facet zostawia sobie "otwartą furtkę", nie słyszałaś o tym? ;) Tzn. mysli, że moze kiedyś mu się jeszcze przydasz, jak z inna mu nie wyjdzie albo będzie się nudził, to wtedy się odezwie... I liczy, że Ty wtedy przyjmiesz go z otwartymi ramionami. ,,Faceci" ogólnie nienawidza palić za soba mostów. Takich gnojków trzeba opluć i zrównać z ziemią ;)

Gość cool story, bro
Czasami to zwykłe żałosne tchórzostwo, ale czasami to cwaniactwo, bo w ten sposób facet zostawia sobie "otwartą furtkę", nie słyszałaś o tym? ;) Tzn. mysli, że moze kiedyś mu się jeszcze przydasz, jak z inna mu nie wyjdzie albo będzie się nudził, to wtedy się odezwie... I liczy, że Ty wtedy przyjmiesz go z otwartymi ramionami. ,,Faceci" ogólnie nienawidza palić za soba mostów. Takich gnojków trzeba opluć i zrównać z ziemią ;)

Gość cool story, bro

Gość gość
Ja nie opluwam, mam głęboko w poważaniu i tyle. Dla mnie taki facet jest zerem i tyle. Kropka. Z tym, że nie moge wyjść z podziwu, że tak można. Dla mnie to nie do pojęcia.

Gość cool story, bro
Oni chyba sami nie do końca wiedzą, czemu są takimi gnojkami ;) to trzeba by zapytać Pana Boga, czemu są tacy niedorobieni :P Dla mnie kogoś, kto tak postepuje, w ogole nie można nazwac "facetem", a jedynie jakąś marną podróba, ale to jest coraz częściej niestety spotykane ich zachowanie, więc mnóstwo dziewczyn tego doświadczyło.

Gość gość
Nie wiedzą? Kurde, w normalnym życiu w normalnym społeczeństwie jest tak, że ludzie o wielu sprawach się najwzyczajniej w świecie INFORMUJĄ, od przełożenia spotkania po zrezygnowania z usług niani do dziecka i wymówienie mieszkania. Człowiek jest w takim razie gorszy od takich bezdetów, żeby łaskawie nie powiedzieć zwykłego "sorry"? Dla mnie to nie do pojęcia zwyczajnie.

Gość cool story, bro
dla mnie też nie do pojęcia. Ale my jestesmy kobietami, może szanowne gnojki mają jakieś swoje ukryte powody, nie wiem, może niech sie pochwalą? Ja stawiam, że w większości przypadków to jest cwaniactwo i zwykłe chamstwo z ich strony i otwarta furtka. To ejst chyba taka cecha charakteru po prostu, ze ktos jest gnojkiem i tego się nie zmieni.

Gość gość
Serio to po raz pierwszy w życiu się z czymś takim spotkałam, więc zwyczajnie nie mieści się to w moim kanonie zachowań. Powiem więcej, nie sądziłam, że tacy ludzie istnieją! Najgorsze jest to, że tą paskudną mordę jestem zmuszona codziennie oglądać i chyba nie będę w stanie ukryć swojego zażenowania.

@Autorki Widzisz, Twój sposób bycia, twoja szczerość i bezpośredniość spotkała się z nieszczerym i wycofanym facetem. To są fakty - spotkałaś kogoś kogo zachowanie nie mieści Ci się w głowie. Nie wyciągaj jednak pochopnych wniosków typu "Faceci to tchórze". Są faceci którzy mówią wprost. Tylko trzeba ich poszukać.

Gość gość
mozesz dziekowac ze cie zostawil bo to nie facet, zero klasy, zwykla meska pomyja. dziekuj Bogu ze juz nie ejstescie razem:)