Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psycholog na nfz w Warszawie- pomóżcie!!

Polecane posty

Gość gość

Mam ostatnio bardzo kiepski okres, poprostu czuje, że jeśli za chwile ktoś nie poukłada mi w głowie to zwariuje albo jeszcze gorzej..... dzieja sie ze mna zle rzeczy, potrebuje pomocy. Niestety nie stac mnie na prywatnego psychologa, czy znacie moze psychologa na nfz, dobrego w warszaqwie>?? prosze poleccie cos, podpowiedzcie

Gość gość
nikt nie pomoze?

Gość ośćgg
psycholog z NFZ to ci powie, że to co przezylas jest bardzo pouczajace, a jak juz nie bedziesz miec co opowiadac (nie masz kolejnej pracy z pouczajacymi przezyciami)to cie wypisze z terapii

Gość gość
no to co ja mam zrobic????? ja juz nie dam rady sama , poprostu albo sie poloze i bede lezala albo sie zabije nie mam juz sil codziennie walcze z kazdym dniem , to jest takie meczace , zagubilam sie , stalam sie aspoleczna, nie wychodze do ludzi, ale jeszcze chce z tym walczyc chce sprobowac sama nie dam rady

Gość gość
mysle ze ja potrzebuje kogos kto by mnie przyjmowal co tydzien chociaz przez jakis czas, bozeeeee naprawde szukam pomocy ale jednak to chyba nie wystarczy ze juz doszlam do punktu ze wiem ze tej pomocy potrzebuje, nikt nie reaguje na moje wolanie czuje sie okropnie

Gość gość
mysle ze ja potrzebuje kogos kto by mnie przyjmowal co tydzien chociaz przez jakis czas, bozeeeee naprawde szukam pomocy ale jednak to chyba nie wystarczy ze juz doszlam do punktu ze wiem ze tej pomocy potrzebuje, nikt nie reaguje na moje wolanie czuje sie okropnie

Gość gość
tutaj nikt ci nic konkretnego nie doradzi, ewentualnie zebys skoczyla z mostu, albo ze to prowo, gdybym cos wiedziala to bym podpowiedziala ale niestety nie znam sie

Gość gość
psychiatra jest chyba za darmo i jako do jednego z nielicznych lekarzy nie trzeba skierowania .

Gość ja chodze do psychiatry
w ramach nfz, wcale nie jest tak źle :) Proponuje żebyś udała się do poradni zdrowia psychicznego w swojej dzielnicy. Tylko do psychologa musisz miec skierowanie

Gość fijonaa
psycholog ci nie pomoze, psychiatra tak, wyglada ze masz depresje . Idz do psychiatry.