Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna kobieta dla 30letniego faceta to...licealistka

Polecane posty

Gość gość

w wieku 16-19 lat. TAKA PRAWDA

bzdura totalna. na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Gość gość
zazdrosne kobiety bo nie mają szans u 30 latków :P Wcześniej to wy mając te naście lat latałyście za takimi 30 latkami a dziś już nie macie szans bo następne pokolenie 16 latek na takich leci. Zapomniał wół jak cielęciem był!

Gość Heniu
Coś w tym jest, jak miałem 25 lat to dopiero przestawały mnie ekspedientki pytać o dowód a zaczęły się za mną licealistki oglądać :) Wcześniej wyglądałem jak dzieciak a moje poczucie humoru też mi nie pomagało. A dziś mam prawie 40 i jak mam być z jakąś 40 jak ja wyglądam na maks 35 a ona na 50? Jak idę za rękę z dziewczyną 20-25 to wyglądamy na tyle normalnie że nikt się nie dziwi. Przy przeciętnej równolatce wyglądam jak jej syn albo lokalny habibi :)

Gość gość
zwłaszcza habibi :D

Gość gość
heniu dobry typ jesteś tak to będzie my jak ralph machio z karate kida ja za 3 miechy 28 a ostratnio 2-gi raz jakaś sraka się mnie o dowód pyta bo się ogoliłem:-))

Gość gość
Chyba dla takiego przeciętniaka bez własnego mieszkania, bo dla takiej młódki to jest coś, że nawet razem za rękę idą. Dorosną to się nauczą z kim warto się zadawać.

Gość gość
Nigdy w zyciu nie latalam za starszymi facetami. To raz. Dwa. Nie kazdy facet leci na mlode, niekoniecznie zadbane cialo i ma cierpliwosc czekac az w wybrance wykluje sie charakter

Gość gość
Albo piersi...

Gość Idndna
mam 23, a na 30 latka bym nie spojrzała, po co mi 30 latek jak moge mieć mojego 25 latka :) a Ty Heniu to widzę głowa siwieje , k...s szaleje :D

Gość gość
Już frustratki zaprzeczają usilnie :P

Gość gość
idealna kobieta to taka ,która kocha .

Gość gość
03.06.13 [zgłoś do usunięcia] Heniu Coś w tym jest, jak miałem 25 lat to dopiero przestawały mnie ekspedientki pytać o dowód a zaczęły się za mną licealistki oglądać usmiech.gif Wcześniej wyglądałem jak dzieciak a moje poczucie humoru też mi nie pomagało. A dziś mam prawie 40 i jak mam być z jakąś 40 jak ja wyglądam na maks 35 a ona na 50? Jak idę za rękę z dziewczyną 20-25 to wyglądamy na tyle normalnie że nikt się nie dziwi. Przy przeciętnej równolatce wyglądam jak jej syn albo lokalny habibi usmiech.gif ==================== hahahah...Heniu, ty nie tylko wyglądasz na max 35 lat ( w co watpie!), ale piszesz jak taki licealista , wiec mentalnie jesteś w okolicy 16-tki. Wedlug powiedzenia , ze facet rozwija się do 7-go roku zycia , a potem tylko rosnie:-D Przy przeciętnej równolatce , to ty jesteś ZEREM, nie potrafisz dojrzalej kobiecie niczym zaimponować, bo jesteś pewnie niedojrzaly emocjonalnie. Takiej kobiecie może zaimponować prawdziwy samiec, a nie niedojrzaly debil, który się może jedynie dowartosciowac młodymi dziewczynami:-D Taka mloda doopcia leci na wątpliwy status starszego faceta, jego doświadczenie i dojrzalosc. Jak sama dorosnie, zobaczy się to pomylka:-D a ty w wieku 50 lat będziesz zakladal obcisle dżinsy, latal na dyskoteki i nadal będziesz uazal, ze z pomarszczona geba wyglądasz na max 38 lat:-D

Witam :-) Heniu, jak masz 37, to może i wyglądasz na 35, ale na pewno nie na licealistę. Z wiekiem zmieniają się rysy twarzy. Zrozumcie to wreszcie :-). Wystarczy zapytać nastolatkę czy studentkę na ile wg nich wyglądacie. Gwarantuję, że natychmiast spadną Wam klapki z oczu po ich ocenie. Dla nich jesteście starszymi paniami i panami 'nastolatkowie' dobijający 40tki :-)

Przy przeciętnej równolatce , to ty jesteś ZEREM, nie potrafisz dojrzalej kobiecie niczym zaimponować, bo jesteś pewnie niedojrzaly emocjonalnie. Takiej kobiecie może zaimponować prawdziwy samiec, a nie niedojrzaly debil, który się może jedynie dowartosciowac młodymi dziewczynami x imponować jakiejś starej kobiecie? przecież to próchno, weź takie ruch/aj ha ha, zrzygac się można, I FACECI NIE DOWARTOŚCIOWUJĄ SIĘ MŁODYMI, oni je po prostu lubią, nie dorabiaj ideologii stara piczo

Gość gość
O znowu ten pryszczaty prawik Claude ;P

Gość gość
2014-05-13 08:58:07 [zgłoś do usunięcia] claude speed Przy przeciętnej równolatce , to ty jesteś ZEREM, nie potrafisz dojrzalej kobiecie niczym zaimponować, bo jesteś pewnie niedojrzaly emocjonalnie. Takiej kobiecie może zaimponować prawdziwy samiec, a nie niedojrzaly debil, który się może jedynie dowartosciowac młodymi dziewczynami x imponować jakiejś starej kobiecie? przecież to próchno, weź takie ruch/aj ha ha, zrzygac się można, I FACECI NIE DOWARTOŚCIOWUJĄ SIĘ MŁODYMI, oni je po prostu lubią, nie dorabiaj ideologii stara piczo ============== Malutki, 5-centymetrowy fiutku:-D Nie pochlebiaj sobie..dla wielu kobiet z prawdziwego zdarzenia nie jesteś nawet godny, aby cie dotknąć kijem, dlatego masz tak skrzywiona psychikę. Jestes już i tak stracony dla społeczeństwa, wiec nawet nie napisze "lecz się". , bo szkoda na ciebie NFZ-etu.

Gość gość
licealistka buahaha:-D:-D:-D a o czym mialbym niby z taka rozmawiac ?:-D dla glaba 30 letniego moze i dobra ale dla zwyklego goscia juz nie bardzo, nawet bym nie spojrzal:-D

Malutki, 5-centymetrowy fiutku Nie pochlebiaj sobie..dla wielu kobiet z prawdziwego zdarzenia nie jesteś nawet godny, aby cie dotknąć kijem, dlatego masz tak skrzywiona psychikę. Jestes już i tak stracony dla społeczeństwa, wiec nawet nie napisze "lecz się". , bo szkoda na ciebie NFZ-etu. x w du/pie mam te kobiety, MYŚLISZ ŻE OBCHODZI MNIE ZDANIE STARYCH PICZ?

gość licealistka buahaha a o czym mialbym niby z taka rozmawiac ? dla glaba 30 letniego moze i dobra ale dla zwyklego goscia juz nie bardzo, nawet bym nie spojrzal X RUCH/AC CIO/TO, a nie rozmawiać

Gość gość
Co Claude,nie możesz prawiku znaleźć dziewczyny?Koleżanki z klasy nawę cie nie chca buhahahaha

Gość gość
2014-05-13 09:14:32 [zgłoś do usunięcia] claude speed Malutki, 5-centymetrowy fiutku Nie pochlebiaj sobie..dla wielu kobiet z prawdziwego zdarzenia nie jesteś nawet godny, aby cie dotknąć kijem, dlatego masz tak skrzywiona psychikę. Jestes już i tak stracony dla społeczeństwa, wiec nawet nie napisze "lecz się". , bo szkoda na ciebie NFZ-etu. x w du/pie mam te kobiety, MYŚLISZ ŻE OBCHODZI MNIE ZDANIE STARYCH PICZ? ================ hahahahah..brak argumenty, glabie? A kogo obcchodz twoje debilne zdanie? widać z postow , ze jesteś ograniczony na max.Mlody i glupi , wyrośnie z pryszczow ale rozumu już nie nabierzesz.

gość Co Claude,nie możesz prawiku znaleźć dziewczyny?Koleżanki z klasy nawę cie nie chca buhahahaha x nie poniżaj się gownie

Gość gość
Bo pewnie żadna na niego nawet nie spojrzy,to wyładwuje się na babskim forum.Claude co robisz na babskim forum?Męskich juz nie ma?:P

hahahahah..brak argumenty, glabie? A kogo obcchodz twoje debilne zdanie? widać z postow , ze jesteś ograniczony na max.Mlody i glupi , wyrośnie z pryszczow ale rozumu już nie nabierzesz. x widać ciebie obchodzi stara piczo, boli prawda że faceci mają w du/pie takie jak ty?

Gość gość
Oj oj Claude,chyba urażona twoja duma została.Swoja droga tak się ponizac na damskim forum...hehehe prawiku ty :P

Gość gość
A kobiety i dziewczyny maja wdooopie takie krótkie male gooowienko jak ty :D :D

ość Bo pewnie żadna na niego nawet nie spojrzy,to wyładwuje się na babskim forum.Claude co robisz na babskim forum?Męskich juz nie ma? x że wy jesteście gownem na które nikt nie patrzy to współczuję, ja wiem lepiej ha ha, ale piszcie sobie, ja patrząc w lustro wiem że jestem kimś, a wypowiedzi gowna mnie nie ruszają