Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna kobieta dla 30letniego faceta to...licealistka

Polecane posty

A kobiety i dziewczyny maja wdooopie takie krótkie male gooowienko jak ty x no jasne żałosna piczko

Gość gość
Ojoj gooowienko male. się zdenerwowało :D :D: smieszny jestes frustracie.Widac czuly punkt trafiony bosie zdenerwowales pryszczu :D

Gość gość
Co Claude,zalosny hoojku,brak argumentow?Poza ty powtarzasz sie zyciowy nieudaczniku :D. :D. :D :D

Gość gość
hahahah..ale mnie rozbawil ten zabawny maly człowieczek:-D już widze jak się wścieka prze kompem:-D a tak się staral być poważnym internetowym facetem, a tu co ? wychodzi zalosny licealista z mnóstwem kompleksow i o ilorazie inteligencji na poziomie 75 ( klinicznie nazywany- debilizmem) hahahaahh

jedyne kompleksy macie wy, żal wasze stare du/py ściska jak faceci wolą młodsze i ładniejsze, a w internecie wystarczy to napisać i już piana z ust

Gość gość
bez przesady mam 30 spotykam się z młodszymi jeżeli są chętne ale niżej niż 22 nie schodziłem... i raczej nie mam zamiaru

Gość gość
Dziecino..zanotuj sobie : swiat jest pelen roznych mężczyzn. Takich dla których seks nie wiaze tylko z "r*****iem" , bo wiedza , aby zadowolić kobiete nie trzeba tylko kilku frykcyjnych ruchow. Ale ty tego nigdy nie zrozumiesz, trudno. Ci prawdziwi mezczyzni - do których nigdy nie dorośniesz- kochają się z kobietami , nie pytając na wstępie ile maja lat. Bo lepsza jest zadbana 40-tka niż niezgraba, zalosna 19-tka, z która można pogadać jedynie o tipsach i tańcach z gwiazdami. Bo - wyobraz sobie!!!!!- seks to nie tylko to twoje ******ie. Tylko, ze ty się o tym nigdy nie dowiesz.

Gość gość
claude speed gość licealistka buahaha a o czym mialbym niby z taka rozmawiac ? dla glaba 30 letniego moze i dobra ale dla zwyklego goscia juz nie bardzo, nawet bym nie spojrzal X RUCH/AC CIO/TO, a nie rozmawiać xxxx a po co mam roichac dzieci i powiedzmy szczerze jeszcze malo kobieco wygladajace malolaty jak moge kobiety? A poza tym jak juz mam kogos roo/chac to mam tez wymagania co do inteligencji delikwentki, pustaki nie jaraja:O

Bo lepsza jest zadbana 40-tka niż niezgraba, zalosna 19-tka, z która można pogadać jedynie o tipsach i tańcach z gwiazdami x życie nie jest czarne i białe, MOŻNA ZNALEŹĆ ZADBANĄ, ŁADNĄ I MĄDRĄ 19 LATKE .... Ci prawdziwi mezczyzni - do których nigdy nie dorośniesz- kochają się z kobietami , nie pytając na wstępie ile maja lat. x nie pytają BO TO WIDAĆ ha ha, i prawdziwi mężczyźni ha , wasze posrane wyobrażenie, obudz się I wyjdź do ludzi

a po co mam roichac dzieci i powiedzmy szczerze jeszcze malo kobieco wygladajace malolaty jak moge kobiety? x taa jasne, to mogła napisać tylko stara kobieta ... A poza tym jak juz mam kogos roo/ chac to mam tez wymagania co do inteligencji delikwentki, pustaki nie jaraja x kogo wtedy obchodzi inteligencja? kobieto nie poniżaj się

Gość gość
kobieta? :-D:-D:-D jestem facetem i mnie obchodzi inteligencja a takze kobieco wygladajaca sylwetka a nie dojrzewajaca malolata zreszta Ty jestes prawik i nie masz pojecia co to seks wiec czy mloda czy stara i tak to nie dla Ciebie:-D

kobieta? jestem facetem i mnie obchodzi inteligencja a takze kobieco wygladajaca sylwetka a nie dojrzewajaca malolata zreszta Ty jestes prawik i nie masz pojecia co to seks wiec czy mloda czy stara i tak to nie dla Ciebie x taa jasne ha ha, i argument że jestem prawikiem, typowy sfrustrowanej kobiety , kmiot

Gość gość
dobra niech Ci bedzie:-D to nie argument cale forum wie,ze jestes prawiczkiem

Gość gość
jak byłam licealistką to owszem jakieś 5% koleżanek "jarało się" "fajnymi" 30latkami. Cała reszta uważała ich za śmiesznych i żałosnych. Starszy facet imponował a jakże, ale chodziło o studentów drugiego roku. No jak człowiek był w klasie pierwszej to jeszcze kolesie z klasy maturalnej imponowali. No i może faktycznie ona dla takiego to może i idealna, tylko kurcze on dla niej to już nie bardzo.

Gość gość
nic niewazne, Ty wiesz to co My,ze jestes prawik:-D

Gość gość
I o czym taki starszy pan ma rozmawiać z licealistką? O tym, że Kasi urosła dupa a jutro jest sprawdzian z fizyki? Czy może o seksie? Chyba tylko o tym. To nie przystoi ;)

Gość gość
Bo to jest tak że jak masz te 30 lat to rówieśniczkom czy młodszym rok,dwa to kompletnie nie przeszkadza i chciałby takiego, ale jak miałeś te 20 to miały ciebie gdzieś, wolały starszych. Koło się zatacza i teraz te młode lecą właśnie na takich 25-30. Tak poza tym nie wiem czy zauważyliście ale kobiety w Polsce tak po 25 roku życia robią się mniej atrakcyjne, wyglądają jakby trochę starzej w porównaniu do rówieśników.

Gość gość
zauważyliście ale kobiety w Polsce tak po 25 roku życia robią się mniej atrakcyjne, wyglądają jakby trochę starzej w porównaniu do rówieśników. ================ tia:-D a chłopcy do 50-tki wygladaja mlodo, kwitnąco, nie lysieja w wieku 30-tu kilku lat, nie maja piwnego mięśnia już przed 40-tka.l :-D po prostu się nie starzeją, wygladaja na młodych Adonisow, tylko chyba chodza jak krety pod ziemia, bo jakos na ulicy ich nie widać. można za to spotkać zapuszczonych, zaniedbanych obrzydliwych facetow, albo miesniakow po sterydach, którzy uwazaja się za macho. Popatrzcie na siebie bardziej krytycznie, bo to zalosne kiedy facet w lusterku widzi kogos kim nie jest, a uważa, zr kobieta po 20-tce to stara doopa.

Gość gość
typowy topik do pisania bzdur i wal damsko-męskich:D a prawda jest taka że mało który ma realne szanse żeby poleciała na niego ładna laska z liceum, jak może jakaś desperatka na którą rówieśnicy nie zwracają uwagi i wystarczy jej powiedzieć 1 miłe słowo żeby sie zakochała:o może i niektórym nastolatkom podobają się 30 letni albo i starsi faceci ale nie są to Zenki z sąsiedztwa tylko aktorzy z holywood:D

tia a chłopcy do 50-tki wygladaja mlodo, kwitnąco, nie lysieja w wieku 30-tu kilku lat, nie maja piwnego mięśnia już przed 40-tka.l po prostu się nie starzeją, wygladaja na młodych Adonisow, tylko chyba chodza jak krety pod ziemia, bo jakos na ulicy ich nie widać. można za to spotkać zapuszczonych, zaniedbanych obrzydliwych facetow, albo miesniakow po sterydach, którzy uwazaja się za macho. Popatrzcie na siebie bardziej krytycznie, bo to zalosne kiedy facet w lusterku widzi kogos kim nie jest, a uważa, zr kobieta po 20-tce to stara doopa. x to nie zmienia faktu że po 25 roku życia już mocno wiedniecie

Gość gość
to nie zmienia faktu że po 25 roku życia już mocno wiedniecie TAK...po 30 kupujemy miejsce na cmentarzu, a w wieku 35 lat rozsypujemy się.

TAK...po 30 kupujemy miejsce na cmentarzu, a w wieku 35 lat rozsypujemy się. x równie piękna jak inteligentna ha ha, chodzi o to że do 25 roku życia jeszcze jakoś wyglądacie, a później już tylko żyjecie bez fajnej urody

Gość gość
2014-05-13 12:50:24 [zgłoś do usunięcia] claude speed TAK...po 30 kupujemy miejsce na cmentarzu, a w wieku 35 lat rozsypujemy się. x równie piękna jak inteligentna ha ha, chodzi o to że do 25 roku życia jeszcze jakoś wyglądacie, a później już tylko żyjecie bez fajnej urody ============== czy ty dziecko nie widzisz, ze z każdym kolejnym postem kompromitujesz się coraz bardziej, choć wydawalo się to niemożliwe?

ty się kompromitujesz piękna, zaakceptuj to że do ok 25 roku życia jesteście najpiękniejsze

Gość gość
nie dyskutuj, to nie ma sensu :D. To jest zdarta płyta. Rzeczywistość swoje, koleś swoje. Kobiety najwyraźniej go nie lubią. I nie ma co ukrywać na 30latka nie poleci ładna i inteligentna dziewczyna młodsza niż 25 lat. Bo dla niej taki koleś jest stary.

Gość gość
2014-05-13 12:54:42 [zgłoś do usunięcia] gość nie dyskutuj, to nie ma sensu ============= masz racje:-D tylko, ze ja z nim nie dyskutuje. ja go po prostu prowokuje, żeby wykazal się swoja nieograniczona niczym glupote:-D