Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna kobieta dla 30letniego faceta to...licealistka

Polecane posty

Gość gość
dobrze claude, żeś ty wypiękniał z wiekiem

Gość gość
Tyy prawik, usunales moje posty, coo byly niekorzystne nie?:-P :-D:-D

Gość gość
Prawik a moze ty cos z pedofila masz?:O Na pewno masz:O Jesli za gowniarami sie uganiasz, dla reszty facetow w tym wieku liczy sie kobieta a nie dziewczynka:O :-D

Gość idiotka do prawika
nie wszystkie, nie ma chocby tego jak tlumaczylem,ze licza sie kobiece ksztalty a nie dziewczece:O Pedofilku:-P:-D

Gość gość
ja stawiam inna hipotezę; claud jest typowym kryptogejem:-D Nienawidzi kobiet, boi się ich, obraza... Trudno mu się przyznać do gejostwa, wiec ma ekstremistyczne poglądy na temat zwiazkow damsko- męskic******AWNIJ się, lepiej się poczujesz, a my zostaniemy twoimi dobrymi koleżankami:-D :-D :-D

Gość gość
claude, czy uwazasz, ze jestes piekny?

gość Prawik a moze ty cos z pedofila masz? x powala mnie to PRAWIK ha ha ... Na pewno masz Jesli za gowniarami sie uganiasz, dla reszty facetow w tym wieku liczy sie kobieta a nie dziewczynka x nie uganiam się za nikim, tylko podobają mi się ..... nie wszystkie, nie ma chocby tego jak tlumaczylem,ze licza sie kobiece ksztalty a nie dziewczece Pedofilku x kobiece kształty czyli tłuszcz?

Gość gość
Claude tu kiedyś pisał, że lubi "kobiety" z małymi cyckami i wąskimi biodrami, do tego niziutkie i krótkie nóżki. Więc owszem, ma zapędy pedofilskie skoro podobają mu się sylwetki 10-letnich dziewczynek. Niektóre kobiety rozwijają się do 20 roku życia, więc naprawdę jest zdumiewajace czego dorosły facet miałby szukać u młodszej niż 20.

Claude tu kiedyś pisał, że lubi "kobiety" z małymi cyckami i wąskimi biodrami, x tylko to ... do tego niziutkie i krótkie nóżki. x tego nie

Gość gość
2014-05-13 13:25:41 [zgłoś do usunięcia] claude speed Claude tu kiedyś pisał, że lubi "kobiety" z małymi cyckami i wąskimi biodrami, x tylko to ============== a wiec teza udowodniona: gej:-D

Gość gość
claude jak święrujecie razem wygraną twojej narzeczonej w Eurowizji?

Gość gość
Wcześniej to wy mając te naście lat latałyście za takimi 30 latkami a dziś już nie macie szans bo następne pokolenie 16 latek na takich leci. Zapomniał wół jak cielęciem był! xxx Choryś czy nawiedzony? W wieku nastu lat nawet nie splunęłabym na 30-letniego dziada. Dla takiego to panie 30-40, a nie młode dziewczyny. Chodziłam z równolatkami i maks 2-3 lata starszymi. Nie miałam i nie mam zapędów geriatrycznych.

Gość gość
Claude- idź, przerośnięte dziecko, wyciskać pryszcze przed lustrem a nie bierz się za konwersacje z kobietami. Może za parę lat, jak zdołasz dorosnąć.

Gość gość
no jasne gej wg was pasztety xx Nie sądź innych wg siebie. Określenie pasztet idealnie cię opisuje. Nie używaj przeniesienia ani projekcji na innych.

Gość gość
Speed znowu pocisnąl starym rurom, ale się wpieniają.

Gość gość
to nieprawda ze mlode nie leca na fecetow kolo 30, tak pisza chyba zdespoerowane kobiety ktorych nikt nie chce. sama mam 17, jestem ladna i spotykam sie z 28 latkiem.

Nie sądź innych wg siebie. Określenie pasztet idealnie cię opisuje. Nie używaj przeniesienia ani projekcji na innych. x no jasne, mam lustro piczko, a wy tylko prawik, gej, nieudacznik, pasztet, dziecko itp ha ha

Gość gość
kiedyś podobał mi się taki 28 letni facet no ale on właśnie wolał takie gówniary, chodził z nimi na studniówki, imprezy klasowe itp :D 3/4 jego znajomych na fb to takie właśnie młode siksy do 18 r.ż

Gość gość
2014-05-13 17:24:46 [zgłoś do usunięcia] gość to nieprawda ze mlode nie leca na fecetow kolo 30, tak pisza chyba zdespoerowane kobiety ktorych nikt nie chce. sama mam 17, jestem ladna i spotykam sie z 28 latkiem. =================== "jestem ładna" :-D no wlasnie, tak może napisac tylko licealistka:-D Pewnie ci to powiedział ten chłopaczek? I o czym rozmawiacie? o klasówkach, obecnościach na lekcjach? Jestescie chyba na jednym poziomie intelektualanym i pewnie się dobrze dogadujecie.:-D

Gość gość
13.05.14 [zgłoś do usunięcia] claude speed Nie sądź innych wg siebie. Określenie pasztet idealnie cię opisuje. Nie używaj przeniesienia ani projekcji na innych. x no jasne, mam lustro piczko, a wy tylko prawik, gej, nieudacznik, pasztet, dziecko itp ha ha == a w tym lustrze, to widzisz przystojnego,madrego heteroseksualnego mężczyznę?:-D Czas się obudzić z tej ułudy:-D

I o czym rozmawiacie? o klasówkach, obecnościach na lekcjach? Jestescie chyba na jednym poziomie intelektualanym i pewnie się dobrze dogadujecie. x napewno nie o hemoroidach, zmarszczkach, tłustej d***e i jak zmieścic pięść w ci/pie

a w tym lustrze, to widzisz przystojnego,madrego heteroseksualnego mężczyznę? Czas się obudzić z tej ułudy x i znowu pasztet dogryza jakby mnie bolało to :-D

Gość gość
masz ograniczona wiedze, skoro potrafisz tylko rozmawiać o swoich problemach doopnych:-D po co miałabym ci dogryzać? Same twoje posty powodują , ze się można posmiac do łez, wiec zwyczajnie się ciesze, ze nie ma w moim otoczeniu takiego kretyna:-D

Gość gość
13.05.14 bo to prowo tego stareg nicka egoist31 :D ktory dzisiaj ma z 40 lat :O

Same twoje posty powodują , ze się można posmiac do łez, wiec zwyczajnie się ciesze, ze nie ma w moim otoczeniu takiego kretyna x taa pośmiac ha ha, np z tego że napisałem że wasza uroda przemija dosyć szybko, ha ha KUPA ŚMIECHU

Gość gość
Co ważniejsze uroda,czy inteligencja?Cloud nie sil się z odpowiedzią,ładny półgłówek jest tak samo interesujący,jak"pasztet".