Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatużykmalutki.

Mój facet nie zgadza się na tatuaż.

Polecane posty

Gość Tatużykmalutki.

Kochane mogę zrobić sobie tatuaż, gdyż wygrałam w konkursie takowe wykonanie za darmo. A mój chłopak się nie zgadza! Uważa że źle robię! Co o tym myślicie?

Gość gonitwa mysli.
dobrze ze ci zakazuje, jeszcze przyjdzie czas ze mu za to podziekujesz zobaczysz. Ja tyez kiedys chcialam sobie zrobic tatuaż ale tata mi zabronił. Dzis ejstem mu za to wdzieczna i patrzec nie mogę na wytatuowanych ludzi. To jest paskudztwo

Gość Tatużykmalutki.
nawet mały tatuażyk?

Mam pytanie - czyje jest twoje ciało? Jego czy twoje? Jak on ci zabrania tatuażu to ty mu zabroń chodzenia na piwo.

Gość gość
znakowanie ciała stosowały ludy pierwotne. cholerta wie po co. mi sie kojarzy z recydywą.

Gość Tatużykmalutki.
Jacku moje ciało. Wiem to, ale zawsze staram się wysłuchać zdań innych..

Gość gość
pierolnij sobie na czole: JESTEM KONIEM :D

Widzisz, są takie sytuacje gdzie nie da się zadowolić siebie i chłopaka. Masz dylemat - i tylko ty go rozwiążesz. Pytasz "Co o tym myślicie", ja uważam że skoro sama nie umiesz rozwiązać takiego problemu sama, to co będzie z większymi problemami? P.S. Ile masz lat?

Gość Tatużykmalutki.
22. ALe radzę sobie, tylko pytam co inni myślą o tej sytuacji.

Zależy gdzie i jaki duży.Mam nadzieję,że się nie oszpecisz.Jednak Ty będziesz go nosiła i tylko do Ciebie decyzja należy.

Moim zdaniem malo ludzi, w tym rowniez tatuazystow wie czym jest sztuka tatuazu. Wiekszosc napierd.... sobie gwiazdki, kwiatki, sloneczka, tribalki bo to takie ''sexy'' dla nich :o Takie cos jest wg mnie zalosne. Tatuaz to powinno byc dzielo, a nie byle co. I powinno niesc dla Ciebie przekaz, ktory bedzie Ci towarzyszyl cale zycie, a nie byc ladnym wzorkiem - wowczas tatuowanie ciala uwazam za oszpecanie sie i glupote. x Co innego jak ktos sobie wytatuuje np. date urodzin swoich dzieci, rodzicow, odciski malych stop swojego dziecka etc a co innego jak ktos sobie walnie na karku tekst w stylu 'yolo' albo inne tego typu modne haselka bo znajomy tez ma. x Twoje cialo Twoja sprawa, nikt sie nie powinien wpieprzac. A ja osobiscie jestem osoba, ktora szanuje swojego mezczyzne i jesli on powie, ze nie mam robic to nie ma opcji, zebym zrobila.

Gość gość
mycha---> ty nie szanujesz swojego faceta tylko jestes jego niewolnicą desperatko...słuchasz faceta jak jakas kretynka,naprawde musisz byc zdesperowana ze robisz wszystko co ci powie

Gość Tatużykmalutki.
Chcę tatuaż, z przesłaniem to wiadome ! Napis który ma mi dawać siły..

Gość gość
mycha---> ty nie szanujesz swojego faceta tylko jestes jego niewolnicą desperatko...słuchasz faceta jak jakas kretynka,naprawde musisz byc zdesperowana ze robisz wszystko co ci powie

Gość Tatużykmalutki.
mycha Jeśli facet kaze Ci skoczyć w ogień też skoczysz?

Hahahahaha, no tak, bo ty wiesz najlepiej jak to jest miedzy mna a moim facetem :)

Gość gość
ja terz miałem za darmo okazje w studiu zrobic ale to jest grzechem i nie zrobiłem

Gość Sylwia12
Autorko po co tu zakładasz temat skoro jesteś przekonana o swojej racji? Tatuaż wg mnie i większości ludzi to brzydactwo i głupota, Twój chłopak znajduje się też w tej większości. Posłuchaj jego rady i nie oszpecaj się.

Gość Sylwia12
"tatuaż, który doda siły" :O:O:O A w jakiż to sposób jakisz tusz czarny w ciele doda Ci siły? W ogóle co to za konkurs, dziwne to. Reklamowanie nowego salonu tatuażu? Kto daje takie nagrody, przecież większość osób nie ma tatuażu.

Zrób sobie, jak Cię przez to zostawi to masz jeden problem z głowy. Nie rozumiem takiej ingerencji w czyjeś ciało. Powiedzieć swoje zdanie to jedno, ale zakazywać? Dorosłej kobiety? Jesteś jego partnerką czy własnością?

Swoją drogą dlaczego o głębokim znaczeniu tatuaży najczęściej wypowiadają się osoby które ich nie mają? To jest ozdoba, jak ktoś chce gwiazdki i kotka niech ma gwiazdki i kotka, kogo to obchodzi?

Gość Sylwia12
Apeluję o nienamawianie młodej dziewczyny do oszpecania młodego ładnego ciała.

A wy tak zawsze ze skrajnosci w skrajnosc? Same to byscie wymagaly od faceta, by szanowal wasze zdanie, jesli wam sie cos nie podoba, nie chcecie by cos robil to wrecz oczywiste, ze powinien dla was tego nie robic. Z kolei jesli wam facet ma czelnosc powiedziec, ze nie chce czegos to wtedy wielkie wyzwolone feministki sie w was budza i oburzenie jak on smie, to moje zycie/cialo/sprawa itd. x Zasada jest prosta - ja szanuje jego, on szanuje mnie. Bardzo sie licze z jego zdaniem ale to nie znaczy od razu, ze jestem w jakis sposob ograniczana lub wykorzystywana i tak samo w druga strone. Az mi sie wlos na glowie jerzy jak widze wasze oburzenie, bo to pokazuje, ze nie potraficie sobie wyobrazic dobrze funkcjonujacego zwiazku w takiej rownosci, gdzie facet nie jest pieskiem na smyczy i dziewczyna rowniez go poslucha jak i w druga strone.

Mycha - szacunek polega na tym, ze nie mówisz komuś jak ma wyglądać, nie zakazujesz. Gdybym ja stanęła i powiedziała np. "ścinaj włosy" to facet by mnie wyśmiał. Dlaczego? Bo popisałabym się niedojrzałością, przedmiotowym traktowaniem partnera i zerowym szacunkiem dla jego upodobań. Tutaj facet właśnie ogranicza autorkę, a ona chciała mały wzorek, co to za problem?