Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcebyckimsinnym

Jestem bardzo niesmiala.... ;(

Polecane posty

Nie umiem rozmawiac z ludzmi, a mam juz 20lat:( Ciężko mi z kims nawiazac kontakt. bardzo chciala bym to zmienic. Czasami bedac w grupie chce cos powiedziec ale obawiam sie ze zaczna mnie oceniac negatywnie. Jestem ładną dziewczyna i mam powodzenie u chlopakow ale wiem doskonale ze to nie wystarczy, wazniejsze jest to co ma sie w srodku a nie na zewnatrz ale ja nie potrafie tego z siebie wydobyc. pomozcie mi, co mam zrobic;(

" Jestem ładną dziewczyna i mam powodzenie u chlopakow ale wiem doskonale ze to nie wystarczy, wazniejsze jest to co ma sie w srodku a nie na zewnatrz " x Dobre i mocne

Gość marcin.misiek@op.pl
Ja tez mam podobny problem. Musisz wyjsc razem z kolezankami na miasto' na impreze i rozmawiac. Czemu boisz sie nawiazywac nowych znajomosci?

Gość fantastyczny temat!!
"Jestem ładną dziewczyna i mam powodzenie u chlopakow ale wiem doskonale ze to nie wystarczy, wazniejsze jest to co ma sie w srodku a nie na zewnatrz ale ja nie potrafie tego z siebie wydobyc." Zabiłaś system.

Gość Heniu
Heh, no znałem takich parę - próbowałem nawet kilka miesięcy raz i nic, jak o beton. Zastanawiam się, czy tego typu chronicznej nieśmiałości nie powinno się leczyć? I coraz więcej takich osób, co umieją tylko w sieci lajkować albo hejtować - a jak uda się ich odciągnąć od komputera to stypa na maksa: siedzą, gapią się tępo, spory procent od razu się nawala i odpada po kilku kolejkach. Rozumiem, że każdy chce mieć swoje życie ale marnować młodość przy komputerze? Na fejsie same dziady powinny siedzieć a młodzież na mieście. Tymczasem emeryci spacerki, rżną w karty, sanatorium a młodzież już nawet nie pisze, tylko klikają jak paralitycy.

Gość gość
" Jestem ładną dziewczyna i mam powodzenie u chlopakow ale wiem doskonale ze to nie wystarczy, wazniejsze jest to co ma sie w srodku a nie na zewnatrz " xxxxxxxxxx owszem ważne co się ma w środku - ale oni wkładają to niestety na krótko!!!