Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresssssowannna

poszukuje opinii- wibrator

Polecane posty

wibrator-Breeze-Flow-PowerBullet, miał/maktoś? potrzebna mi opinia czy warto kupic

nie miał nikt?

Gość gość
Kup sobie faceta lepiej ;)

Gość firstone
jest dobry i nawet wzdycha...rewelacja...polecam :-D

Gość Karol XII
facet: sie meczy rzadko sie myje zajmuje sie glupotami, samochodami, zegarkami albo komputerami przeszkadza w zyciu ma wlasne zdanie i probuje je wmusic spuszcza sie i potem nie dziala przez jakis czas nie mozna go wylaczyc i wlozyc do szuflady beka, pierdzi ... i wiele innych wiec wibr lepszy. PS oczywiscie o kobitach wszystko powyzsze tez mozna w zasadzie powiedziec, ale ktos tu wciskal o facecie. :D

Polecam, jak najbardziej. Uwazam nawet, ze kazda szanujaca sie kobieta powinna posiadac takie cacko. Moj Fred narazie poszedl w odstawke, bo zamierzam zadzialac w realu :)

Gość Karol XII
przypomnial mi sie motyw (podobno na fakcie): dwoje 5-latkow, chlopiec i dziewczynka, przepieraja sie na podworku... - moj tata ma BMW! - a moja mama tez ma! - a moj tata ma duzo pieniedzy! - a moja mama tez! - a moj tata ma siusiaka! - a moja mama tez ma! - twoja mama nie moze miec siusiaka! - a wlasnie ze ma! i trzyma go w szufladzie!

Gość firstone
to naprawde dobre! I takie realne :-)

poszukiwałam opinii a nie głupich odpowiedzi i "smiesznych" historyjek. Ola G.-dzieki za opinie, o to mi chodzilo zeby wypowiedzial sie ktos kto cos wie na ten temat> Goraca Zuzia-popieram ze kazda kobieta powinna miec takie cacko. Pozostałych nie skomentuje, bo uważam ze tego typu zabawek mozna uzywac nie tylko w pojedynke, mozna nadac troche pikanterii w zwiazku, no ale niektorzy tego nie rozumieja, bo wolą seks po bożemu- przy zgaszonym świetle i w pozycji misjonarskiej :P

Gość gosc 4
A moze potrzymac..pomoc? Chetnie :-)

ma kto potrzymac :P

Gość kompania
saperow sie melduje! Wszyscy chetni i dca tez :-)

Gość pretty_little_girl
Tak jak zainteresssssowannna jak i Ola G. mnie też jako osobie już zdecydowanej na zakup takiego cacka (a sądze że jest nas tu - czytających po cichu posty więcej) interesowała opinia o konkretnych zabawkach a nie durne rymowanki. Tak więc, apropos tematu - wybór w sieci czy seksszopach tradycyjnych jest ogromny ale skusiłam się po weryfikacji kilku miejsc jednak ostatecznie na podpowiedź pani Oli, dzięki, strona jest fajna. Od wczoraj rozkrecam się z tym cudem http://www.wibratory.net.pl/aff/wildatheart/?Produkty/207/Pan-Wacek-wibrator-z-cybersk%C3%B3ry&utm_source=PP&utm_medium=wildatheart&utm_campaign=txtgenerator

Gość moniczka89wa
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3334418449 Mam taki, jak kupowałam był droższy, ale nie żałuję! Jakość faktycznie super. Tyle kasy na zabawkę żal wydawać, ale mam pewność, że trochę posłuży ;) bo takie za 100 zł to niestety ale po miesiącu, dwóch się psuły. Więc zachęcam żeby nie wydawać pieniędzy na plastik made in china.

Gość gość
Ja mam juz 5-c lat naturalny wibrator ktory pracuje w mojej pchizdzie super i innym nie jestem zaiteresowana, na ten temat to moze by cos moja mama powiedziala