Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem czy warto być kobiecą

Kiedy poczułaś się prawdziwie kobietą??

Polecane posty

Jak tak teraz myślę to z moją własną kobiecością najbardziej "kojarzy" mi się moja figura :P

Gość gość
co jeszcze? :)

Gość gość
nie poczułam się jeszcze :(

Gość gość
kiedy? o tym sie nie pisze..ale poniekąd podczas narodzin dziecka , to jest nieprawdopodobne wydarzenie ,,dla każdej kobiety

Gość gość
kiedy pierwszy raz załozyłam buty na wysokim obcasie, czyli jak miałam 1,5 roku :) to były mamy buty

Gość gość
no właśnie-są takie, kobiety, które jeszcze nie mają dzieciaków!!! i co wtedy? ja też uważam, ze narodziny , zwłaszcza pierwszego, dziecka są dla kobiety przełomem...tyle,że potem kolejne miesiące opieki nad nim zacierają "kobiecośc"-całym sercem, dusza i ciałem jest sie z tym dzieckiem, więc to nie jest znów takie fajne...kobiecośc gdzie ulatuje...

Gość gość
kobietą sie poczułam wtedy , jak TEN jeden jedyny zwrócił na mnie uwagę, rozkochał mnie do szaleństwa, wydawało sie to niemożliwe dla mnie, nie do ogarnięcia...ja -taki "kopciuszek", on -prawdziwy facet-ale to było coś pięknego i szalonego zarazem !!! nasz zwiazek trwał 3 piękne lata!!! obiecaliśmy sobie, że "zawsze na zawsze" będziemy sobie bliscy, jeśli nie fizycznie, to choć w myslach- i tak jest!!!!

Ja poczułam się kobietą, kiedy po maturze, samodzielnie odebrałam poród mojej siostry. To było niesamowite przeżycie, kiedy z niej wychodził nowy człowiek. Gorzej było z pępowinom, bo mi się telefon zaplątał, ale udało się uratować i telefon i dziecko :)

Gość gość
może te co nie mają dziecka, (nie wiedzą co tracą i ich to nie boli), znajdują inny sposób na kobiecość, choćby tymczasowo

Gość gość
hmmm

Gość gość
narodziny dziecka ,nie majcie pojęcia jakie to wspaniałe , niezwykłe

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
nie uparły się, piszą co myślą i tyle :) dlaczego masz z tym problem?

Gość gość
ostatnio po mega udanym sexie. W zasadzie po najlepszym w życiu, a nie mam już 15 lat.

Gość gość
Poczułam się kobieta gdy zrobiłam loda w dyskotece

Gość gość
Poczulam sie kobieta jak rok po slubie moj wyjechal za granice do pracy a ja poznalam faceta ktoremu nie moglam powiedziec nie i wtenczas poczulam sie kobieta jak mi powiedzial ile mu dalam milosci a ile ja od niego dostawalam za kazdym razem jak sie z nim spotykalam to nie da sie tego opowiedziec,Powiem tylko jedno ze mial taki sprzet ktory mi duzo wiecej rozkoszy w jeden wieczur dawal od tego co otrzymywalam przez miesiac od meza swojego

Gość gość
Jak spojrzalam w Twoje oczy :)

Gość gość
jak pierszy raz przerznieta przez faceta bylam ktorego dwa tygodnie znalam i do jego lozka weszlam pozniej wyjsc nie moglam bo nie umialam tak sie na nogach stanac balam bo tak sie cala trzeslam

Gość gość
Podszywie daj sobie spokój, bo i tak nikt się nie nabiera na Twoje wpisy

Gość gość
Może odpowie ktoś poważnie? Faceci -podszywy i tak łatwo rozpoznać, więc szkoda Waszego zachodu