Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie chcą inteligentnych kobiet

Polecane posty

Gość Nietypowychybafacet
Ja chyba nie pasuje do tytułu tematu, bo najbardziej lubię się pieprzyc z tymi nieśmiałymi inteligentkami w okularach, niż z blond pseudo-wampami z dyskotek. W tej pierwszej mam nie tylko gwarancje ciasnej nieeksplatowanej nadmiernie o ile w ogóle c*pki, ale też to że w łóżku z takich wychodzą demony największych k***w seksu.

Gość Banshee.
Uwielbiam intelignetntną płeć piękną.

Gość gość
wszystko zależy od faceta, nie sądze by dla panów siedzących na kafeterii, inteligencja miała byc wazna. Kazdemu wg potrzeb

Gość Parker
bo najbardziej lubię się pieprzyc z tymi nieśmiałymi inteligentkami w okularach x To Fiku Miku byłaby idealna dla ciebie.

Gość niestety smutna prawda jest ta
Nie musi być mądra. Ważne zeby była szczera i kochajaca, no i jakoś się prezentowała.

Gość gość
kobieta ma mieć inteligentną pochwę, żeby wiedziała, kiedy mieć orgazm i nie zawracać więcej d**y facetowi

Gość gość
nie inteligencja sie liczy, ale "poziom sympatycznosci i bezproblemowosci"... przynajmniej dla mnie

Gość nowa fala
w parze z inteligencja u kobiety musi isc wrazliwosc, inaczej ma sie doczynienia ze straszliwa maszyna

Gość gość
"Straszliwa maszyna"włącza się gdy zawodzą uczucia.

Gość gość
Temat źle napisany. Powinno być: Faceci nie wymagają dużo od kobiety i nie musi być ona inteligentna wystarczy, że odwzajemnia miłość mężczyzny.

Gość gość
faktycznie to wy wybieracie :D jasne , hee problem to my mamy :)) polakom mówimy zdecydowanie, niee tez mi ..

Nieprawda że mężczyźni nie chcą inteligentnych kobiet . Raczej problemem jest to ,że te kobiety po pewnym czasie zaczynają traktować partnerów z wyższością . Wtedy facet ucieka .

Gość gość
Brutalna prawda faceci za malo wymagaja od kobiet a potem kobiety dziwia sie ze nie chca inteligentnych a dlaczego bo kobieta oczytana za duzo sie madruje i nie daje dosc do slowa partnerowi i pozniej zaczynaja sie klotnie i wyzwiska ! Do autora myslisz ze faceci chca pustaki ktore nie potrafia mozgiem myslec tylko d*pskiem ? Mylisz sie chcemy inteligentne kobiety tylko w dzisiejszym swiecie ciezko je znalesc !

Gość gość
Panowie, a co jeszcze ma u was wartość? Mądrość, inteligencja, kobieta z pewnością dobrze ubrana. A rzeczy materialne? Co powinna w dzisiejszych czasach posiadać?

Gość gość
jezeli chodzi o rzeczy materialne to nie przywiazujemy do tego uwagi ale jak wy macie takie absurdalne i nierealne wymagania to my tez chcemy by kobieta miala dobra prace i pieniadze z tego plynace , mieszkanie , samochod !

Gość gość
Fakt, moralność. szacunek też, ma działać w obie strony. No ale te rzeczy przyziemne tzw. jesli facet kocha/zależy mu to na to nie zwraca uwagi? Wypowiedzcie się proszę panowie:)

Gość gość
Kobieta musi o tym myśleć, w końcu samiec powinien stworzyć gniazdo, a samiczka się niem opiekować:D Czemu absurdalne?

W momencie ślubu nie mieliśmy nic . Na wesele brałem kredyt .Ale byliśmy razem i TYLKO TO było ważne . Coś jeszcze?

Gość Visited
Odwaze sie podjac teze, ze "bardzo inteligentne kobiety to zagrozenie dla calej ludzkosci. Chodzi o dominacje nad mezczyzna wogole" Czarna przyszlosc :-D

Gość gość
inteligentna kobieta to partner dla mądrego faceta,i wyzwanie dla niego ale zawsze można mieć niższe oczekiwania

Gość gość
Jesli chodzi o pare profesorow to tak. Ale czy nie lepsze kontrasty? Ona nauczyciel, on silny pracpwnik budowy :-D

Gość seks_misja_
Kobieta mnie bije !!!! I to na głowę, drodzy panowie, gatunku wymierający.

Gość kobietazkrainyoz
nie dziwne ze madralinska pani odstrasza inteligencja to jedno wyczucie inna rzecz ,musiałaby być madra czyli subtelna

Gość Visited
Chcialbym, zeby ona byla inteligentna w lozku :-D

Gość Visited
No nie tak calkiem moja droga(i). Przygotowanie teoretyczne jest wazne. Oczytanie i wiedza. Tez w tym kierunku. Ale oczywiscie checi---oatrz milosc jest najwazniejsze. :-D

Moim zdaniem wszystkie czynniki są po części istotne. Nie chcę wyjść na zbyt wymagającą osobę, ale nie wyobrażam sobie, żebym być z kobieta z powodu jednej czy dwóch pozytywnych cech. Lubię inteligentne, szczere, wrażliwe i zadbane dziewczyny. Nie wyobrażam sobie tego, że nie mogę porozmawiać z kobietą na różne tematy ( o zainteresowaniach, naszym życiu, doświadczeniach, czy zwykłych głupotach). Tak samo kobieta bez uczuć, wrażliwości chyba dla żadnego z nas nie będzie dobrą partnerką. Poczucie humoru - nie mniej ważne niż kobieca inteligencja. Uśmiech drugiej kobiety może naprawić całe zło dookoła. Wygląd też ma swoje znaczenie, nie powinien być najważniejszy, ale dobrze by było, gdyby partner/partnerka dbali o sobie i robili to i owo by podobać się sobie nawzajem. :) To taka bardzo ogólna opinia. Jednym słowem facet i kobieta powinni być dla siebie jak: Paul Newman i jego żona Joanne Woodward. :) Ci to mieli udany związek, pozazdrościć. :)