Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goraca Zuzia

Chce mi sie seksu

Polecane posty

Gość gość
Myslisz ze przelotny sex nie byl by czyms dla ciebie? zadnych zobowiazan i oczekiwan tylko czysty sex! Jestem dojrzalym facetem, dla mnie jestes w idealnym wieku, dojrzala i mloda zarazem. smialek@googlemail.com

Gość Goraca Zuzia
Do gosc.... I dlatego nie bedziemy tych dzieci miec....tez sie ciesze. Daj spokoj, podrywac ci nie wyszedl. Pa Do brzoskwini....... Sie domyslam. Widze te mizdrzace sie pindzie. Oh yes, to takie kobiece.... I czemu od razu zakladasz, ze ja jestem samcza a nie kobieca? Widze ze masz po prostu ochote komus dowalic I nie wazne komu....zalosna kobieto.

Gość gość
Twoja wypowiedź Lofa: Tak sobie zartuje z ta pedofilka. Musze poszperac w Londynie, to moze znajde jakiegos fajnego wysokiego krotko do miziania. Myslisz ze wzrost zwieksza prawdopodobienstwo wiekszej sikafki? Mam nadzieje hihi usmiech.gif tam piszesz do miziania na krótko a w tym temacie szukasz partnera i gdzie jest prawda Goraca Zuziu?

Gość gość
sorry : smialek123@googlemail.com

Gość Goraca Zuzia
Do gosc.... I dlatego nie bedziemy tych dzieci miec....tez sie ciesze. Moglbys sie gosciu zdziwic, jesli chodzi o moje poczucie humoru, to faceci to lubia, ale wiadomo, trzeba na swojego trafic, a nie tylko krytykowac. Daj spokoj, podrywac ci nie wyszedl. Pa Do brzoskwini....... Sie domyslam. Widze te mizdrzace sie pindzie. Oh yes, to takie kobiece.... I czemu od razu zakladasz, ze ja jestem samcza a nie kobieca? Widze ze masz po prostu ochote komus dowalic I nie wazne komu.... Zalamujace jest, jakie to spoleczenstwo jest zgorzkniale

Gość Wyklęty nick
Zuziu?:-(

Gość Goraca Zuzia
Gosc jestes zalosny. W detektywa sie bawisz ? Ale ubaw....uhehheheh Szpiegujesz mnie Ty niedobry chlopcze? Przyznaj sie? Krece cie? Haha

Gość Goraca Zuzia
IDE spac? Dobranoc wszystkim . Niezle sie ubawilam

Gość Brzoskwinka ;)
Gosc jestes zalosny. W detektywa sie bawisz ? Ale ubaw....uhehheheh Szpiegujesz mnie Ty niedobry chlopcze? Przyznaj sie? Krece cie? Haha Nie jest żałosny tylko pokazał jaka jesteś popaprana ....🖐️

Gość Wyklęty nick
No dobra, już ... Sami nie wiecie o co wam chodzi. A sex jest dla ludzi! Za to brawa. a teraz za to wyżej. Braaawooo! :-)Dobranoc👄;-)

Gość Prosto z krzaczorów :D
IDE spac? Dobranoc wszystkim . Niezle sie ubawilam Dobranoc cmok w twój słodki krok 👄 :***

Gość DJ 80"s
ludzie to jakies prowo!!!! Zgadzam się

Gość Goraca Zuzia
Provo nie provo, jutro tu wroce..... Uhehehe hehehehehe

Gość Młody 15 letni prawik
Provo nie provo, jutro tu wroce..... Uhehehe hehehehehe łoooo matko już się boje :(

Z moich obserwcji wynika że starsze kobiety są jeszcze bardziej j******e niż młode :D nie wiem dlaczego...ale młody jestem może się jeszcze dowiem :D kurede ale będę chwalił laski w budzie hehehe :D niech się cieszą

Gość Goraca Zuzia
A wy zgoszkniale pisiory co o tej porze tutaj? Do spania!

Boże ona jest straszna :(

Gość Młody ma oczy jak jaja na twar
Goraca Zuzia I widzisz co narobiłaś teraz młody będzie patrzył na wszystkie starsze kobiety jak by były nawiedzone

Gość Swój człowiek
Komu się nie chce z rana.Pałka stoi,a moja w pracy :(

Gość Malutka021
Skoro chcesz "atmosfery" to sama się o nią postaraj! Stwórz ją facetowi,bo oni mają się ciężko domyśleć ;) !!! A jeśli chodzi o Twoją blokadę ( nie współżyłaś ,bo czułaś jakiś lęk,to mam na myśli) , to być może dlatego,że nie był to odpowiedni partner!!!Cierpliwości i nic na szybko tylko dlatego,że Ci się chce.. Im dłużej czekasz tym lepiej smakuje :) ,a tak poważnie jesteś w takim wieku ,że na pewno jeszcze nie jedna przygoda łóżkowa przed Tobą, więc nie martw się,że coś jest nie tak! ;)

Gość Goraca Zuzia
Kurrfa... Ale moja główka pęka , chyba jednak przesadzilam z alkoholem... I w dodatku palce mi bolą :-O hmm... z seksem trzeba sobie samemu od czasu do czasu jakos radzić...

Gość Pończoszanka
Nieraz tak jest,jak weźmie na ...to paluszki są wskazane,ale jak dopadnę swojego to .... :)

Od dwóch tygodni nic nie dzieję się w naszym łóżku. Zmęczony tym stanem postanowiłem dać upust swojej energii. Właśnie włączyłem mega podniecający film i jest bosko :)

Gość Goraca Zuzia
Ostatni komentarz to nie ja. Ktos sie podszywa....co za uje! Nic mnie nie boli, paluszki tez spoko :)

Gość przyjacielludmily
Czy to znaczy Zuzia ze Ty sie nie mastrbujesz:-p