Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Malutka021

Ciąża , a "obawy " psychiczne.Mam kilka pytań...

Polecane posty

Gość Malutka021

Mam pewien problem o którym chciałabym porozmawiać,a nie bardzo mam z kim. ;( Ost (z 1-szego na 2-ego.06.2013)spałam z chłopakiem i nie mam pewności czy na pewno jakaś "część" wytrysku nie została we mnie.Miesiączki mam raczej co 31 dni rzadziej 29,ale ost wyliczyłam sobie na 3.05 ,a dostałam 07.05.Zastanawiam się czy mogę być w ciąży?.Wiem,że to dość głupie pytanie,ale bardzo się stresuje....Mam rocznikowo 22 lata z chł jestem od 3 lat i dość często rozmawiamy o dzieciach (Chł 27lat).Ja pracuję nawet jako niania z czego jestem na prawdę zadowolona.Jednak przed planowaną ciążą blokuje mnie nastawienie mojej rodziny.Mam wrażenie,że w mojej rodzinie bardziej "akceptowany" jest pogrzeb niżeli ciąża.Dlatego teraz nie myślę o niczym innym jak o tym co dalej?Boję się strasznie,wiem,że zrobiłabym wszystko żeby moje dziecko było szczęśliwe,ale mimo tego,że utrzymujemy się i mieszkamy razem z chł rodzina mimo tego,że jestem dorosła stawia przede mną taki wielki mur,że chyba nawet się boję pomyśleć jaka byłaby ich reakcja.Jeśli kogoś zanudziłam tym wątkiem bardzo mi przykro,ale mam nadzieję ,że mój problem potraktuje ktoś poważnie i poświęci swoje 5 min na odp ,bo nie wiem jak sobie z tym poradzić...Proszę traktować mnie poważnie , wiem,że dla większości to banalny problem jednak każdy z nas jest inny i ma inne obawy....Serdecznie Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować