Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcebycfit

Schudnąć by w końcu poczuć się dobrze w swojej skórze!

Polecane posty

Gość chcebycfit

Cześć wszystkim! Nie zamierzam stosować jakiejś specjalnej diety (typu dukanki, czy kopenhaskiej). Zamierzam wyłączyć ze swojej diety produkty takie jak makarony, białe pieczywo, sery czy ziemniaki. Będę jeść warzywa, jogurty, chlebek wieloziarnisty, gotowane mięso itp. Aktualnie ważę 63 kilogramy przy wzroście 164 cm. Chcę schudnąć do około 55 kilogramów. I, oczywiście sport! Przy ładnej pogodzie rolki, przed komputerem trening z Ewą Chodakowską!

Gość chcebycfit
Dzisiaj śniadanko: jogurcik + kromka wieloziarnistego chlebka z serkiem topoionym + kawa z mlekiem 0,5 %.

Gość chcebycfit
Butelka wody 1,5 litra koło lapka... Do końca dnia musi zniknąć. :)

Jak tylko kupię sobie miarkę to się zmierzę... Tego się właśnie boją. :( Moim problemem są uda. Brzuch jak brzuch - chudnie szybko, ale nogi... To nie takie proste.

Drugie śniadanie: pomidor. Obiad: zupka chińska i mała garstka orzeszków ziemnych. Na kolacyjkę zjem kawałek grejpfruta. :)) A niedługo poćwiczę z Ewką Chodakowską. :)

Gość Pani Kierowniczka 123
Witam. Chcesz schudnąć bez diety- dokładnie to samo robie i robiłam od 2mc. Dam Ci pewną rade- wymień cukier na taką b.słodka rośline jak stewia ... kupuje ją się w sklepach ze zdrowa żywnoscia.

Gość gość
zupka chińska to raczej tu nie pasuje

Gość gość
Tak, wiem. Ale nie miałam czasu zrobić obiadu. Jutro już ugotuję sobie pierś po ludzku, :) Chyba nie skorzystam z rady - chcę przestać się obiadać i będę ćwiczyć.

Tak, wiem. Ale nie miałam czasu zrobić obiadu. Jutro już ugotuję sobie pierś po ludzku, Chyba nie skorzystam z rady - chcę przestać się obiadać i będę ćwiczyć.

A na kolacyjkę pół grejpfruta. :) Mniam! Poćwiczyłam jakieś 20 minut... A właściwie same ćwiczenia trwały 20 minut, bo przerwy chyba dłużej. Strasznie męczące,,, Ale to dopiero początek! Wyszłabym na rower lub rolki, ale niestety strasznie wieje. ;(

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim zrezygnuj z tego jogurtu i mleka bo to najgorsze co może być na diecie. Jogurt plus chleb z serkiem topionym to nie idzie ze sobą w parze. Do każdego posiłku musisz dodać białko a nie same węglowodany i to w takiej postaci ;/ Musisz trochę popracować nad dietą :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość soczysta jagódka
cześć ja mam tyle samo wzrostu i waże 64 kg :-( też chcę schudnąc do 55 kg , bo przy takiej wadze czułam się najlepiej. moja dieta do zero słodyczy, zamiana ziemniaków na ryż i makaron razowy. i nie jedzenie po 18 ;-) na śniadanie jem 2 kanapki bez masła z szynką i pomidore lub sałata i górkiem. 2 śniadanie to owoc typu jabłko, gruszka, banan. obiad pół torebki ryżu, pierśkurczaka gotowana lub udko gotowane bez skórki lub jakies mięsko pieczone plus sałata ze śnietaną i szczypiorkiem, lub pomidrory lub mizeria. kolacaja to talerz zupy lub kanapka z szynką lub sałatka :-) przez tydzień takiej diety schudłam 1,5 kg :-) a dodam , że wykupiłam sobie karnet i chodzę 5 razy w tyg. na aerobik :-)