Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Wrzesniowa

Urodzone pod znakiem Panny...

Polecane posty

Gość Panna Wrzesniowa

Hej, sa tu inne kobiety urodzone pod znakiem panny? Jesli tak, opowiadajcie jak wam sie zyje :)

Gość Panna Wrzesniowa
No nie mowcie ze tylko ja... Podnosze.

Gość ja tez panna wrzesniowa
A z ktorego wrzesnia jestes? Ja z 17tego, podobno jestem przez to osoba wstydliwa, ale serdeczna... Sprawdzaja ci sie opisy charakteru panien?

Gość Panna Wrzesniowa
Ja z 5tego. Czesc do mnie pasyje ale nie wszystko. Na przyklad to ze jestem zorganizowana i analitycznie nastawiona do swiata to prawda, ale brak optymizmu zyciowego jest zupelnie przeciwny do mnie.

Gość Panna Wrzesniowa
panna ili, zyje mi sie dobrze, poza jednym aspektem zyciowym - zawsze zakoc***e sie w wodnikach i konczy sie zlamanym sercem ;) Chyba cos z tym trzeba zrobic!

Gość gość
Ciemnogród :O Twoje związki kończą się złamanym sercem bo jesteś tępa i wierzysz w skrzaty i wróżki :O

Gość to ja tez
Haha drogi gosciu, nie wierze ani w skrzaty ani we wrozki, i zdecydowanie nie jestem tez tepa. Po prostu wybieram nieodpowiednich mezczyzn i zastanawiam sie jak to zmienic :)

No tak panny tak maja czesto zakoc***a sie w niewlasciwych osobach..jestesmy bardzo kochliwe..

Gość gość
Ja tez jestem z 5 ;) ile macie lat ?

Gość la princessa
Ja jestem z 15 września Nie cierpię zmian i boję się ryzyka. Jestem strasznie cicha w większym gronie osób

Gość gość
24 sierpnia i właśnie w tym dniu zaczyna się znak Panny:)

ja jestem spod znaku panny..jestem z 2 wrzesnia...jak dla mnie to dobrze sie zyje..kobiety spod tego znaku sa bardzo porzadkowe,musi byc czysto,wszystko dokladnie i iczywiscie sa zorganizowane..jak ja :D ja kochliwa raczej nie jestem..a mam 20 lat

no i jeszcze dodam ze jestem cicha i spokojna i jak jestem w wiekszym gronie to w ogole nic sie nie dzywam..tylko siedze i slucham i....milcze :D

Gość Panna Wrzesniowa
Nie boje sie ryzyka, nie powiedzialabym. Ale zdaza mi sie podejmowac pochopne decyzje i zalowac.A zmiany uwielbiam, ale potrzebuje tez poczucia bezpieczenstwa. Co do kochliwosci - tak, zakoc***e sie szybko i "mocno", i dopiero zaczynam sie uczyc jak nad tym choc odrobine panowac. Mam 26 lat. Wy ile?

CZyli nie tylko ja tak mam,jestem cicha w wiekszym gronie ale najgorsze jest to jak nie znam nikogo..,to juz wtedy boje sie otworzyc buzie zeby cos powiedziec,wczoraj mialam rozmowe z nowym pracodawca bo zmienilam prace to nie moglam nic konkretnego wydusic z siebie..siedzialam jak na szpilkach ..i czesto tak mysle jaki ze mnie boid**a.

Gość mee too
5 września :classic_cool:

Gość Panna Wrzesniowa
Tez bywam cicha w wiekszym gronie, zalezy czy znam osoby w tym gronie czy wiekszosc to obcy. Z obcymi jestem cicha, ze znajomymi wrecz przeciwnie.

Gość gość
Ja jestem z 14 września - cicha,spokojna itd. Moja siostra z 1 września i jest totalnym przeciwieństwem mnie. Więc rożnie to bywa z tymi pannami.

ja raczej nie ze jestem cicha i spokojna w gronie moich bliskich znajomych jestem dusza towarzystwa ale tylko przy nich jak jusz wieksze grono i jeszcze nieznajome mi to zamieniam sie w cicha i spokojna..a co do tego ze panny lubia porzadek to ze mna to jest na odwrut jestem balaganiara i to straszna.

Gość gość
również spod znaku panny i praktycznie wszystko się zgadza jeśli chodzi o charakterystykę dla tego znaku z dużym naciskiem do pomocy innym, pracoholizmu, poddawaniu wszystko i wszystkich wszelkiej krytyce bo w końcu jeśli ja potrafię zrobić coś dobrze to czemu inni nie mają potrafić, no i zawzięta - "kto jak nie ja, przecież potrafię" :P. We wspólnym życiu trudna do ogarnięcia i sama o tym wiem doskonale. Ale ... jeśli chodzi o pomoc to owszem jestem bardzo skłonna do takowej (nawet jeśli miałabym się przy tym zachlastać to pomogę ile dam radę), to samo tyczy się pracy (mogłabym już padać na twarz ale to zrobię!), ludzie odbierają mnie jako zaradna twardą kobietę, która nie okazuje słabości wręcz lekko oziębła. Na szczęście partner zna mnie lepiej i wie, że czasem to tylko skorupa i też potrzebuję męskiego ramienia czasem, i czasem też ta pomoc się jednak przyda. Skłonna sobie odjąć by komuś dać. Jeśli ktoś mnie zawiedzie jest od razu skreślony. I wybuchowa, raczej niczego w sobie nie trzymam, co zalega i doskwiera :)

Gość gość
to bez róznicy pod jakim znakiem bo grzech zawsze sprowadza cierpienie tylko odana chwała jezusowi przerywa to cierpienie byc moze terz cie ktos przeklał np ze jestes brzydka to jest przeklenstwo i w to uwierzyłas a bóg cie stworzył pieknym

Gość gość
co do różnic charakteru jeśli chodzi o przykład osoby z 14 wrzesnia a jej siostry z 1 września. podobno na to wpływ mają sąsiadujące znaki. siostra może być spod wpływu znaku lwa natomiast Ty spod wpływu wagi :)

Gość gość
Zazwyczaj u mnie to wygląda tak, że jak ktoś zrani to nie ma opcji żebym to pokazała, a tym bardziej okazała słabość. Ale jak tylko znajdę się sama, gdzie nie ma nikogo to wtedy wszystko wychodzi. To samo chodzi o obiór takiej osoby, uważają za zimną osobę a czasem to tylko pozory "silnego charakteru".

Gość Panna Wrzesniowa
Musze zgodzic sie z tym pozornym zimnem i falszywymi oznakami "silnego" charakteru - po prostu nie pokazuje slabosci osobom, ktorym nie ufam do konca. I nawet tym ktorym ufam bardzo zadko okazuje to co na prawde mam w srodku. Do tego jestem uparta i potwornie zdeterminowana, jesli czegos chce bardzo, zdarza mi sie isc do celu nie zupelnie po trupach, ale na pewno nabijajac siniaka komus tu i tam.

Gość gość
Drogie panny,a z mężczyznami z pod jakiego znaku zodiaku jesteście,byłyście? Z którymi wam się układa a z jakimi nie potraficie się dogadać?