Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa...

ślub a nerwica

Polecane posty

Gość jaaaa...

za dwa miesiące wychodzę za mąż a nerwica nie daje mi spokoju, ciągle czuję się źle. Jak ja przeżyję ten dzień, zamiast się cieszyć to będę się tylko stresować:(

Gość gość
A na pewno chcesz brać ślub?

Gość jaaaa...
tak.Jestesmy razem 8 lat, on jest dobrym człowiekiem kocham go. Boję się jedynie, że złapie mnie atak paniki i co wtedy??;/ Z nerwicą męcze się 3 lata, od roku złapalo mnie na dobre.

Gość kayleigh22
a jakiego typu masz nerwice ? bo tego jest multum

Gość jaaaa...
nerwica lękowa. Albo ciągle źle się czuję(ból pleców, kłocie serca, gulka w gardle) albo nagłe ataki paniki, szybkie tętno itp:(

Gość kayleigh22
niestety wiem o czym mówisz mam to samo :( ten ślub bedzie koszmarem dla Ciebie ;(

Gość kobietka po 30.
bardzo ci współczuję, bo wiem, co przezywasz. Mnie dopadlo to paskudztwo 10 lat temu, i nomen omen wyzwolil to wlasnie majacy nadejsc slub. Bardzo balam sie tego dnia i stad nerwica. Jakos przezylam slub, myslalam ze po nim wszystko minie, ale niestety, nie. Meczylam sie jakos jeszcze z 9 miesiecy, potem bylo coraz lepiej azw koncu samo przeszlo. Ty bierzesz jakies leki?

Gość kayleigh22
ja Ci powiem ze ja juz choruje na to gówno od chyba 8 lat i teraz juz nawet sama z domu nie wyjde .. zacznij leczenie czym predzej idz do psychiatry niech Ci leki przepisze. ja tez sie wybieram bo juz zyc nie moge

Gość jaaaa...
ja brałam leki przez 8 miesięcy bo już nie dawałam rady, na początku przeżyłam horror ale z czasem zaczęły działać, czułam się super, odżyłam na nowo aż lekarz kazał odstawić dwa miesiące temu i wszystko wróciło. Od 6 dni biorę nowe, ale jeszcze nie działają dobrze

Gość kayleigh22
moge wiedziec dlaczego lekarz kazał Ci odstawić?

Gość gość
w ten dzien leki typu xanax zalatwia sprawe.wiem bo mam ten sam problem.........j e b a n a nerwica:O

Gość jaaaa...
ja po takich lekach jak xanax to nie wiem jak się nazywam. Kazał odstawić, bo powiedział że powinno być już dobrze,wtedy zdecydowaliśmy się na ślub, a teraz wszystko wróciło masakra:(