Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

hej mam na imie Kamila i mam 14 lat, dzisiaj dowiedziałam sie ze jestem w ciazy .... ale zaczne od poczatku ... w lipcu poznałam fajnego chłopaka - Damiana - ma 17 lat. Zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia. zaczelismy sie spotykac i codziennie calowalismy sie z jezyczkiem . ja byłam wniebowzieta bo nigdy wczesniej sie nie całowałam i nigdy tez nie miałam chlopaka... 18 lipca była impreizka u jego kolegi na która poszlismy razem. troche wypilismy ale nie duzo i poszlismy do drugiego pokoju. najpierw sie całowalismy i było cudownie a potem zaczelismy sie rozbierac i ... zrobilismy to ... bylo cudnie ... spotykalismy sie jeszcze do połowy sierpnia a potem koniec ... pokłocilismy sie i on mnie olal... nie odzywal sie nie pisał nie dzwonił .... ja od kilku dni zaczełam sie zle czuc i dzisiaj nie poszłam do szkoły (chodze do 2 kl gimnazjum) i postanowiłam ze zrobie test ciazowy .... no i wyszedł pozytywny .... JESTEM W CIAZY !!!! jak ja to powiem mamie ???? i całej rodzinie /??? i czy mam powiedziec Damianowi ??? co ja teraz zrobie ... wszyscy beda mnie wytykali palcami a ze szkoły chyba mnie wyrzuca smutas.gif a pisze tutaj bo ttu jest was duzo ...

Gość gość
nie nie nudzę się a po drugie pisze to drugi raz

Gość Badyl38
Witam bardzo serdecznie pewnie zdajesz Sobie sprawe ze jak wynik testu ciążowego okaze sie prawdziwy to bedzie tak ze zostaniesz Mama w tak młodym wieku jakim jestes to musisz miec pomoc od najblizszych bo Samej Tobie bedzie bardzo bardzo bardzo trudno.Na Twoim miejscu bym powiedział chłopakowi zeby tez sie poczuł i pomagał Tobie i Ciebie wspierał

Gość gość
Pierwsze co zrób to powiedz o tym chłopakowi on musi wiedzieć. Jeżeli powie że nie chcę cię znać to wtedy powiedz o wszystkim mamie i przepros. Mama ci pomoże chodź napewno będzie zła. Ze szkoły cię nie wyrzuca bo nie mogę. Ludzie będę cię wytykać tylko przez ciążę później już się z tym swoją. Ja zeszłym w ciążę jak miałam 16lat i też było mi bardziej ciężko mój chłopak mnie zostawił a rodzice wyrzucili z domu. Ale poradziłam sobie dzięki ludzia z domu dla nieletnich samotnych matek. Nie załamuj się pamiętaj że będzie dobrze.