kamilan 0 Napisano Czerwiec 4, 2013 Hej, w niedziele powinnam dostać okres, a nie mam go do tej pory kiedy powinnam zrobic test ciazowy, czy moge juz zrobic? najlepiej chyba rano ?? dzieki za odpowiedz; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2013 zrob jutro z porannego pierwszego moczu:) powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilan 0 Napisano Czerwiec 4, 2013 Ale sie denerwuje, najchetniej juz bym go zrobiła:) tak bardzo chcialabym byc juz w ciazy... w sumie to boli mnie brzuch od czasu do czasu tak jak na okres;/ ale jednak mam jakas tam nadzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazywam się żywe gówno 0 Napisano Czerwiec 4, 2013 Top 10 Sexy Dog Humping Girls 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazywam się żywe gówno 0 Napisano Czerwiec 4, 2013 O, przepraszam, nie załączyłem filmu: http://www.youtube.com/watch?v=haRZh1lWG8A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilan 0 Napisano Czerwiec 4, 2013 ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach